Moje małe co nieco cz. III
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Moje małe co nieco cz. III
Nadszedł czas aby otworzyć kolejną część mojego ogrodowego pamiętnika.
Tak sobie wymyśliłam , że nastąpi to w pierwszy dzień wiosny.
Ale że napstrykałam dziś sporo świeżutkich fotek , to nie mogłam wytrzymać i musiałam stworzyć go już dziś.
A wiosna już za dwa dni, więc aż tak wyrywna nie jestem.
A astronomiczna to przecież już jutro.
Witam więc wszystkich wirtualnych przyjaciół forumowych ,oraz tych którzy zaglądają do mnie a się nie ujawniają .
Może z nowym wątkiem odważycie się i dacie znać o sobie, chociaż malutkim wpisem co jakiś czas. Będzie mi bardzo miło.
Poprzedni wątek znajduje się TUTAJ
Sezon 2017 oficjalnie uważam za rozpoczęty.Samych cudnych kwitnień życzę wam wszystkim kochani ...
Tak sobie wymyśliłam , że nastąpi to w pierwszy dzień wiosny.
Ale że napstrykałam dziś sporo świeżutkich fotek , to nie mogłam wytrzymać i musiałam stworzyć go już dziś.
A wiosna już za dwa dni, więc aż tak wyrywna nie jestem.
A astronomiczna to przecież już jutro.
Witam więc wszystkich wirtualnych przyjaciół forumowych ,oraz tych którzy zaglądają do mnie a się nie ujawniają .
Może z nowym wątkiem odważycie się i dacie znać o sobie, chociaż malutkim wpisem co jakiś czas. Będzie mi bardzo miło.
Poprzedni wątek znajduje się TUTAJ
Sezon 2017 oficjalnie uważam za rozpoczęty.Samych cudnych kwitnień życzę wam wszystkim kochani ...
Re: Moje małe co nieco cz. III
Noo, cudne te fotografie Słoneczko super współgra
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Melduję się w kolejnej części Twojego wątku.
Olu jestem pod wrażeniem jak bardzo rozgościła się u Ciebie Pani Wiosna. WOW! No ja też tak chcę!
Olu jestem pod wrażeniem jak bardzo rozgościła się u Ciebie Pani Wiosna. WOW! No ja też tak chcę!
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oleńko wiosna przecudna zawitała do ciebie Wszystko takie świeżutkie, soczyste W sam raz na pierwszą stronę
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Wspaniałe wiosenne ogrodowe fotki sieweczki też wyglądają pierwszorzędnie - będzie kolorowo latem
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Hej Olka Jestem i nadal będę podglądała co u Ciebie nowego.
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Olu . Z przyjemności będę towarzyszyła Ci w kolejnej części . Iryski i krokusy masz cudowne . Mam nadzieję, że pogoda też zrobi się niebawem wiosenna . Pozdrawiam .
Olu trafiłam na Twój ogród, jest śliczny, taki domowy oglądam dopiero I część
Pozdrawiam - Kasia
Dom w Lukrecji z ogrodem
Dom w Lukrecji z ogrodem
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Olu
Wiosenna ta wiosenka już u Ciebie.
Z tych kolorowych petuni jest szansa, że coś będzie, chociaż nie trzymam ich w ciepłym tak jak podają na opakowaniu. Pomyślałam sobie, że skoro nasiona wytrzymują zimę, to powinny i wytrzymać to co między oknani.
Mi wyszła 1 kobea na pięć nasionek, ale dobre i to, już ma drugą parę listków, więc powinno być z nią wszystko ok.
A ostróżka to ta letnia?
Wiosenna ta wiosenka już u Ciebie.
Z tych kolorowych petuni jest szansa, że coś będzie, chociaż nie trzymam ich w ciepłym tak jak podają na opakowaniu. Pomyślałam sobie, że skoro nasiona wytrzymują zimę, to powinny i wytrzymać to co między oknani.
Mi wyszła 1 kobea na pięć nasionek, ale dobre i to, już ma drugą parę listków, więc powinno być z nią wszystko ok.
