Witam serdecznie,gości tyle a mnie nie ma ,ale jakaś zmęczona jestem wieczór i padam ,bo chcę nadrobić moje prace w ogrodzie ,dużo jeszcze do zrobienia ,bo pogoda ciągle przeszkadzała ,więc rozmnażam i sadzę i coś wyrzucam i jest nowe miejsce i znowu obsadzam i tak w koło siebie się kręcę .
Bożenko, Ty żartownisiu,rabarbar rozmnażam przez podział ,jak są jakieś maleńkie przybyszowe sadzoneczki ,to odkrawam i sadzę obok ,zrobiłam 3 sztuki ,bo tyle mogłam ,a co z tego wyjdzie zobaczymy na wiosnę ,pozdrawiam
Ewciu,czas w ogrodzie goni,bo jeszcze pomidory mam nie posadzone ,tak zwlekałam ,żeby noce się ociepliły,a dzisiaj nawet w dzień tylko 15 stopni,miło,że ogród sie podoba ,gdybyś mogła do mnie przyjechać ,to dałabym Ci dużo kwiatków ,pozdrawiam
Aniu,oj mam miejsca niedopracowane i pewnie tego nie zrobię ,ale mój rustykalny styl pozwala na to
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
,zajączki już się zadomowiły w ogrodzie ,pomysł się znajdzie ,jak znajdziesz coś ciekawego dla siebie ,jest tyle świetnych delikatnych ozdób ,myślę ,ze można coś wybrać ,ale może się do tej pory nad tym nie zastanawiałaś ,pozdrawiam
Mariusz,te zajączki wbiłam na patyczki z białej brzozy ,żeby nie stały na ziemi ,jak rośliny będą rosły ,to zajączki sie podniesie ,żeby były przy wierzchu ,sama tak wymyśliłam ,bo damę w kapeluszu też tak podnoszę ,na wyższych patyczkach,żeby górowała nad roślinami ,bo w końcu widać by jej nie było,pozdrawiam
Mariolko,tak to inversa mam 3 świerki inversa ,bardzo je lubię i pozwalam im rosnąć jak chcą ,chociaż jeden podparty i rośnie poziomo ,a gałęzie wiszą na dół ,zajączki rozweseliły ogród i wejście do niego ,pozdrawiam
Grażynko,oj nie wszystko mam dopieszczone ,bo to chyba niemożliwe ,pogoda też nie pozwalała pracować jak bym chciała,a teraz się piętrzy i znowu gorąco było ,dzisiaj na odmianę zimno cały dzień ,zające już się zadomowiły ,pozdrawiam
Jureczku witam i dziękuję za podpowiedź bo etykieta zginęła,rozszyfrowałam ten powojnik ,ale nie byłam taka pewna i mnie utwierdziłeś w nazwie ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Gosiu,to są zające śpiewające,za takie je kupiłam ,dlatego mają takie miny i otwarte dzióbki
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
,dwa świerki prowadzą sie same ,jeden jest podparty ,bo bardzo długo idzie poziomo i chyba by padł na ziemię
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
pozdrawiam
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)