Skromne roślinki deissy
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
na pewno.
Nie pamiętam, czy dałam Ci dwa kolorki, czy jeden, bo ścięłam wiele szczepeczek, dla forumek i w końcu mi się pomieszały. Moje kwitną na czerwono i na różowo.
Nie pamiętam, czy dałam Ci dwa kolorki, czy jeden, bo ścięłam wiele szczepeczek, dla forumek i w końcu mi się pomieszały. Moje kwitną na czerwono i na różowo.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Jadziu cieszę się że podoba Ci się fitonia.Na razie się klimatyzuje.Ale potem jak będziesz chcieć mogę ci jedna mała szczepkę dać bo w tej doniczce są trzy wsadzone.Ja zachorowałam na takiego hobbita jak twój, nawet mój M powiedział że jest piękny.W niedziele jadę i kupuje małego hobbitka ,i będę się starać żeby wyrósł z niego taki przystojniacha jak Twój
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!Pięknie u ciebie rosną kwiatki ,a jak ukorzenią sie te wszystkie szczepki ,to dopiero będzie busz
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- deissy
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Jadziu będę czekać z niecierpliwością
Sterlizja36 Dziękuje za odwiedziny i pochwały,ciesze się że podobają Ci się moje roślinki.
A teraz pokaże moje nowe odkrycia
Od Kocurka Euphorbia leuconeura która na początku zgubiła dwa listki ale teraz też wypuściła nowiuśkiego listka.Zle widać który to ten na prawo
A to Peperomia od Kati chyba się dogadałyśmy,bo puszcza nowe listki:-)
Sterlizja36 Dziękuje za odwiedziny i pochwały,ciesze się że podobają Ci się moje roślinki.
A teraz pokaże moje nowe odkrycia
Od Kocurka Euphorbia leuconeura która na początku zgubiła dwa listki ale teraz też wypuściła nowiuśkiego listka.Zle widać który to ten na prawo
A to Peperomia od Kati chyba się dogadałyśmy,bo puszcza nowe listki:-)
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Klaudio, cieszę się, że peperomka się przyjęła . Oby Ci pięknie rosła
Moje doniczkowce i sukulenty