Moje początki - giga45

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

Giga zdjęcia zrobiłaś extra...Drugie niebo jest piękne :lol:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie dziewczyny kochane z rana. Halinko, Ago, Jolunie - miło mi że zaglądacie. Te fotki to tak z nudów i sama powiem, że nie spodziewałam się, że takie ładne wyszły. Wiem, że nie powinnam ich tu wstawiać, bo jest do tego inny wątek i tam tez je dałam, ale nie mogłam się oprzeć. pozdrawiam wszystkich forumków i życzę spokojnego i miłego dnia. :P

Jeszcze mam pytanie, być moze ktoś z Was tak zrobił. Zamierzam kupić żywą choinke w dużym koszu, a po Świętach wkopać ją do ogrodu. Czy będzie potem normalnie rosła??
:?:
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wejdź do mnie - masz odpowiedź :)
Ale na uszko podpowiem że będzie rosła :lol:
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Giga rzeczywiście miałaś co fotografować u mnie było tak ponuro, mgliście, że tylko w domu siedzieć!
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Giga już jakiś czas nie byłam u Ciebie a tu takie romantyczne zdjęcia . Giga ja myślę że przyjmie sie ta hoinka tylko od razu nie wystawiaj z ciepłego domu do ogrodu tylko najpierw wstaw w jakeś chłodniejsze miejsce a dopiero potem do ogrodu
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

giga45 pisze:Jeszcze mam pytanie, być moze ktoś z Was tak zrobił. Zamierzam kupić żywą choinke w dużym koszu, a po Świętach wkopać ją do ogrodu. Czy będzie potem normalnie rosła??
:?:
Giguś będzie rosła ,jeśli od dawna jest w donicy i jest dobrze ukorzeniona.Musisz sprawdzić ,czy nie była wsadzona przed kilkoma dniami ,bo tak się robi często na święta ,a my się pózniej dziwimy dlaczego po przesadzeniu do ogrodu marnieje .
Kup ją u zaufanego sprzedawcy ,powiedz ,że pózniej chcesz ją wsadzić do ogrodu ,najlepiej żeby na wierzchu rosły jakieś chwasty lub mech ,to będzie znaczyło ,że w tej donicy jest od dawna.
Awatar użytkownika
izabela1
50p
50p
Od: 9 lis 2008, o 21:21

Post »

Witaj Giga
Jola ma święta rację .Nie będę się powtarzać.Ja również mam sporo takich choinek,ale uważaj bo w supermaketach pojawiają się choinki w donicach z uciętym korzeniem i tak wsadzone w ziemię .Ja taką któregoś roku kupiłam.Życzę udanych zakupów.
Pozdrawiam.
Jak powstał ogródek u ciotki. Cytuj wiadomość
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

nie istnieją posty mi się wyświetliło :?
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny dziekuje za rady pozdrawiam :P
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

kochana cieszę się bardzo że doszly ,zachód słońca na fotce piękny , ;:79 ładnie to ujełaś
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani wiecie co. własnie u Izy w odwiedzinach wpadlam na pomysł (jeśli zły to napiszcie prosze).
M ma 19 grudnia imieniy, może kupiłabym mu w prezencie imieninowo-gwiazdkowym podkaszarke do trawy :-):-) :lol: . To oczywiście delikatne podejście, (taki mały chwyt )abym w ogóle ją kupiła, bo wtedy mniej będzie buczenia :evil: z jego strony. A prezent i tak dostanie inny. Prosze poradźcie-czy się za bardzo nie wygłupiam :oops:
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Giguś, ja takie z obciętymi korzeniami w donicy, widziałam w tamtym roku jak sprzedawali w Realu. Przy kupnie musisz bardzo uważać !
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

giga45 pisze:Kochani wiecie co. własnie u Izy w odwiedzinach wpadlam na pomysł (jeśli zły to napiszcie prosze).
M ma 19 grudnia imieniy, może kupiłabym mu w prezencie imieninowo-gwiazdkowym podkaszarke do trawy :-):-) :lol: . To oczywiście delikatne podejście, (taki mały chwyt )abym w ogóle ją kupiła, bo wtedy mniej będzie buczenia :evil: z jego strony. A prezent i tak dostanie inny. Prosze poradźcie-czy się za bardzo nie wygłupiam :oops:
Giguś ja myślę, że ważne jest czy M. by się ucieszył... bo jeśli on nie kosi trawy to nie kupuj podkaszarki, mimo, że masz inny prezent ... bo pomyśłi, że chcesz go zmusić do pracy, której nie lubi.
Jeśli kosi trawę,... to pomysł fajny ... powiesz, ze chciałaś mu pomóc :)

Ludzie różne rzeczy lubią.. moja córka poprosiła Miołaja o farbę do ściany bo ta, którą pomalowałm jej ścianę jest brzydka, taka wyblakła i widac na niej paluchy... a że farba stosunkowo świeża, to głupio je było posić o kolejny zakup.... no i wymyśliła na Mikołaja... tylko, że Mikołąj prezent już kupił.
Ale nie ma tego złego... wczoraj farbę kupiłąm w sobotę maluję:) ... mam nadzieję, ze tym razem dobrą :)
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”