Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.11 -sezon 2017
Alu moje niektóre odmiany też jeszcze nie kwitną
Maryniu wiosenne prymulki to super lekarstwo na końcówkę zimy
Piotrek święta prawda -wiosna jest jedyna i niepowtarzalna
Dzisiaj przyjechały róże i nowe prymule,strasznie wiało ,ale co nie co posadziłam
rozkwitają kolejne kwiatki
Carolina
Maryniu wiosenne prymulki to super lekarstwo na końcówkę zimy
Piotrek święta prawda -wiosna jest jedyna i niepowtarzalna
Dzisiaj przyjechały róże i nowe prymule,strasznie wiało ,ale co nie co posadziłam
rozkwitają kolejne kwiatki
Carolina
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko wiosna niepowtarzalna, bo po zimowych szarościach, maluchy cebulowe wydają się wyjątkowo piękne. Ale masz mnogość odmian irysów i krokusów. W dodatku wszystkie nazwane. Alida cudne, moje w ubiegłym roku miały tylko liście. Mam nadzieję, że wreszcie ujrzę ich kolor. Miałaś pracowity dzień, niech róże szybko się korzenią i pokażą kolory.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Dorotka wiosna na całego u Ciebie zagościła , u mnie niestety dość powolnie, piękne krokusy i iryski, chyba też będę musiał na jesieni dosadzić, bo pięknie się prezentują, no i przylaszczki mnie urzekły
- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Iryski są cudne. Dają tyle kolorów w ogródku które wprowadzają piękny nastrój.
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Ale pięknie
Tak się napatrzyłam na twoje iryski, że tez zapragnęłam ich w swoim ogrodzie.
Róże z Flo juz do Ciebie przyjechały ?
Tak się napatrzyłam na twoje iryski, że tez zapragnęłam ich w swoim ogrodzie.
Róże z Flo juz do Ciebie przyjechały ?
- dorcia7
Soniu pracy sporo,a dni jeszcze krótkie,liście wybieram z rabat bo niestety grabić nie mogę bo uszkodzę rośliny
Mariusz iryski są urocze,dokupiłam parę odmian jesienią ,a i teraz można kupić ukorzenione w doniczkach,a przylaszczki ...no cóż ,moja kolejna miłość ,nie mam dużo bo ceny większości zaporowe
Piotrek w te iryski warto zainwestować nie są zbyt drogie
Aniu róże przyjechały,ale zostawiłam we wiaderku z wodą,nie posadziłam bo zaczęło się ściemniać ,a muszę przemyśleć aby dobrą miejscówkę dostały,dotarły też lilie z Lillypolu, a tak nawiasem mówiąc część moich róż w tym roku jest w nieciekawej kondycji ,zastanawiam się jak im pomóc
Spot One
Mariusz iryski są urocze,dokupiłam parę odmian jesienią ,a i teraz można kupić ukorzenione w doniczkach,a przylaszczki ...no cóż ,moja kolejna miłość ,nie mam dużo bo ceny większości zaporowe
Piotrek w te iryski warto zainwestować nie są zbyt drogie
Aniu róże przyjechały,ale zostawiłam we wiaderku z wodą,nie posadziłam bo zaczęło się ściemniać ,a muszę przemyśleć aby dobrą miejscówkę dostały,dotarły też lilie z Lillypolu, a tak nawiasem mówiąc część moich róż w tym roku jest w nieciekawej kondycji ,zastanawiam się jak im pomóc
Spot One
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Ależ las znaczników Ci wyrósł
Pytałaś sprzedawcę jak zimuje ciemiernik niebieskawy? Ja również go nabyłam. Pan oferujący nie był zorientowany w tym temacie.
Pytałaś sprzedawcę jak zimuje ciemiernik niebieskawy? Ja również go nabyłam. Pan oferujący nie był zorientowany w tym temacie.
Pozdrawiam Hala
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Kurczę, podziwiam Cię za to skrupulatne oznaczanie roślin . Mnie by się nie chciało . Masz już sporo kwitnących roślin to są świeże fotki ?? Cudne iryski . Pozdrawiam i słoneczka życzę .
- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
I trzeba będzie Dorcia pomyśleć o tym
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Ale już masz kwitnień nowe zakupy cudowne, jak się przyglądałam im bliżej, to stwierdziłam że też miałabym problem z któregoś zrezygnować
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- dorcia7
Witam wiosennie
Halu nic nie wiem na temat tego ciemiernika ,spodobał mi się i kupiłam są różne opinie,jak nie przezimuje to trudno
Ewelinko to aktualne zdjęcia a co do odznaczania roślin ,to ja już muszę ,przy tej ilości zaczęłabym się gubić
Piotrek pochwal się jak kupisz
Natalio masz rację ,trudno wybrać i jeszcze trudniej zrezygnować jak coś się podoba
Po fatalnych zimnych i deszczowych dniach dzisiaj było w miarę ciepło,do południa nawet słońce świeciło,jednak po pracy zaszło za chmury ,byłam na działce posadzić róże i byliny które czekały cierpliwie od środy na poprawę pogody,posadziłam też lilie z Lilypollu
sporo kolorów przybyło,przyroda zaczyna się na dobre budzić
pierwszy psiząb
przylaszczki
pierwsza kokorycz
skrzydlinka
kolejny irys Violet pod tą nazwą kupiony-jeśli to inna odmiana sprostujcie,proszę
Fabiola
-- 21 mar 2017, o 20:00 --
krokus Negro Boy
cebulica Bifolia Pink
Halu nic nie wiem na temat tego ciemiernika ,spodobał mi się i kupiłam są różne opinie,jak nie przezimuje to trudno
Ewelinko to aktualne zdjęcia a co do odznaczania roślin ,to ja już muszę ,przy tej ilości zaczęłabym się gubić
Piotrek pochwal się jak kupisz
Natalio masz rację ,trudno wybrać i jeszcze trudniej zrezygnować jak coś się podoba
Po fatalnych zimnych i deszczowych dniach dzisiaj było w miarę ciepło,do południa nawet słońce świeciło,jednak po pracy zaszło za chmury ,byłam na działce posadzić róże i byliny które czekały cierpliwie od środy na poprawę pogody,posadziłam też lilie z Lilypollu
sporo kolorów przybyło,przyroda zaczyna się na dobre budzić
pierwszy psiząb
przylaszczki
pierwsza kokorycz
skrzydlinka
kolejny irys Violet pod tą nazwą kupiony-jeśli to inna odmiana sprostujcie,proszę
Fabiola
-- 21 mar 2017, o 20:00 --
krokus Negro Boy
cebulica Bifolia Pink
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Dorotko pięknie kwitną maleństwa wszystko takie uporządkowane prezentuje się ślicznie normalnie muszę sobie zapisywać nazwy żeby wiedzieć co później kupić