Moje początki - giga45
Giguś,Liska ma rację.
A farby...Śnieżka jest do d...,dekoral-ok!
A farby...Śnieżka jest do d...,dekoral-ok!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lisko , Agniesiu. mój M. kocha kosic trawę, a niemało jej mam, a właśnie potem mnie przypada podcinanie nozycami wystających kep przy klombach i okrąglakach i mecze sie przy tym cały dzień. Podkaszarka jest w sumie nie dla niego, ale to taki miał byc mały oszukańczy chwyt.
Tak czy inaczej kupiona.
A w mojej Castoramie ani jednego nasiona.
Choinek w donicach ogrom, ale widac ,ze wszystkie swiezo wsadzone. ceny od 49zł za 70cm do ponad 200zł za wielgachne.
Wiec ja chyba jeszcze poszukam gdzie indziej, po szkólkach pojeżdżę. Pozdrawiam :P
Tak czy inaczej kupiona.
A w mojej Castoramie ani jednego nasiona.
Choinek w donicach ogrom, ale widac ,ze wszystkie swiezo wsadzone. ceny od 49zł za 70cm do ponad 200zł za wielgachne.
Wiec ja chyba jeszcze poszukam gdzie indziej, po szkólkach pojeżdżę. Pozdrawiam :P
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz Giga to dobry pomysł, wprawdzie nie znam Twojego M ale mój mógłby otrzymywać na wszystkie okazje takie prezenty, jak kosiarki wiertarki. skrzynki na narzędzia a jeżeli dostanie coś innego to go wogólenie cieszy musi to być coś elektrycznedo lub elektronicznego Ja nazywam to jego zabawkami
Genia
Genia
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Ja dziś tak po cichutku u ciebie pochodziłam .
O wstrętnych ptaszyskach pisałam tu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18193
Ostatnie moje straty to mała kępka dzwonka i rojniki posadzone na jesień.
Niestety nie zdążyły się ukorzenić.
Rabaty z cebulami zabezpieczam gałęziami.Wszyscy sąsiedzi tak robią.
Trzymaj się cieplutko.
O wstrętnych ptaszyskach pisałam tu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18193
Ostatnie moje straty to mała kępka dzwonka i rojniki posadzone na jesień.
Niestety nie zdążyły się ukorzenić.
Rabaty z cebulami zabezpieczam gałęziami.Wszyscy sąsiedzi tak robią.
Trzymaj się cieplutko.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jolus, Gieniu, Izunia, Tess, Aguś witajcie kochane i dziękuję za wizytę. Tesko z tym prezentem to tak miało byc, że on niby dla M, a on jest dla mnie. M dostanie zupełnie co innego(juz mam kupione) i na pewno nie związane z żadnymi tam narzedziami itp. Moze troche przesadziłam, ale wiesz jak to z M i z kasą inaczej pewno by sie nie zgodził. To dokładnie tak jakbym kupowała jakąś roslinę i musiała sie nieźle nagimnastykowac, aby ją potem przemycic na działke bez jego gderania.
Pozdrawiam Was serdecznie i lece zajrzec co sie dzieje u Was. Spokojnego wieczorku :P
Pozdrawiam Was serdecznie i lece zajrzec co sie dzieje u Was. Spokojnego wieczorku :P