Sukulenty Świeżaka :):) - marta_lara
Re: Sukulenty Świeżaka :):) - marta_lara
Czy ktoś "upolował" do swojej kolekcji cudo -Crassula Umbella ???
- marta_lara
- 500p
- Od: 12 mar 2012, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- marta_lara
- 500p
Piękne rośliny! Po raz kolejny żałuję, że nie zaczęłam od kwadratowych doniczek - zmieściłoby się o wiele więcej! Nie przewidziałam tego, że sukulenty tak mogą wciągnąć!
Pozdrawiam, Luiza
Oj zarósł, zarósł pajęczyną , a takie ciekawe rośliny masz. Z przyjemnością je sobie wszystkie obejrzałam.
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgromadziłaś jak widzę dużo ładnych i ciekawych sukulentów. Zainteresowały mnie głównie haworcje bo niektóre są rzadkiej urody.
A ogródek... przyszłościowy. Ciekawy jestem co wymyślisz.
A ogródek... przyszłościowy. Ciekawy jestem co wymyślisz.
- marta_lara
- 500p
Jak wiesz Henryku z sukulentów haworthie są moją ostatnią miłością. Chętnie powiększę jeszcze swój mały ich zbiór o kolejne
- ejacek
- Od: 16 lis 2008, o 19:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kolekcje sukulentów mają swój specyficzny urok i choć bez kwiatów lub z nielicznymi to bardzo kolorowo i różnorodnie
-
- Od: 17 sie 2014, o 13:02
Egzotyka niesamowita u Ciebie, super to wygląda ! A najbardziej podoba mi się haworthia variegata ogródek świetna sprawa, teraz tylko kaktusów naściągać
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
Nooo,długo Cie nie było
Nowy sezon zapowiada się ciekawie, sukulentowo i ogródkowo. Mam nadzieje, że z ogródka migawki jakieś będą się gdzieś pokazywać. Strasznie to fajnie jest tak obserwować zmiany w czasie
Nowy sezon zapowiada się ciekawie, sukulentowo i ogródkowo. Mam nadzieje, że z ogródka migawki jakieś będą się gdzieś pokazywać. Strasznie to fajnie jest tak obserwować zmiany w czasie
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Martusiu! To jak, robimy tę parapetówkę w lipcu, czy nie?
Śliczności Twoje teraz mają pole do popisu. Cieszę się, że w końcu masz to za sobą i jest ten swój ogródek!
Śliczności Twoje teraz mają pole do popisu. Cieszę się, że w końcu masz to za sobą i jest ten swój ogródek!
- marta_lara
- 500p
Niestety, wykańczanie mieszkania i przeprowadzka to nie jest taka prosta sprawa jak kiedyś mi się wydawało. To niestety pochłania dużo kasy, nerwów a przede wszystkim czasu... i niestety też zależna jestem od wykonawców bo mebli kuchennych czy wylewki sobie sama nie zrobię... ja chciałabym już, a oni mają terminy, o zgrozo
I tak wstępnie przesunął się termin przeprowadzki na sierpień, ale jak będzie pożyjemy zobaczymy! W ogródku na razie jest... trawa... więc nie ma na co patrzeć
I tak wstępnie przesunął się termin przeprowadzki na sierpień, ale jak będzie pożyjemy zobaczymy! W ogródku na razie jest... trawa... więc nie ma na co patrzeć
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Wiem o czym mówisz, niestety. Ale i tak się cieszę, bo już przyszły sezon będzie u Ciebie najpiękniejszy ogródek w całym Krakowie