U Violi " Za oknem " cz.2
-
- 100p
- Od: 17 mar 2015, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: U Violi " Za oknem " cz.2
Aż miło pooglądać i roślinki i zwierzaki. Ciekawa jestem tych orzeszków, co z nich wyrośnie i kiedy
Papi
Violu, jakie piekne te maluchy! I ta mini łapka na zdjęciu - urocza, aż się buzia uśmiecha na taki słodki widok
Dzięki za wskazówki o groszku, spróbuję go podpędzić, rok temu posiałam do gruntu dopiero w maju i strasznie długo się zbierał do kwitnienia, zebrałam tylko kilka szt. nasion
Dzięki za wskazówki o groszku, spróbuję go podpędzić, rok temu posiałam do gruntu dopiero w maju i strasznie długo się zbierał do kwitnienia, zebrałam tylko kilka szt. nasion
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Violka, a coś tak poskąpiła zdjęć z Kokosikami? Takie małe foteczki z takimi skarbami. Poproszę o więcej.
Dziewięć sztuk to sporo Czy tatusiem jest Kokos? Bo kolory maleństw jakieś podejrzane
A u mnie wczoraj był wet do zwierzaków, bo czas szczepienia i antykoncepcji Pepsi przyszedł i tak sobie żartowaliśmy, że może nie, że jednak ludzie dopytują o szczeniaczki. Pepsi jest w super kondycji, już dwa lata ma przerwę więc mnie kusiło. Ale jak sobie przypomniałam ile to pracy miałam z tymi słodyczami szczeniakami, to ponagliłam weta żeby szybciej podał ten zastrzyk i zakończył moje rozdarcie.
Powodzenia.
Dziewięć sztuk to sporo Czy tatusiem jest Kokos? Bo kolory maleństw jakieś podejrzane
A u mnie wczoraj był wet do zwierzaków, bo czas szczepienia i antykoncepcji Pepsi przyszedł i tak sobie żartowaliśmy, że może nie, że jednak ludzie dopytują o szczeniaczki. Pepsi jest w super kondycji, już dwa lata ma przerwę więc mnie kusiło. Ale jak sobie przypomniałam ile to pracy miałam z tymi słodyczami szczeniakami, to ponagliłam weta żeby szybciej podał ten zastrzyk i zakończył moje rozdarcie.
Powodzenia.
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rozsady masz zjawiskowe Od razu sobie obejrzałam, co to jest werbena zwisająca, pożałowałam, że mam tylko kilka werben i to nie o takim ładnym pokroju, tylko ogrodowych.
Siewki sobie bez Ciebie te dwa dni poradziły, teraz wszystko szybko rośnie, a jak u Ciebie pod osłoną tak cieplutko jest, to już w ogóle. Jeszcze tylko słonko w dzień by się przydało, nie? Widziałam prognozy na przyszły tydzień, dalej chłodne noce, ale przynajmniej słonecznie, mam nadzieję że się sprawdzi.
Kokosiątka mają urocze łapulki, wypatrzyłam na zdjęciu takie różowe poduszeczki na łapkach, ale łapie za serce No właśnie, nie widać, żeby były całkiem jasne, czy takie zostaną, czy może jak zagęści im się futerko to ukryje ciemny podszerstek?
Właśnie na poliwęglan komorowy się zdecydowaliśmy, cieszę się, że po przetestowaniu polecasz, to mnie utwierdza w wyborze
Miłego weeekendu
Siewki sobie bez Ciebie te dwa dni poradziły, teraz wszystko szybko rośnie, a jak u Ciebie pod osłoną tak cieplutko jest, to już w ogóle. Jeszcze tylko słonko w dzień by się przydało, nie? Widziałam prognozy na przyszły tydzień, dalej chłodne noce, ale przynajmniej słonecznie, mam nadzieję że się sprawdzi.
Kokosiątka mają urocze łapulki, wypatrzyłam na zdjęciu takie różowe poduszeczki na łapkach, ale łapie za serce No właśnie, nie widać, żeby były całkiem jasne, czy takie zostaną, czy może jak zagęści im się futerko to ukryje ciemny podszerstek?
Właśnie na poliwęglan komorowy się zdecydowaliśmy, cieszę się, że po przetestowaniu polecasz, to mnie utwierdza w wyborze
Miłego weeekendu
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Violu, szczenięta cudne Jak zobaczyłam Twoje wysiewy to mi szczęka opadła hihi. Gratuluję zapału i konsekwencji. Ja raczej skromnie wysiewam jakoś nie mam cierpliwości
-
- 200p
- Od: 16 kwie 2013, o 14:15
- Kontakt:
Ja też ciągle do Ciebie zaglądam. Podziwiam te wysiewy. Uwielbiam zapach w takim tuneliku/szklarni. I to, jak każdego dnia widać przyrosty roślin.
"Drobiazg nieraz, a ślady jak w śniegu" W. Myśliwski
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Dobry wieczór wszystkim.
Małgosiu zdjęć jako takich jeszcze nie robiłam, bo nie chcę męczyć małych piesków i denerwować Ślinki. Oczywiście są to kokosie dzieci, on miał czarne łaty jak był malutki i ma je dalej, tylko teraz ich tak nie widać, jakoś to tak jest u tych psów. Ale myślę,że te całkiem czarne będą trochę chociaż szare jak urosną. Są naprawdę piękne, Ślinka wszystko robi, karmi,myje masuje im brzuszki co gwarantuje że wszystko działa jak należy.
