Kwiatuszki Filigranowej cz.VIII
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.VIII
Piękne rozpoczęcie sezonu . Bardzo wygodnie u Ciebie na balkonie, chciałoby się przysiąść i oprzeć o poduchę .
Ślicznie masz na balkonie Patrycjo. Widzę, że w tym sezonie obowiązuje w roślinach kolorystyka zielono-biała. Z wyjątkiem ciemnego pierwiosnka, który też jest śliczny. Powiedz proszę, co to za roślinka na czwartym zdjęciu? Ma interesujący pokrój. Trochę jak bonsai.
Dziękuję dziewczyny;).
Kasiu to bougenvilla variegata
Kasiu to bougenvilla variegata
- kubasia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie. Nie widzę glicynii, przeżyła?
Kasiu glicynia pojechała mieszkać do Tarnowa do wielkiego ogrodu - zapytam jak sie ma ona:)
Super siedzisko co będzie rosło na kratce za nim?
Dziękuję:). Na kratce nie mam jeszcze pomysłu może przeniose je na druga stronę balkonu i będzie dla passiflor
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak słoneczko świeci ptaszki śpiewają to pewnie nie chce sie schodzić z tak wygodnego miejsca
Już niebawem same kolory tam będą otaczały
Już niebawem same kolory tam będą otaczały
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Pati
U Ciebie jak zwykle mnóstwo nowości,ciekawych,ładnych i niezwykle oryginalnych
Gratulacje z okazji pojawienia się nowego liścia u phila a masoniana ekstra
Pozdrawiam.
U Ciebie jak zwykle mnóstwo nowości,ciekawych,ładnych i niezwykle oryginalnych
Gratulacje z okazji pojawienia się nowego liścia u phila a masoniana ekstra
Pozdrawiam.
- Paulinaaa
- 1000p
- Od: 9 sty 2013, o 15:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ślicznie urządziłaś balkon
Cześć Patrycjo , mogę rozgościć się?
Przepiękne pelargonie., przezimowane czy kupne? Na stałe już zostawisz je na balkonie? Ja swoje przezimowane na razie wynoszę na kilka godzin i hartuję, boje się, że mogą zmarznąć, wystawie je na stałe dopiero po Zimnej Zośce. Sadzonkowane w lutym jeszcze nie wyprowadzałam na spacer, bo takie delikatne wydają mi się.
Ładnie urządziłaś balkonik, na takim siedzisku tylko siedzieć z kawką i podziwiać piękne roślinki
Bougenvilla variegata skradła moje serducho
Halina
Przepiękne pelargonie., przezimowane czy kupne? Na stałe już zostawisz je na balkonie? Ja swoje przezimowane na razie wynoszę na kilka godzin i hartuję, boje się, że mogą zmarznąć, wystawie je na stałe dopiero po Zimnej Zośce. Sadzonkowane w lutym jeszcze nie wyprowadzałam na spacer, bo takie delikatne wydają mi się.
Ładnie urządziłaś balkonik, na takim siedzisku tylko siedzieć z kawką i podziwiać piękne roślinki
Bougenvilla variegata skradła moje serducho
Halina
Pozdrawiam, Halina
Dziękuję dziewczyny.
Halinko jeśli zrobi się chłodniej to najwyżej okryję je folią bąblową+ klamerki nie bawię sie w codzienne wnoszenie i wynoszenie roślin - tak co roku robię. Pelargonie kupiłam nie zimuje ich nie mam do tego warunków.
Halinko jeśli zrobi się chłodniej to najwyżej okryję je folią bąblową+ klamerki nie bawię sie w codzienne wnoszenie i wynoszenie roślin - tak co roku robię. Pelargonie kupiłam nie zimuje ich nie mam do tego warunków.