W moim ogródku Cz.5 Becia
- juni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W moim ogródku Cz.5 Becia
Pięknie i ile miejsca.
Z niecierpliwością czekam,aż trochę się ociepli.
U mnie zawsze tak było.Wolne to dzieci chore.
Z niecierpliwością czekam,aż trochę się ociepli.
U mnie zawsze tak było.Wolne to dzieci chore.
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Beato zawitałam do Ciebie, pospacerowałam i aż oniemiałam Taka duża przestrzeń zagospodarowana taką ogromna ilością roślinności-iglaki,drzewa, krzewy, byliny... Skalniak z rozchodnikami wygląda uroczo. Wielki podziw i szacunek dla Ciebie za Twoją włożoną pracę . Wspaniale wyglądają poszczególne rabatki bo tworzą różnokolorowe plamy A jakie zadbane wcale chwastów nie widać, brawo
serdecznie pozdrawiam Bożena
serdecznie pozdrawiam Bożena
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Juni Beatko masz racje też czekam na cieplejszy czas już zaczynam wysiewać a u nas obleganie ośrodka zdrowia masowo wszyscy chorują
krasna101 BożenkoWitaj na Kujawach. dziękuje za pochwały ale wiesz mi bywa i tak ,ze chwastów sporo zależy jak mam czas.Do pracy iść trzeba a moja gromadka też absorbuje a ja zawsze mam coś do zrobienia .Podziwiałam twoje włości i różnorodność roślinna ogromna piękne sielskie klimaty.
krasna101 BożenkoWitaj na Kujawach. dziękuje za pochwały ale wiesz mi bywa i tak ,ze chwastów sporo zależy jak mam czas.Do pracy iść trzeba a moja gromadka też absorbuje a ja zawsze mam coś do zrobienia .Podziwiałam twoje włości i różnorodność roślinna ogromna piękne sielskie klimaty.
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Beatko, piękne wspominki, widać serce i ogrom pracy jaki w ten Twój raj włożyłaś.Wielki szacun.
Oby zdrowie i siły pozwoliły Ci na dalszą w nim pracę, a co rok będzie piękniej i piękniej i sama przyjemność zanurzyć się w tej otchłani pachnącego kwiecia.
Uściski dla Wszystkich mam nadzieję że już po chorobie i tylko tęsknota za wiosną Cię trapi.
Oby zdrowie i siły pozwoliły Ci na dalszą w nim pracę, a co rok będzie piękniej i piękniej i sama przyjemność zanurzyć się w tej otchłani pachnącego kwiecia.
Uściski dla Wszystkich mam nadzieję że już po chorobie i tylko tęsknota za wiosną Cię trapi.
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Witaj Beatko na przedwiośniu
Piękne zdjęcia wspominkowe Ja ciągle podziwiam cię za ogrom pracy który wkładasz w swój ogród Doprawdy nie wiem, skąd bierzesz siłę i czas na wszystka. Z mojej strony ukłony
Piękne zdjęcia wspominkowe Ja ciągle podziwiam cię za ogrom pracy który wkładasz w swój ogród Doprawdy nie wiem, skąd bierzesz siłę i czas na wszystka. Z mojej strony ukłony
- becia123
Stasiu wspominkowo fakt ale już działam dosadziłam tujek pocieliśmy zrębki wysypałam rabatki z różami i innymi roślinami Przesadziłam świerki koniki i dayzi a na kolejne książkowe turki czekam .Pergola na wiciokrzewy- łuk robi się już ale juz przesadziłam je .Obcięłam hortensje lawendę róż nie ruszałam.jeszcze
Arabello a spokojnie powolutku jakoś idzie do przodu zdrowi jesteśmy ..Przynajmniej wśród domowników bo tak choroby szaleją w naszej rodzinie
KasiuWitaj z siłami różnie z czasem też kiepsko .W tym roku robię podyplomówkę z autyzmu ,dwie no trzy komunię w pracy wiadomo......jak mogę to do ogródka nawet jak zimno i wieje dobra i godzinka choć ostatnio bardzo mało czasu ale sprężam się powoli.
Pozdrawiam.
Arabello a spokojnie powolutku jakoś idzie do przodu zdrowi jesteśmy ..Przynajmniej wśród domowników bo tak choroby szaleją w naszej rodzinie
KasiuWitaj z siłami różnie z czasem też kiepsko .W tym roku robię podyplomówkę z autyzmu ,dwie no trzy komunię w pracy wiadomo......jak mogę to do ogródka nawet jak zimno i wieje dobra i godzinka choć ostatnio bardzo mało czasu ale sprężam się powoli.
Pozdrawiam.
- stasia_ogrod
Beatko u Ciebie praca wre a ja nadal się lenię. Miałam dzisiaj zajrzeć na działeczkę, ale nastąpiło załamanie pogody, więc zajęłam się opracowaniem oferty, będą nowości powojnikowe. Po niedzieli ma być już dużo cieplej, wezmę się więc ostro do pracy.
Pozdrowienia zostawiam i zdrówka życzę.
Pozdrowienia zostawiam i zdrówka życzę.
- becia123
Stasiu u nas też pada .idę oglądać co u Ciebie
- stasia_ogrod
No tak, Ty u mnie a ja u Ciebie. Wiosna już u Ciebie szaleje a to dopiero początek.
A co tam masz na tych poletkach zrębkowych, czyżby róże.
A co tam masz na tych poletkach zrębkowych, czyżby róże.