Wstawię kilka zdjęć, myślę że moderatorzy mi wybaczą... i nie usuną, z góry dziękuję.
Imiona miotu powinny być na jedną literkę .. ale moje córki już daaaawno wymyślały imiona i zapisywały w notesie Więc są różne i ciekawe.
Szkiełek i Stella
Pepe i Nana
Kolejne pieski pokażę za kilka dni. Mam 5 dziewczynek i 4 chłopców.
Tata Kokos, były plamy i się sprały
Aniu , w szklarni lubię być najbardziej. Mogę tam siedzieć, pikować podlewać całą dobę
Brokuły
Selerki
Pelargonie
Anida,będzie wesoło .. dziewięć szczeniąt w ogrodzie
Kalafiory
Papi, orzeszki posadzę w maju do gruntu. Mam nadzieję,że wyrosną i będzie coś do pochrupania
Dmuszki jajowate
W ogrodzie zakwitła moja ulubiona przylaszczka różowa
Dominiko, lepiej jest wysiać wcześniej tym sposobem. Kiedyś wysiałam do gruntu, wszystko zjadły myszy czy inne gryzonie
Niedługo zakwitną tulipanki i czosnki
Agniesiu, pisałam wyżej o kolorze sierści. Nie wiem jak z tymi całkiem ciemnymi, może takie zostaną, fajnie by było.
Ewuniu dziękuję, ja mogę wysiewać cały rok.
Różyczki mają się dobrze
agniesz-ka cieszę się,że czytasz i oglądasz mój wątek zapraszam serdecznie.
Dobranoc
Małgosiu zdjęć jako takich jeszcze nie robiłam, bo nie chcę męczyć małych piesków i denerwować Ślinki. Oczywiście są to kokosie dzieci, on miał czarne łaty jak był malutki i ma je dalej, tylko teraz ich tak nie widać, jakoś to tak jest u tych psów. Ale myślę,że te całkiem czarne będą trochę chociaż szare jak urosną. Są naprawdę piękne, Ślinka wszystko robi, karmi,myje masuje im brzuszki co gwarantuje że wszystko działa jak należy.
Wstawię kilka zdjęć, myślę że moderatorzy mi wybaczą... i nie usuną, z góry dziękuję.
Imiona miotu powinny być na jedną literkę .. ale moje córki już daaaawno wymyślały imiona i zapisywały w notesie Więc są różne i ciekawe.
Szkiełek i Stella
Pepe i Nana
Kolejne pieski pokażę za kilka dni. Mam 5 dziewczynek i 4 chłopców.
Tata Kokos, były plamy i się sprały
Aniu , w szklarni lubię być najbardziej. Mogę tam siedzieć, pikować podlewać całą dobę
Brokuły
Selerki
Pelargonie
Anida,będzie wesoło .. dziewięć szczeniąt w ogrodzie
Kalafiory
Papi, orzeszki posadzę w maju do gruntu. Mam nadzieję,że wyrosną i będzie coś do pochrupania
Dmuszki jajowate
W ogrodzie zakwitła moja ulubiona przylaszczka różowa
Dominiko, lepiej jest wysiać wcześniej tym sposobem. Kiedyś wysiałam do gruntu, wszystko zjadły myszy czy inne gryzonie
Niedługo zakwitną tulipanki i czosnki
Agniesiu, pisałam wyżej o kolorze sierści. Nie wiem jak z tymi całkiem ciemnymi, może takie zostaną, fajnie by było.
Ewuniu dziękuję, ja mogę wysiewać cały rok.
Różyczki mają się dobrze
agniesz-ka cieszę się,że czytasz i oglądasz mój wątek zapraszam serdecznie.
Dobranoc
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Wiolu,ale niespodzianka,Kokosik tatusiem ,rodzinkę ma pokaźną teraz ,maluchy świetne ,zadbane przez mamę smacznie śpią ,jeszcze trochę i będą się dopiero kręcić wokoło i psocić mordusie śliczne,siewki masz rewelacyjne ,a doświetlasz im ,czy bez dodatkowego światła dają radę ,,ogród znowu wypięknieje ,a warzywnik będzie chyba przepełniony,pozdrawiam
Szczeniaki słodkie W szklarni bogato Ja najbardziej kibicuję orzeszkom
Hejka
Fantastyczny ogród, sieweczki zdrowiutkie, zieloniutkie i przepiękne szczenięta gratuluje Violetto
Fantastyczny ogród, sieweczki zdrowiutkie, zieloniutkie i przepiękne szczenięta gratuluje Violetto
Violetko,jak tam moje ,nasze orzeszki?czuję się jak ojciec chrzestny
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Violu witam w pierwszym dniu kalendarzowej wiosny ... U ciebie wiosna na całego tak wśród futrzaków jak i roślinek a i w ogródeczku piękne kolorki Ogrom pracy przed tobą, ale wierzę ze sobie dasz radę Arbuzów nigdy nie uprawiałam, ale mam nasionka więc może spróbuję Gratuluje artykułu Nie wiem co dzieje się z FO bo ostatnio, nie dostaję powiadomień i potem muszę nadrabiać ... ale pogoda nieszczególna to mam czas
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Violu w pierwszym dniu wiosny domagam się ogrodowej relacji ze szklarni Nie daj się prosić