Papryczka chili-jak pielęgnować cz.6
Re: Papryczka chili-jak pielęgnować cz.6
Dzięki:)
będę zatem kombinował z tym opryskiem:)
będę zatem kombinował z tym opryskiem:)
- AliceWhite
- 100p
- Od: 5 wrz 2013, o 16:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie!
W tym roku wysialam kilka odmian pikantnych papryczek. Niestety moja kota wskoczyła na parapet i mi zawaliła jeden siewnik. Tak wiec z tego co się uratowało mam Trinidad moruga scorpion,habanero chocolate,Carolina reaper. Muszę znów wysiac,skorpiona żółtego i czerwone habanero.
-- 26 kwi 2017, o 11:11 --
Oto zdjęcia roślin
W tym roku wysialam kilka odmian pikantnych papryczek. Niestety moja kota wskoczyła na parapet i mi zawaliła jeden siewnik. Tak wiec z tego co się uratowało mam Trinidad moruga scorpion,habanero chocolate,Carolina reaper. Muszę znów wysiac,skorpiona żółtego i czerwone habanero.
-- 26 kwi 2017, o 11:11 --
Oto zdjęcia roślin
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=100849" onclick="window.open(this.href);return false;
- AliceWhite
- 100p
- Kontakt:
Te dwie w jednej białej doniczce to Carolina Reaper najpikantniejsza na świece druga biala doniczka to habanero chocolate,wysiana najwcześniej, a w mniejszych doniczkach Trinidad scorpion,czerwony.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=100849" onclick="window.open(this.href);return false;
- Agula1985m
- 200p
- Od: 22 kwie 2016, o 11:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zawsze znajduj czas na małe przyjemności, to z nich tworzy się wielkie szczęście..
- AliceWhite
- 100p
- Kontakt:
- Mirek19
- 1000p
- Od: 20 maja 2016, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Świetna papryka - szczerze polecam
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym, następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym, następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 6 sty 2013, o 00:06
Moja ulubione odmiana, jeżeli chodzi o zbiory i owocowanie. Numer jeden w smaku, plenności. Mocno użytkowa
Z drugiej strony - najgorsza w fazie rozsady. Nie potrafię jej dogodzić, zawsze jest cherlawa, mocno się wyciąga, ponadto późno zawiązuje owoce i wciorniastki ją kochają.
W tym sezonie mam 3 krzaki .
Z drugiej strony - najgorsza w fazie rozsady. Nie potrafię jej dogodzić, zawsze jest cherlawa, mocno się wyciąga, ponadto późno zawiązuje owoce i wciorniastki ją kochają.
W tym sezonie mam 3 krzaki .
Polska moją Ojczyzną. Andrzej
- AliceWhite
- 100p
- Kontakt:
Lyanna co to za odmiana/y ?
To prawdopodobnie Habanero White, Habanero Red i Not Pink Tiger albo Trinidad Moruga Scorpion Yellow. Nie wiem dokładnie bo poprzestawiałam po zrobieniu zdjęcia . Ale ogólnie podobne są. Jak na razie.
Udało mi się dziś kupić nareszcie sadzonkę słodkiego Jalapeno
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2013, o 12:13
taki bezalkoholowy szampan?