no właśnie ,wreszcie porządne forum gdzie kobiety są doceniane za ....gadulstwo mnie to jak najbardziej odpowiada i nie mam zamiaru się zamknąć nawet jak do złotego dojdę (podobno tylko milczenie jest złotem,ale to nieprawda ),kobitki kochane mnie to już w krew weszło ja codziennie muszę zajrzeć na forum i popatrzeć co nowego słychać ,a jak by mi komp padł to chybabym się rozchorowała z rozpaczy,traktuję wszystkie jak najlepsze "psiapsiółki"z którymi mogę popierduśnić w najlepsze i oby tak dalejSaraaa pisze:Ajć przegapiłam znowu
Klaudio, wszystkiego najlepszego z okazji sreberka! Jestem pewna, że za niedługą chwilkę zamieni się w złotko :P
Skromne roślinki deissy
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Saro nic się nie stało dziękuje za gratulkibayaga pisze:no właśnie ,wreszcie porządne forum gdzie kobiety są doceniane za ....gadulstwo mnie to jak najbardziej odpowiada i nie mam zamiaru się zamknąć nawet jak do złotego dojdę (podobno tylko milczenie jest złotem,ale to nieprawda ),kobitki kochane mnie to już w krew weszło ja codziennie muszę zajrzeć na forum i popatrzeć co nowego słychać ,a jak by mi komp padł to chybabym się rozchorowała z rozpaczy,traktuję wszystkie jak najlepsze "psiapsiółki"z którymi mogę popierduśnić w najlepsze i oby tak dalejSaraaa pisze:Ajć przegapiłam znowu
Klaudio, wszystkiego najlepszego z okazji sreberka! Jestem pewna, że za niedługą chwilkę zamieni się w złotko :P
Bayaga jak byś zamilkła to jak by było smutno Masz racje jak najbardziej tu można się wygadać i wszyscy to lubią.Ja uwielbiam tu zaglądać to mój nałóg.Jak by m,i komp padł to myślę że też bym się rozchorowała .
Pozdrawiam cieplutko Klaudia
No to wpadłyście w niezły nałóg związany z naszym forum :P
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, że kilka razy dziennie możecie tu zaglądać i jeszcze posty pisać. Ostatnio mam strasznie dużo zajęć, ale już zacieram ręce, bo niedługo przerwa świąteczna aż do nowego roku Jeszcze tylko 6 dni musze przetrzymać :P
Pozdrawiam
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, że kilka razy dziennie możecie tu zaglądać i jeszcze posty pisać. Ostatnio mam strasznie dużo zajęć, ale już zacieram ręce, bo niedługo przerwa świąteczna aż do nowego roku Jeszcze tylko 6 dni musze przetrzymać :P
Pozdrawiam
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Co Ty nie powiesz? Jakbym czytała siebie samą!deissy pisze:Dziewczyny kochane ten nałóg jest boski.Ja teraz też mam troszkę mniej czasu ale każdą chwile przy komputerze spędzam na.....forum
Masz urocze roślinki i najwyraźniej, tak jak ja, wpadłaś w zieloną manię.
Gratuluję sreberka!
Teraz spojrzałam na nasze daty dołączenia i okazuje się, że po raz pierwszy zalogowałaś się na forum dosłownie 2 dni po mnie, a masz już sreberko i ponad pół tysiąca postów na swoim koncie, podczas gdy ja - marne 84. Ale obiecuję, że będę regularnie pisać!
Za to pod względem znajomości uprawy roślin jesteśmy chyba na zbliżonym etapie - ja raczkuję, a Ty w przedszkolu.
A jeśli Twoja oferta jest aktualna, to spodobała mi się murraya, jak będzie szansa ją kiedyś podzielić, to bym była wniebowzięta.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gdyby nas obowiązki i czas nie ograniczały, to byśmy tu plotkowały cały dzień
Mamy wiecznie niewyczerpane tematy do rozmów.
Ja to bardzo lubię.
Ja to bardzo lubię.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
W takim "zielonym" towarzystwie można spędzić wieczność, wierzę i wcale się nie dziwię. Ale żałuję, że doba ma tylko 24 h, bo mogłabym Was czytać i czytać, i oglądać Wasze cudne roślinki godzinami... Sama jeszcze mało mam do powiedzenia i pokazania, więc na razie przede wszystkim obserwuję i uczę się.kati-1976 pisze:Gdyby nas obowiązki i czas nie ograniczały, to byśmy tu plotkowały cały dzień
Ja to bardzo lubię.
Pozdrawiam serdecznie!
- kati-1976
No własnie, a w moim przypadku jeszcze większy pakiet internetowy, bo tego by brakło. Mam neta z iPLUS-a. Straszny muł i wkurza mnie, że przeważnie spóźniam się z odpowiedzią.treissi pisze:Kasiu, gdyby nie obowiązki to pewnie musiałybyśmy kupować klawiatury na zapas, bo te długoby nie wytrzymały
- kati-1976
Rastharsis ja też tak na początku miałam. Czaiłam się, obserwowałam i poznawałam to forum . Przeważnie jego zwyczaje, przychylność i otwartość forumowiczów sprawiła, że się przełamałam i zrobiłam pierwszy krok. Teraz to już jest z górki.