Betonowy balkon w środku miasta cz.2
Re: Betonowy balkon w środku miasta cz.2
Cześć Magdo, właśnie się zastanawiałam, czy u Ciebie już się zazieleniło.
Też mam problem z wklejaniem zdjęć - w zeszłym roku korzystałam z https://photos.google.com - to darmowe i chyba nielimitowane rozwiązanie, ale jednak brak mi tu na forum możliwości bezpośredniego wrzucania zdjęć - byłoby znacznie łatwiej i szybciej.
Niemniej, cieszę się, że pomimo mojej sporadycznej tu obecności jest wciąż trochę "starych znajomych", do których zawsze miło zajrzeć.
Też mam problem z wklejaniem zdjęć - w zeszłym roku korzystałam z https://photos.google.com - to darmowe i chyba nielimitowane rozwiązanie, ale jednak brak mi tu na forum możliwości bezpośredniego wrzucania zdjęć - byłoby znacznie łatwiej i szybciej.
Niemniej, cieszę się, że pomimo mojej sporadycznej tu obecności jest wciąż trochę "starych znajomych", do których zawsze miło zajrzeć.
- Saute
- 200p
- Od: 24 lut 2017, o 23:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
http://ifotos.pl/nowyMagdallena pisze:Powoli, nieśmiało budzę się z zimowego snu. Kupiłam już część roślin na balkon. W weekend wielkie sadzenie.
Dawno nie wklejałam zdjęć. Czy przez ostatni rok pojawiły się jakieś darmowe łatwe programy, z których korzystacie? W Fotosiku wykorzystałam limit chyba z pięciu różnych kont.
Miłego weekendu
Andrzej
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Witajcie kochani
Halinko, trzymam kciuki za kropliki. U mnie chyba znowu same się wysiały w jednej ze skrzynek. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo nie wysiewałam ich w tym roku.
Andrzeju, bardzo dziękuję za linka.Już się zarejestrowałam i będę próbować w weekend.
trzy_koty, witaj wiosennie. Dzięki za podpowiedź. Mam konto na google, wypróbuję ten link.
Halinko, trzymam kciuki za kropliki. U mnie chyba znowu same się wysiały w jednej ze skrzynek. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo nie wysiewałam ich w tym roku.
Andrzeju, bardzo dziękuję za linka.Już się zarejestrowałam i będę próbować w weekend.
trzy_koty, witaj wiosennie. Dzięki za podpowiedź. Mam konto na google, wypróbuję ten link.
Madziu dobrze, że też już jesteś, witam się i czekam na Twój zielony busz
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Magdallena
- 1000p
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale Ci zazdroszczę tego widoku Góry!!! Ah tęskni się za tymi widokami
Czekam na więcej zdjęć balkonowych ;)
Czekam na więcej zdjęć balkonowych ;)
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Łukasz- nick zakładany dawno temu
- any57
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Przychodzę z rewizytą i ... opadła mi szczęka, gdy zobaczyłem taki balkon
Na razie zaznaczam, by nie zgubić - przyjrzę się dokładnie później
Na razie zaznaczam, by nie zgubić - przyjrzę się dokładnie później
- Magdallena
- 1000p
Dzień dobry,
any, luczek - dziękuję za odwiedziny i zapraszam do obejrzenia filmu. Nie mam już cierpliwości do robienia i wklejania zdjęć. W tym roku będą chyba tylko filmy.
https://youtu.be/pwp6ef8a1Ns
W tym roku nie ma pergoli po obydwu stronach balkonu - w zeszłym roku w czasie remontu balkonów usunięto je i tak już zostało. Planowałam z powrotem je zamontować, ale doszłam do wniosku, że blokują światło i zajmują barierki, na których mogę powiesić dodatkowe 2 skrzynki po 80 cm. Zamiast tego puściłam 4 linki do sufitu - po dwie z każdej strony, tam gdzie wcześniej były pergole. Posadziłam tam thunbergię, wilca i passiflorę. W zanadrzu jest jeszcze kiełkujący chmiel, który dosadzę później. Zobaczę, jak te linki będą mi zarastać i jaki będzie efekt. Oczywiście będę Wam pokazywać postępy.
Buziaki
any, luczek - dziękuję za odwiedziny i zapraszam do obejrzenia filmu. Nie mam już cierpliwości do robienia i wklejania zdjęć. W tym roku będą chyba tylko filmy.
https://youtu.be/pwp6ef8a1Ns
W tym roku nie ma pergoli po obydwu stronach balkonu - w zeszłym roku w czasie remontu balkonów usunięto je i tak już zostało. Planowałam z powrotem je zamontować, ale doszłam do wniosku, że blokują światło i zajmują barierki, na których mogę powiesić dodatkowe 2 skrzynki po 80 cm. Zamiast tego puściłam 4 linki do sufitu - po dwie z każdej strony, tam gdzie wcześniej były pergole. Posadziłam tam thunbergię, wilca i passiflorę. W zanadrzu jest jeszcze kiełkujący chmiel, który dosadzę później. Zobaczę, jak te linki będą mi zarastać i jaki będzie efekt. Oczywiście będę Wam pokazywać postępy.
Buziaki
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Witaj, zapowiada się ciekawy serial... Czekam na kolejny odcinek....
Madziu, pozmieniało się u Ciebie, ale nadal zapowiada się busz zieloności i kolorów, jak dobrze, że wreszcie możemy się cieszyć ciepłem i słońcem i naszymi balkonami!
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Magdallena
- 1000p
Cześć welkam, u Ciebie też zapowiada się ciekawy sezon papryczkowy. Zastanawiałam się, czy coś robisz później z papryczkami w kuchni, czy też masz je ze względów wizualnych.
emka, to prawda, bardzo się cieszę, że sezon się zaczął. W tym roku mam postanowienie być na Forum przynajmniej po końca września. Ostatnie dwa lata znikałam w połowie lipca.
To kolejny film z dziś. Filmy robię komórką, stąd nieciekawa jakość, ale chyba widać to, co najważniejsze. Miłego oglądania
https://youtu.be/dTrn62KT8jk
youtu.be/dTrn62KT8jk
emka, to prawda, bardzo się cieszę, że sezon się zaczął. W tym roku mam postanowienie być na Forum przynajmniej po końca września. Ostatnie dwa lata znikałam w połowie lipca.
To kolejny film z dziś. Filmy robię komórką, stąd nieciekawa jakość, ale chyba widać to, co najważniejsze. Miłego oglądania
https://youtu.be/dTrn62KT8jk
youtu.be/dTrn62KT8jk
Madziu, ale Twoje lilie już wielkie! teraz tylko czekamy na kwiatki a przypomnij mi, jak to było u Ciebie z mieczykami? bo się skusiłam a coś mi świta, że Ty byłaś niezadowolona z ich uprawy w doniczkach?
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
-
- 100p
- Od: 16 mar 2009, o 13:12
- Kontakt:
Uwielbiałam zdjęcia Może choć jedno malutkie od czasu do czasu?
Ania