Kaszubska Prowansja cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kaszubska Prowansja cz.2
Marysiu też się cieszę. Na szczęście już jesteśmy obrobieni w domowych pieleszach. Bardzo szczęśliwi. Słyszałam, że podobno gdzieś wieje? 

- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ha. Pewnie przeprowadzka byla;)
U nas wczoraj strasznie wiało, pewnie w Chrztowie też. Byleby znowu zniszczeń nie było. Patrzalam dziś jeszcze raz na pogodę i obowiązkowo w piątek jedziemy na działkę. Do północy ogarnę środek a na pracę ziemne będą dwa pozostałe dni.
Ściskam Was Kochane
U nas wczoraj strasznie wiało, pewnie w Chrztowie też. Byleby znowu zniszczeń nie było. Patrzalam dziś jeszcze raz na pogodę i obowiązkowo w piątek jedziemy na działkę. Do północy ogarnę środek a na pracę ziemne będą dwa pozostałe dni.
Ściskam Was Kochane

-
Masz racę Olu, zostawiłam moje piękne widoki i przenieśliśmy się w zupełnie inną dzielnicę.
Nie wiem czy tu jeszcze ktoś zagląda ale ja melduję się.
-
10 lat temu założyłam
"Kaszubską Prowansję".
Jak ten czas leci.Już nie działkuję, pałeczkę przejął syn.Działka ma się wspaniale.Może nawet lepiej niż za moich czasów.Cieszę się,że tutaj zajrzałam.Mnie teraz zachwyciły Sansevierie, skrzydłokwiaty i im się poświęcam.
"Kaszubską Prowansję".
Jak ten czas leci.Już nie działkuję, pałeczkę przejął syn.Działka ma się wspaniale.Może nawet lepiej niż za moich czasów.Cieszę się,że tutaj zajrzałam.Mnie teraz zachwyciły Sansevierie, skrzydłokwiaty i im się poświęcam.