W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, cudne zdjęcie, widać miłość między Twoimi zwierzakami
Super że przedstawiłaś Nam swoje stadko
Super że przedstawiłaś Nam swoje stadko
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
tok76 mam nadzieję, że kotka wróci cała i zdrowa.
Jadziu1 Liczę na dalsze opowieści o Twoim stadku, bo bardzo mi się podobają zarówno zwierzaczki, jak i sposób prezentacji.
Jadziu1 Liczę na dalsze opowieści o Twoim stadku, bo bardzo mi się podobają zarówno zwierzaczki, jak i sposób prezentacji.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu!Cudownych masz przyjaciół!Wszystkich razem i każdego z osobna!Niecierpliwie czekam na więcej opowieści.
Gosieńko mam nadzieję,że Klara się odnajdzie.A póki co,niecierpliwie czekam na zdjęcia Molly.Pewnie już sporo urosła... .
Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg
Gosieńko mam nadzieję,że Klara się odnajdzie.A póki co,niecierpliwie czekam na zdjęcia Molly.Pewnie już sporo urosła... .
Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
mój królik waży 2,5 kgAntooosia pisze: Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Jadziu stadko przepiękne
tok76 mam nadzieję, że kotek się odnajdzie
Antooosia Twoja Anabelle to kruszynka, moje pieski nawet jako szczeniaczki więcej ważyły
Agnieszko Szirek to ma menu a wypadanie futerka to chyba normalne u piesków, które mieszkają w domach, ja teraz z tym mam spokój, mój dredziarz kudełków nie gubi ;:225
tok76 mam nadzieję, że kotek się odnajdzie
Antooosia Twoja Anabelle to kruszynka, moje pieski nawet jako szczeniaczki więcej ważyły
Agnieszko Szirek to ma menu a wypadanie futerka to chyba normalne u piesków, które mieszkają w domach, ja teraz z tym mam spokój, mój dredziarz kudełków nie gubi ;:225
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
no tak... wypadanie kłaków u domowych to faktycznie norma... ale coś mi się zdaje, że nam za bardzo lecą...
a menu staram się urozmaicać
zjada dokładnie wszystko, ostatnio nawet przerwał sobie kolację, bo pani niosła kanapki... musiał sprawdzić co tam pani będzie jadła... podleciał do ławy, popatrzył, liznął z boku serek żółty i wrócił do swojej michy...
a mikołajowe mandarynki... no to była uczta... a podczas wcinania banana to film można było nagrywać - przykleił mu sie do podniebienia i to co wyprawiał....
ale najukochańszą przegryzką jest kromka suchego chlebka...
a menu staram się urozmaicać
zjada dokładnie wszystko, ostatnio nawet przerwał sobie kolację, bo pani niosła kanapki... musiał sprawdzić co tam pani będzie jadła... podleciał do ławy, popatrzył, liznął z boku serek żółty i wrócił do swojej michy...
a mikołajowe mandarynki... no to była uczta... a podczas wcinania banana to film można było nagrywać - przykleił mu sie do podniebienia i to co wyprawiał....
ale najukochańszą przegryzką jest kromka suchego chlebka...