Słoneczne rabaty nabierają kształtów
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Słoneczne rabaty nabierają kształtów
A mnie właśnie Sabinko ta niedoskonała biel wydaje się wprost doskonała! Dokładnie takie coś widziałabym u siebie. Ale po Twoich narzekaniach nawet nie zamierzam próbować.
Własnie dostałaś katalog Austina?! Wow! Czyli jest i dla mnie jeszcze nadzieja? Może i ja się doczekam!
W katalogu same śliczności jak widzę ale mnie zauroczyła faktura i kolor drewna na pniaku na którym leży katalog. Przecudna jest matka natura!
Mam nadzieję, że Twoje mocno cięte róże szybko nadrobią straty. Tego Ci życzę.
Własnie dostałaś katalog Austina?! Wow! Czyli jest i dla mnie jeszcze nadzieja? Może i ja się doczekam!
W katalogu same śliczności jak widzę ale mnie zauroczyła faktura i kolor drewna na pniaku na którym leży katalog. Przecudna jest matka natura!
Mam nadzieję, że Twoje mocno cięte róże szybko nadrobią straty. Tego Ci życzę.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Sabinko . Pogoda w zeszłym tygodniu była tak ładna, że szkoda było czasu na komputer . Każdy z przyjemnością leciał do ogrodu lub na działkę . Katalog wypasiony i te zdjęcia powalają na kolana . Twój eM faktycznie chyba wyczuł Twój czuły punkcik . Uważaj teraz . Szkoda mi Twoich róż ale myślę, że szybko odrobią straty . Ja do donicowych też mam trochę pecha bo kilka razy ususzyłam już jakieś no i z tymi wyjazdami jest kłopot to fakt. W każdym razie trzymam kciuki za tą różycę w donicy i za pozostałe z resztą też . Pozdrawiam .
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sabinko taka ilość cebulowych na rabacie, to dla mnie niedościgniona wielkość. Jednak koloru wtedy jest dużo. Zawsze poniszczę coś, jak dosadzam rośliny. Podziwiam twoje zauroczenie różami. Straty po tej zimie w naszym regionie chyba wszyscy mają duże. Nawet śniegowa kołderka nie zabezpieczyła róż. Kratka rzeczywiście bardziej klimatyczna, niż byłaby w czystej bieli.
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mi się te kratki podobają
U Ciebie jeszcze krokusy, u mnie nie ma już śladu
U Ciebie jeszcze krokusy, u mnie nie ma już śladu
Sabinko, ale bym chętnie i ja pooglądała taki katalog Na pewno zeszyt z chciejstwami wzbogacił by się o kolejne kartki
A Twój eM, też zainteresowany różami, czy tylko dla Ciebie by pojechał do tych ogrodów?
Mój by nie pojechał Tzn, pojechałby - dla mnie i ze mną, ale całą drogę mówiłby mi jak bardzo go to nie interesuje
A Twój eM, też zainteresowany różami, czy tylko dla Ciebie by pojechał do tych ogrodów?
Mój by nie pojechał Tzn, pojechałby - dla mnie i ze mną, ale całą drogę mówiłby mi jak bardzo go to nie interesuje
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
A ja bałabym się wziąć ten katalog do ręki, ponoć róże mocno uzależniają i nie chciałabym po przejrzeniu katalogu wyciąć w pień pół ogrodu, żeby zrobić miejsce na róże Póki mnie nie dotknęła różyczka, dla dobra swojego i rodziny przy różach przymykam trochę oczy, żeby za wiele nie widzieć
Śliczne te kudłate sasanki, a wiosna u Ciebie na zdjęciach jest bardzo piękna i taka soczysta Lubię tą wiosenną zieleń.
Śliczne te kudłate sasanki, a wiosna u Ciebie na zdjęciach jest bardzo piękna i taka soczysta Lubię tą wiosenną zieleń.
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Rustykalna kratka też bardziej mi się podoba niż gdybyś ją wymuskała na gładko A czym malowałaś?
Łany cebulowych oszałamiające. Czemu ja u siebie nie nasadziłam
Łany cebulowych oszałamiające. Czemu ja u siebie nie nasadziłam
Zostaw już tą kratkę w spokoju! Będzie potem kłuła w oczy i odwracała uwagę a teraz, jak Ania mówi, bardzo ładnie się prezentuje
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Sabinko, krateczki wyszły bardzo ładnie Ależ pięknie będą się różyce teraz przy nich prezentować.
Ja swoje też miałam przemalować, a nie mam jeszcze nawet farby kupionej Tylko, że mi się nie spieszy, bo nic przy nich nie rośnie. Jesienią zostały zdemontowane i wniesione do garażu.
Ależ piękny ciemiernik Uwielbiam te kwiaty
Ja swoje też miałam przemalować, a nie mam jeszcze nawet farby kupionej Tylko, że mi się nie spieszy, bo nic przy nich nie rośnie. Jesienią zostały zdemontowane i wniesione do garażu.
Ależ piękny ciemiernik Uwielbiam te kwiaty
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Sabinko, a nie mówiłam, że Chopin odbije? To silne różysko i chociaż drażnił mnie jego dwupędowy pokrój, to trzeba przyznać, że wigor to on ma.
Dobrze, że obdarłaś pędy Munstead Wood z tego paskudnego wosku. Pod nim mogłyby zrobić się czarne i obumrzeć. Co prawda trudno jest się pozbyć tego dziadostwa zwłaszcza, że kolce mocno utrudniają to zadanie, ale warto trochę się pomęczyć. Widać na zdjęciu, że te obdarte wyglądają zdrowo, a to najważniejsze
Dostałaś katalog Austina...Ja nadal czekam i coś mi się wydaje, że chyba się nie doczekam Pozostaje mi ślinić się na widok tego, co pokazałaś na zdjęciach
Dobrze, że obdarłaś pędy Munstead Wood z tego paskudnego wosku. Pod nim mogłyby zrobić się czarne i obumrzeć. Co prawda trudno jest się pozbyć tego dziadostwa zwłaszcza, że kolce mocno utrudniają to zadanie, ale warto trochę się pomęczyć. Widać na zdjęciu, że te obdarte wyglądają zdrowo, a to najważniejsze
Dostałaś katalog Austina...Ja nadal czekam i coś mi się wydaje, że chyba się nie doczekam Pozostaje mi ślinić się na widok tego, co pokazałaś na zdjęciach
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Witaj Sabinko pierwszy raz jestem w Twoich progach i muszę przyznać, że nie ostatni Bardzo piękny ogród, wiosna na całego się rozpoczęła paletą barw Róże piękne i jak dużo
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Sabinko, ja też czekam na katalog, może jeszcze przyjdzie
Cieszę się, że Chopin odbił W tym sezonie chyba wszystkie ciełyśmy bardzo mocno. U mnie przemarzły nawet te róże, które miały ubranka z agro.
Cieszę się, że Chopin odbił W tym sezonie chyba wszystkie ciełyśmy bardzo mocno. U mnie przemarzły nawet te róże, które miały ubranka z agro.
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- lemonka
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
Sasanki włochate i gładkie krokusy prześlicznie wyglądają Sasanki muszę sobie sprawić za rok.
Kratki są całkiem ladne, nie potrzeba im drugiej warstwy farby.
Kratki są całkiem ladne, nie potrzeba im drugiej warstwy farby.