Większość nasadzeń
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Większość nasadzeń
Ewka Tulipany królują... kwitną dłużej bo nie ma zbyt ostrego słońca i cieszą oczy kolorami Masz też fajne floksiki no i super leśne fotki wiewióreczek Miłego tygodnia
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Pozdrawiam Wszystkich bardzo ciepło w obliczu nadchodzących przymrozków.
Jestem do nich przygotowana. Przydały się doniczki, których się troszkę uzbierało. Okryłam nimi róże.
Jeżówkom zrobiłam kopczyki z kory. Zebrałam też smardze i przyrządziłam na obiad. Do środka dałam mielone mięso.
[/URL
Juz się nie mogę doczekać takich widoków
[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/92b00a6372285583]
Jestem do nich przygotowana. Przydały się doniczki, których się troszkę uzbierało. Okryłam nimi róże.
Jeżówkom zrobiłam kopczyki z kory. Zebrałam też smardze i przyrządziłam na obiad. Do środka dałam mielone mięso.
[/URL
Juz się nie mogę doczekać takich widoków
[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/92b00a6372285583]
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Ewo . Widzę, że nasze ogrody teraz wyglądają podobnie z tymi doniczkami . U mnie też poszły w ruch doniczki, stare prześcieradła ,włóknina i co się dało Mam nadzieję, że przymrozku nie będzie ale nie umiałam patrzeć na te moje rośliny wiedząc, że może być mrozik . Teraz już tylko możemy czekać i mieć nadzieję, że strat nie będzie. Pozdrawiam .
- ewarost
- Kontakt:
Ewa obiadek znakomity .. Ja tam się zbuntowałam ... Moje róże są za duże pod doniczki ... Truskawki okryłam na wszelki wypadek ... bo jeszcze mają mało kwiatków to może się uratują Wiem że okrywa się jeszcze kartonami, ale nie mam tylu kartonów, a poza tym to jak wybrać co okryć, a co nie Będzie co ma być
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Ha, ha nasze ogrody teraz super wyglądają przystrojone w doniczki. U mnie tak samo. Tylko że ja róże zostawiłam , niech sobie radzą. Za to pod doniczki wcisnęły się chyba wszystkie lilie...
- gosiak132
- 100p
- Od: 21 wrz 2013, o 23:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ewuniu .Super wyglądają twoje kwiaty można powiedzieć, że to teraz "kwiaty doniczkowe" .Wczoraj u mnie był przymrozek -3 , czereśni nie będzie w tym roku niestety ,parę kwiatków zmarzło truskawkom ,ale reszta radzi sobie. Moje róże dopiero sadzone to mają kopczyki więc chyba będzie ok i doczekam się tak pięknie kwitnącej pashminy. Takich grzybów jeszcze nie próbowałam ,ale wyglądają smakowicie. Mam nadzieję ,że w końcu pogoda się zrobi ,nic zostało tylko czekać na . Tego życzę nam wszystkim dużo
Pozdrawiam Małgosia
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale mieliście fajne spotkanie z wiewiórkami Z jakiego bliska dawały się Wam podglądać Przy takich spotkaniach zachowuję się jak małe dziecko, bardzo mnie cieszą. Róże i tylko róże przykryłam włókniną. Ale chyba niepotrzebnie, przymrozek był minimalny. Mi wypadły po zimie dwie jeżówki, reszta ma się dobrze Elfe też kupiłam w tym roku, mam nadzieję, że będzie pięknie rosła, bo tylko tego od niej wymagam A Augusta jest piękna i bardzo zmienna. Jak kobieta
- Klara154
- 100p
- Od: 14 sie 2012, o 08:39
- Kontakt:
Tak bardzo lubię sposób, w jaki komponujesz rośliny, że wpisuję się do podglądania
Pozdrowienia ze słonecznego Lublina.
Pozdrowienia ze słonecznego Lublina.
- ewarost
- Kontakt:
Ewka u ciebie też tulipanowy festiwal... wiesz może jak nazywa się ten na ostatniej fotce Pozostałe kwitnienia też urocze i cała działeczka tak na bogato... lubię taki gąszcz
- ewarost
- Kontakt:
Ewka dziękuję Bardzo ładne kwitnienia pierwiosnków, takie duże kępki chyba te drobniejsze szybciej się rozrastają Ogrodowa praca nie ma chyba końca