A ostróżka to ta letnia?
Olu, melduje się i ja. Piękną i zaawansowaną masz wiosnę. U mnie jeszcze słabo z kwitnącymi roślinkami.
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Mati witaj jako pierwszy w mojej nowej części. Masz rację , rozświetla roślinki i zdjęcia od razu wychodzą świetne...
Aniu super że jesteś...Byłam , podglądałam u ciebie...Wcale nie gorszą wiosenkę masz.
Na dodatek z brzęczącymi przyjaciółmi. U mnie ich jeszcze nie spotkałam.
Małgosiu no sama widzisz że nie mogłam dłużej trzymać tych fotek. Musiałam nowy wątek rozpocząć...
Dorotko cieszę się bardzo.
Adamanna miło mi że ci się moje fotki podobają. Sieweczki dobrze rosną, chodzę koło nich jak przy dzieciaczkach...
Małgosiu podglądaj kochana ile zapragniesz.Cieszę się że jesteś.
Kasiu100780 witam cię serdecznie w moich progach. Cieszę się, że moje zaproszenie ze wstępu, już daje rezultaty...Wpadaj kiedy tylko chcesz. Będzie mi bardzo miło...
Ewelinko kochana i ja będę cię z przyjemnością u siebie gościć. Również cię pozdrawiam i życzę jak najszybszej wiosenki. Takiej prawdziwej, nie tylko kalendarzowej.
1Kasia1 witam nowego gościa. Oj, to się naczytasz. Pierwsza część według mnie nie była najciekawsza. To były moje początki na FO a robienie i wstawianie zdjęć też nie było najlepsze. Widzę , że jesteś ze śląska . A skąd dokładnie?
Beatko i ja posiałam te kolorowe petunie , ale na razie nic nie wyszło.
Z kobeą czekam czy pokaże coś jeszcze. Na razie jest jedna. Ostróżki to letnie, tak jest!
Pashmina Ewciu witam cię gorąco. Tylko się obejrzysz i u ciebie rabatki się zrobią kolorowe.
U mnie lepiej te pierwsze wiosenne wychodzą na zdjęciach , niż w rzeczywistości. Zdecydowanie trzeba ich posadzić więcej...
Aniu super że jesteś...Byłam , podglądałam u ciebie...Wcale nie gorszą wiosenkę masz.
Na dodatek z brzęczącymi przyjaciółmi. U mnie ich jeszcze nie spotkałam.
Małgosiu no sama widzisz że nie mogłam dłużej trzymać tych fotek. Musiałam nowy wątek rozpocząć...
Dorotko cieszę się bardzo.
Adamanna miło mi że ci się moje fotki podobają. Sieweczki dobrze rosną, chodzę koło nich jak przy dzieciaczkach...
Małgosiu podglądaj kochana ile zapragniesz.Cieszę się że jesteś.
Kasiu100780 witam cię serdecznie w moich progach. Cieszę się, że moje zaproszenie ze wstępu, już daje rezultaty...Wpadaj kiedy tylko chcesz. Będzie mi bardzo miło...
Ewelinko kochana i ja będę cię z przyjemnością u siebie gościć. Również cię pozdrawiam i życzę jak najszybszej wiosenki. Takiej prawdziwej, nie tylko kalendarzowej.
1Kasia1 witam nowego gościa. Oj, to się naczytasz. Pierwsza część według mnie nie była najciekawsza. To były moje początki na FO a robienie i wstawianie zdjęć też nie było najlepsze. Widzę , że jesteś ze śląska . A skąd dokładnie?
Beatko i ja posiałam te kolorowe petunie , ale na razie nic nie wyszło.
Z kobeą czekam czy pokaże coś jeszcze. Na razie jest jedna. Ostróżki to letnie, tak jest!
Pashmina Ewciu witam cię gorąco. Tylko się obejrzysz i u ciebie rabatki się zrobią kolorowe.
U mnie lepiej te pierwsze wiosenne wychodzą na zdjęciach , niż w rzeczywistości. Zdecydowanie trzeba ich posadzić więcej...