Róże w moim ogrodzie
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale super, że założyłaś i że zrobiłaśtak dużo zdjęć!
Można teraz porównywać do swoich i oglądać i oglądać.
Świetny pomysł!
I Hania ma rację ... powinnaś wstawić zdjęcia do HMF bo są naprawdę niezwykłej urody (i zdjęcia i róże)
Można teraz porównywać do swoich i oglądać i oglądać.
Świetny pomysł!
I Hania ma rację ... powinnaś wstawić zdjęcia do HMF bo są naprawdę niezwykłej urody (i zdjęcia i róże)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Naprawdę w ten wątek warto zaglądać.Piękne masz róże.Fajnie jest porównywać ze swoimi różami wady i zalety.Będę tutaj zaglądać!
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Krysiu cieszę się,że podobają Ci się moje róże,na forum dowiedziałam się wielu rzeczy na temat pielęgnacji róż,dopiero zacznę sie nimi opiekować prawidłowo,do tej pory robiłam to intuicyjnie .Może Twoje po prostu nie odżywione,wiosną dasz obornika wokół krzaczka,albo gnojówkę z pokrzywy i odżyją .Od wiosny zacznę je tak właśnie dokarmiać,zobaczę jaki będzie efekt
Tesko też myślałam tak o sobie .Wiesz jakie albumiki będą miały dziewczyny,gdy im zakwitną róże ,które pokupowały,ja nie kupiłam ich za wiele .Ja będę podziwiać Wasze dziesiątki gatunków róż,dopiero mi oczy wyjdą
Tesko też myślałam tak o sobie .Wiesz jakie albumiki będą miały dziewczyny,gdy im zakwitną róże ,które pokupowały,ja nie kupiłam ich za wiele .Ja będę podziwiać Wasze dziesiątki gatunków róż,dopiero mi oczy wyjdą