Witam
Piękny był dziś dzień. Temperatura skoczyła aż do 18*C w cieniu ! Byłem na spacerku, w taką pogodę tylko spacerować
Jak patrzę w kalendarz to nie mogę uwierzyć, że jest 4 marzec
Znacie polecony sklep z różami ? Mojej mamie kilka się spodobało.
Ewelinko przy dłuższym dniu jaki jest teraz mogę więcej zdziałać

Jak przychodzę ze szkoły to jeszcze jest jasno.
Obok tej rabaty będzie zrobiona jeszcze jedna tylko mniejsza. Tylko nie wiem kiedy ją zrobię
Już nigdy w lutym nie wysieję nasion kwiatów (oprócz petunii). Jest za wcześnie. Połowa marca będzie ok - nadrobią w tunelu i nie będzie z nimi problemu.
Aniu zmniejszyłem rabatę bo byłaby za duża

a będą przecież jeszcze inne
Nie ma sensu śpieszyć się z wysiewami
Błażej oj tak, będzie ich bardzo dużo

Te od Ciebie jeszcze wschodzą - niektóre odmiany w 100 % Są takie co dopiero zaczynają i takie co jeszcze śpią.
Cebula Ailsa pięknie wschodzi a Globo jak zaczarowana. Nic a nic. Odkopałem trochę - nie widać kiełków. Pewnie nasiona były stare.
Pory zaczynają wschodzić a selery jeszcze nie.
Dzisiaj wsieję drugą odmianę pora i kilka gigantów.
Mariusz dziękuje

Węża nie dziurawiłem

tylko mocowałem do trawnika
Będą też inne nowe rabaty.
Anida dopiero mam wsadzić liatry w połowie kwietnia ?

Na opakowaniu napisane jest, że sadzenie w marcu/kwietniu. Myślałem, że już można sadzić.
Zacząłem robić rabatę jak tata pojechał do pracy -przed 17

a wracał o 22. Nie widział w nocy, że brakuje trawy
Oczywiście dzisiaj było gadanie ...
Aga sporo było przy niej roboty, ale warto było
Też dzisiaj przesadzałem jukkę - fajnie się ją rozsadza. Korzenie ma kilometrowe
Jak mi wzejdą wszystkie papryki - będzie ich ponad 200, a ja teraz dosieję to z 400

Aga musze jeszcze pojechać do agrocentrum bo brakuje mi nasion brokuła, kapusty pekińskiej i szparaga. Jak nie będzie to dam znać.
Lena została mi tylko jedna rabata do uprzątnięcia. Ja na zimę nic nie okrywam włókniną, tylko robię kopczyki przy wybranych.
Witaj Dorota 
Dziękuje.
Nie wysiałem jeszcze gigantów -zaraz to nadrobię.Oczywiście, że wysiewam ;)
Tunele planuję zacząć podgrzewać już pod koniec marca.
Niedługo zdjęcia z dzisiejszego dnia. Nie mogę wstawiać więcej emotków ;(