Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 24 lut 2017, o 10:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
Przepiękny ogród
Zapraszam do mojego ogrodu
http://www.byledowiosny21.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.byledowiosny21.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- buum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Witam Was w niedzielny prawie wieczór
weekend przeleciał z prędkością światła ,ostatnie 3 dni a właściwie noce to pogodowo wszystko co możliwe ,pierwsze anomalia były ze środy na czwartek w nocy zerwał się kilkunastosekundowy huragan ,po czy przyszła burza nie trwała długo,ale chyba pory roku pomyliła,czwartkowy dzień był bardzo,bardzo wietrzny ,choć z tego co widziałam w tv i czytałam w necie w innych rejonach wiele szkód wyrządził ,w piątek w ciągu dnia wiatr tracił na sile i wieczór był już spokojny ,ni stąd ni zowąd temperatura zaczęła spadać i ok północy nawiedziła nas porządna śnieżyca-nie wiem po co bo rano nie było po śniegu już śladu ,sobota była nie najgorsza,ale ja cały dzień na wyjeździe więc tak naprawdę było mi bez różnicy,dzisiaj natomiast przewaga pochmurnego nieba choć kilka razy słońce się pokazało ,a na termometrze 10-13 stopni ,jednak musiałam domowe zaległości odrobić więc niedziela spędzona w domu,jedno mnie tylko przeraża wyczytałam na wp że zima będzie powracać i ślimaczyć ma się do maja ,mam jednak nadzieję,że ktoś się myli
Sławek zobaczymy jak u mnie te tulipanki się zadomowią ,może też będą gościć krótko
Alu na działce nie byłam ,wszystko jeszcze przede mną,beczki nie zostawiam bo może jacyś złomiarze by mieli na nie ochotę ,a szkoda bo mi w sezonie są potrzebne
Lidziu u nas na działkach woda jest ze studni więc nie musimy czekać aż ktoś włączy
4_pory_roku witam i dziękuję
Piotrek zazdroszczę widoczków wiosennych ,ja mam nadzieję iść na rekonesans najpóźniej w przyszły weekend,a może nawet w jakieś popołudnie w tygodniu,zobaczymy....
-- 26 lut 2017, o 18:26 --
weekend przeleciał z prędkością światła ,ostatnie 3 dni a właściwie noce to pogodowo wszystko co możliwe ,pierwsze anomalia były ze środy na czwartek w nocy zerwał się kilkunastosekundowy huragan ,po czy przyszła burza nie trwała długo,ale chyba pory roku pomyliła,czwartkowy dzień był bardzo,bardzo wietrzny ,choć z tego co widziałam w tv i czytałam w necie w innych rejonach wiele szkód wyrządził ,w piątek w ciągu dnia wiatr tracił na sile i wieczór był już spokojny ,ni stąd ni zowąd temperatura zaczęła spadać i ok północy nawiedziła nas porządna śnieżyca-nie wiem po co bo rano nie było po śniegu już śladu ,sobota była nie najgorsza,ale ja cały dzień na wyjeździe więc tak naprawdę było mi bez różnicy,dzisiaj natomiast przewaga pochmurnego nieba choć kilka razy słońce się pokazało ,a na termometrze 10-13 stopni ,jednak musiałam domowe zaległości odrobić więc niedziela spędzona w domu,jedno mnie tylko przeraża wyczytałam na wp że zima będzie powracać i ślimaczyć ma się do maja ,mam jednak nadzieję,że ktoś się myli
Sławek zobaczymy jak u mnie te tulipanki się zadomowią ,może też będą gościć krótko
Alu na działce nie byłam ,wszystko jeszcze przede mną,beczki nie zostawiam bo może jacyś złomiarze by mieli na nie ochotę ,a szkoda bo mi w sezonie są potrzebne
Lidziu u nas na działkach woda jest ze studni więc nie musimy czekać aż ktoś włączy
4_pory_roku witam i dziękuję
Piotrek zazdroszczę widoczków wiosennych ,ja mam nadzieję iść na rekonesans najpóźniej w przyszły weekend,a może nawet w jakieś popołudnie w tygodniu,zobaczymy....
-- 26 lut 2017, o 18:26 --
Blog blogiem,ale fajnie gdybyś jednak wątek na forum też założyła4_pory_roku pisze:Przepiękny ogród
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Dorotko piękne kwitnienia powojników...
I te latarenki...cudnie to wygląda.
I te latarenki...cudnie to wygląda.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Takie widoki też jak najbardziej mogą być
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Dorotko...rozmarzyłam się patrząc na takie piękne widoczki . Bardzo ładne clematisy, chciało by się to wszystko już na żywo oglądać. Wiosna tuż tuż ale ciągle jej nima , te ostatnie dni do wiosny najgorsze. . Piękne latarenki, także takie mi się marzą. . Czasem u nas są ale bardzo drogie.
- dorcia7
Dziś gości w moim mieście prezydent RP , i dla zwolenników i dla przeciwników jest to w końcu wydarzenie
http://www.rawicz24.pl/artykuly/prezyde ... ,67535.htm
http://www.rawicz24.pl/artykuly/prezyde ... ,67535.htm
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłaś na spotkaniu? Co obiecał?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niech zgadnę
Że wkrótce będzie wiosna
Że wkrótce będzie wiosna
- dorcia7
Na spotkaniu nie byłam ,ale gdyby wiosnę obiecał i byłaby gwarancja że zima nie wróci w pierwszym szeregu bym stała ale w kwestii pogody nawet prezydentowi nie można wierzyć ,pogoda to pogoda-lubi płatać figle
- dorcia7
Olu,Zuziu,Natalio dzięki
Akurat te latarenki na drzewie z Ikea i wcale nie drogie -9,99 zł za sztukę
Akurat te latarenki na drzewie z Ikea i wcale nie drogie -9,99 zł za sztukę
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Dorotko, wspomnienia z wiosny kolorowe i urocze
Osobiście nie mogę się doczekać już takich widoków. Za oknem w miarę ciepło, ale wiadomo, że to jeszcze zima...
Dorotko, czy to floksy ?
Piekne są !
Osobiście nie mogę się doczekać już takich widoków. Za oknem w miarę ciepło, ale wiadomo, że to jeszcze zima...
Dorotko, czy to floksy ?
Piekne są !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3