Zieloni przyjaciele Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję serdećnie. Kochane jesteście.
o nic, że spóźnione, ważne że szczere
A tak na marginesie, zobaczcie jak tu szybko się wieści rozchodzą. Pożaliłam się u Agi, że mi nikt nie gratulował, a tu po minucie przyszli pierwsi goście z gratulacjami.
Jestem pod wrażeniem, naprawdę
o nic, że spóźnione, ważne że szczere
A tak na marginesie, zobaczcie jak tu szybko się wieści rozchodzą. Pożaliłam się u Agi, że mi nikt nie gratulował, a tu po minucie przyszli pierwsi goście z gratulacjami.
Jestem pod wrażeniem, naprawdę
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P jeśli ja nie byłam z gratulacjami u Ciebie to właśnie jestem...byle do złotka!
A ten wariat to też mi się wydaje,że u Ani K widziałam,chyba nawet swojego mam od niej.
My z Agą z kolei na synadenium mówimy "trujak". :P A propo wariata-u mnie on wcale tak ze wzrostem nie wariuje,co listek wypuści nowy to poprzedni zżółknie i odpada...
A ten wariat to też mi się wydaje,że u Ani K widziałam,chyba nawet swojego mam od niej.
My z Agą z kolei na synadenium mówimy "trujak". :P A propo wariata-u mnie on wcale tak ze wzrostem nie wariuje,co listek wypuści nowy to poprzedni zżółknie i odpada...
- kati-1976
Jeszcze raz, babrdzo, bardzo Wam dziękuję.
To sreberko to Wasza zasługa i tej atmosfery jaką stworzyłyście tu na forum.
Strasznie miło spędzam tu czas, odreagowuje stresy, odprężam się. Czasem ktoś mnie rozbawi, innym razem pouczy. To jest naprawdę bardzo fajne.
Basiu nie pocieszyłaś mnie tym, że Wariat u Ciebie wcale szału nie robi. Zobaczymy jak z moim będzie.
Teraz lecę szukać Wariata u Ani
Dobrze, że chociaż trujak idzie jak burza
To sreberko to Wasza zasługa i tej atmosfery jaką stworzyłyście tu na forum.
Strasznie miło spędzam tu czas, odreagowuje stresy, odprężam się. Czasem ktoś mnie rozbawi, innym razem pouczy. To jest naprawdę bardzo fajne.
Basiu nie pocieszyłaś mnie tym, że Wariat u Ciebie wcale szału nie robi. Zobaczymy jak z moim będzie.
Teraz lecę szukać Wariata u Ani
Dobrze, że chociaż trujak idzie jak burza
- kati-1976
Kalatea powinna odbić. Tylko często ją zraszaj, bo one lubią wilgotne powietrze, a skrzydłokwiat wsadź do wody i poczekaj aż rozbuduje trochę system korzeniowy.aledra7 pisze:Kasiu a z tych roślinek które mi dałaś chyba nic nie będzie kalatea ma cały pozwijany i suchy ten jedyny listek a skrzydłokwiat cały opadł jakby padł chyba miały za małe korzonki
Ja ze skrzydłokwiatem od Treissi to samo miałam w doniczce mi zwiądł a w wodzie odżył. Potrzymałam go tam trzy tygodnie i wsadziłam. Teraz jest ok.
- kati-1976
Ewuniu i Saruniu dziękuję Wam kochane.
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zajrzałam do Ciebie Kasiu na chwilkę obejrzeć wężownice... a siedzę już ponad godzinę.Chyba mnie nie pogonisz? Piękne wilczomlecze , okazy ogromne ,że ho, ho !Twoja kolekcja rozrasta się w tak szalonym tempie.Podziwiam twoje samozaparcie w utrzymaniu wagi po super diecie.Ja także ją stosowałam ok.15 lat temu, z wynikiem - 20 kg mniej ale szybko wróciłam do dawnej wagi plus jeszcze dodatkowy balast... :twisted:niestety.
- kati-1976
Elżuniu, bardzo miło mi Cię gościć u siebie
Oczywiście, że Cię nie pogonię to dla mnie bardzo miłe, że kogoś zainteresował ten wątek na tyle, że stracił tyle swojego cennego czasu.
Zaglądaj częściej, Gorąco zapraszam.
Odnośnie diety i gubienia kilogramów. Gratuluję spadku wagi. Nie jest to łatwe i wymaga dużo wyrzeczeń, ale utrzymanie jej jest jeszcze trudniejsze . Ja do tej pory muszę wiele pyszności sobie odmawiać a upłynęło już ok 10 latek
Oczywiście, że Cię nie pogonię to dla mnie bardzo miłe, że kogoś zainteresował ten wątek na tyle, że stracił tyle swojego cennego czasu.
Zaglądaj częściej, Gorąco zapraszam.
Odnośnie diety i gubienia kilogramów. Gratuluję spadku wagi. Nie jest to łatwe i wymaga dużo wyrzeczeń, ale utrzymanie jej jest jeszcze trudniejsze . Ja do tej pory muszę wiele pyszności sobie odmawiać a upłynęło już ok 10 latek