Ogród mojej małej Wiki
- seba1999
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród mojej małej Wiki
Aniu dziękuje za propozycję Napiszę do Ciebie niedługo
Ja również mam małą kolekcję jeżówek.
Mam takie same jak z 2 i 3 zdjęcia
Ja również mam małą kolekcję jeżówek.
Mam takie same jak z 2 i 3 zdjęcia
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu masz piękne odmiany liliowców!Jeżówki też , mimo ,że małe robią wrażenie.
Na siatkę ogrodzeniową poleciłabym Ci groszek pachnący wieloletni, szybko obrasta i pięknie kwitnie latem. Zimuje w gruncie i co roku odbija.
Na siatkę ogrodzeniową poleciłabym Ci groszek pachnący wieloletni, szybko obrasta i pięknie kwitnie latem. Zimuje w gruncie i co roku odbija.
- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
Trochę miałam mało czasu przez weekend bo ciężko pracowałam, a dziś jeszcze z córcią u lekarza pół dnia straciłam. Ale wyjazd do Torunia przyniósł nowe zakupy Kupiliśmy morwe i dereń w przyszłości na przetwory, oraz dla ozdoby tamaryszka i rokitnika. Do castoramy weszłam tylko po cement no i nie mogłam ominąć ogrodu córcia dorwała się do kwiatów i mamy nowe trzy dalie i szczawika, jutro zrobię zdjęcia.
Anastazjo to jeszcze nie wszystkie nasze liliowce, a jeżówek tez na pewno przybędzie bo bardzo mi się podobają
Seba my już obgadujemy szczegóły na PW
Mariusz miejmy nadzieję, że te najładniejsze Ci przeżyły. Mi ta najzwyklejsza również nie przetrwała...
Piotrek kiedy oznajmiłam mojemu mężowi co planuje to tylko zapytał kto to zrobi ??
A to kilka tulipanków, które mimo zimna (w nocy mieliśmy przymrozek mimo, że nie zapowiadali) pokazują swoja urodę:
Anastazjo to jeszcze nie wszystkie nasze liliowce, a jeżówek tez na pewno przybędzie bo bardzo mi się podobają
Seba my już obgadujemy szczegóły na PW
Mariusz miejmy nadzieję, że te najładniejsze Ci przeżyły. Mi ta najzwyklejsza również nie przetrwała...
Piotrek kiedy oznajmiłam mojemu mężowi co planuje to tylko zapytał kto to zrobi ??
A to kilka tulipanków, które mimo zimna (w nocy mieliśmy przymrozek mimo, że nie zapowiadali) pokazują swoja urodę:
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Aniu nie ma to jak wrócić szczęśliwym z zakupów również jak jestem w jakim kol wiek sklepie to szukam działu ogród
Ładne kwiatuszki rosną u Ciebie . To super.
Ładne kwiatuszki rosną u Ciebie . To super.
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne, szczególnie ten różowy.
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, przyszłam z rewizytą. Widzę, że się finalnie organizujesz - ten etap jeszcze daleko przede mną, ale na szczęście mam sporo miejsca, gdzie mogę rośliny zbierać Miło, że córa się garnie do pomocy i syn też, wiem coś o tym. Kolekcje liliowców, irysów, jeżówek piękne! Też je lubię I floksy jakoś szczególnie mnie ujęły. Powodzenia!
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
- TROJA
- 500p
Piotrek to prawda każde zakupy podnoszą poziom dobrego chumoru A ja bez bicia się przyznaje do zakupu jeszcze przez forum dużej paki roślin no i nie wytrzymałam i kupiłam przez sklep internetowy kilka odmian dali, liliowców, irysów i host... pochwalę się szczegółami jak dojdą.
Foxowa niestety bardzo kiepsko u mnie w tym roku kwitną wiosenne cebule i mało się ich zrobiło, nornice miały pożywienie z nich zimą... kiedy porządkowałam hostowisko zauważyłam nawet podgryzioną i to bardzo dużą kępę hosty zostało z niej niewiele. Wsadziłam na nowo i zobaczę czy przeżyje.
Aniu my na wsi mieszkamy ponad 10 lat i dopiero udało mi się męża namówić na zrobienie prawdziwego odrodu, bo do tej pory sama próbowałam wsadzać gdzie się dało ale często to było bez planu i kończyło się kiepsko.
A to te moje wczorajsze zakupy:
Foxowa niestety bardzo kiepsko u mnie w tym roku kwitną wiosenne cebule i mało się ich zrobiło, nornice miały pożywienie z nich zimą... kiedy porządkowałam hostowisko zauważyłam nawet podgryzioną i to bardzo dużą kępę hosty zostało z niej niewiele. Wsadziłam na nowo i zobaczę czy przeżyje.
Aniu my na wsi mieszkamy ponad 10 lat i dopiero udało mi się męża namówić na zrobienie prawdziwego odrodu, bo do tej pory sama próbowałam wsadzać gdzie się dało ale często to było bez planu i kończyło się kiepsko.
A to te moje wczorajsze zakupy:
Pozdrawiam Ania
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Aniu..nie ma jak to zakupami humor sobie poprawić . Też tak mam. Najpierw kupuję potem się głowię gdzie to wsadzić. Bardzo ładne kolory dali , no nie mam już miejsca bo bym także dokupiła. Może kiedyś jak coś wypadnie.. . Pozdrawiam i życzę.
- TROJA
- 500p
Zuziu u mnie miejsca dostatek zmiesci sie kazde chciejstwo na prawie 4ha.
Pozdrawiam Ania
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
O rany..4ha , nie no aż tyle to bym nie chciała. Ale choć ćwiartka by mi się przydała. . U nas przelicza się na metry, jakoś mi łatwiej załapać..pewnie dlatego że u mnie nie ma tak wielkich działek.
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Kontakt:
Łał na 4 ha to można poszaleć - wszystkie chciejstwa się zmieszczą
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mam ponad hektarową działkę i jest dla mnie wystarczającą. 4 hektary to grom
- TROJA
- 500p
Pozdrawiam Ania