Kochani Kalinomiłośnicy, może pomożecie mi zidentyfikować moją kalinę?

Zdjęcia nie posiadam (teraz dopiero puszcza listki i na wierzchołkach ma zawiązanych kilka pąków kwiatowych). Kalinę posadziłam 3 lata temu, jest niska (ok 40-50cm) i rośnie raczej wolno, ale ma ładny zaokrąglony pokrój. Pedy są szare jakby zamszowe...Listki ma owalne, pstre zielono-żółte, nieduże. Kwiaty pojawiły się już na drugi rok po posadzeniu, są koloru białego, płaskie, środkowe drobne i otoczone białymi większymi. Sprzedawczyni zapewniała, że zawiązuje czerwone korale, u mnie jednak po przekwitnięciu korali nie było, a te pozostałe po kwiatkach części zasychały i opadały.... przeczytałam cały wątek i nie pasuje mi do żadnej z opisanych odmian, cóż to może być? Myślałam o hordowinie aurreovariegacie. Według internetowych zdjęć liście są podobne, jeśli nie takie same (trudno ocenić wielkość ze zdjęcia), ale kwiaty zupełnie inne no i nie zawiązuje owoców... Dodam, że rośnie w półcieniu/cieniu, może temu nie ma korali? Poza tym nie wygląda jakby jej czegoś brakowało, miała ładnie wybarwione listki... Może coś doradzicie?
Znalazłam jakieś zdjęcie z poprzedniego sezonu, innego nie mam
https://scontent-waw.xx.fbcdn.net/v/t1. ... e=59C26071
Pozdrawiam,
HannaH