Większość nasadzeń
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Większość nasadzeń
Witaj . Przepiękne te białe strzępiaste tulipanki . Właściwie to wszystkie są ładne ale coś ostatnio pałam miłością do białego . Widzę, że prace rozpoczęte . Kolejne plany, realizacja a na końcu upragnione efekty i tak trzymać , pozdrawiam .
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pomalutku ogród nabiera wyrazu i koloru .Piękne posadziłaś odmiany tulipanów .Teraz czekamy na kwitnienie naszych królowych .Dobrego tygodnia Ewuniu
-
- 200p
- Od: 26 gru 2013, o 16:23
Ewuniu, pięknie kolorowo u ciebie Tulipany zachwycające Czy znasz może nazwę tych żółto-różowych?
Ula
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo róża kwitnie suuuper, tulipanki i czosnki też bardzo ładne, ale pąka na róży zazdroszczę
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Cudny,gruby pąk różany Tulipany białe strzępiaste co to za odmiana?
Miłego dzionka
Miłego dzionka
ewarost, Ewa pierwiosnki jakoś sobie radzą i tworzą coraz większe kępy. Faktycznie pracy mamy jeszcze bardzo dużo.
ewelkacha88, Ewelinko, ja też coraz bardziej lubię biały kolor
pela11, Elu tulipanki już przekwitają, ale inne kwiatuszki cieszą oko
rikkuu. Ula ja lubię kolorowo To są tulipany Blushing Lady
maniolek, Mariusz nie zazdrość, zaraz u Ciebie też będą
Annes 77, Aniu to są tulipany Daytona. Kolejne róże czekają w kolejce
ewelkacha88, Ewelinko, ja też coraz bardziej lubię biały kolor
pela11, Elu tulipanki już przekwitają, ale inne kwiatuszki cieszą oko
rikkuu. Ula ja lubię kolorowo To są tulipany Blushing Lady
maniolek, Mariusz nie zazdrość, zaraz u Ciebie też będą
Annes 77, Aniu to są tulipany Daytona. Kolejne róże czekają w kolejce
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dużo cieplejsza wiosna musiała być u Ciebie, skoro różyczki już rozchyliły pąki . Tak długo na nie czekamy, a one już są. Może jeszcze nie wszędzie, ale przynajmniej można się nimi nacieszyć u innych. Na swoich jeszcze pąków nie widziałam, ale już tydzień nie byłam na działce, to może już jutro jakiś wypatrzę?
Orliki ciekawie zerkają w niebo. Kiedyś ich nie lubiłam, bo siały się niemiłosiernie. Teraz je do siebie sprowadziłam, ale wzięłam się na sposób i przekwitłe kwiaty po prostu obcinam. I po kłopocie Piękne miałaś tulipany. Jednego nawet sobie zapisałam, białego Daytona. Śliczny
Orliki ciekawie zerkają w niebo. Kiedyś ich nie lubiłam, bo siały się niemiłosiernie. Teraz je do siebie sprowadziłam, ale wzięłam się na sposób i przekwitłe kwiaty po prostu obcinam. I po kłopocie Piękne miałaś tulipany. Jednego nawet sobie zapisałam, białego Daytona. Śliczny
Iwonka1 pisze:Dużo cieplejsza wiosna musiała być u Ciebie, skoro różyczki już rozchyliły pąki . Tak długo na nie czekamy, a one już są. Może jeszcze nie wszędzie, ale przynajmniej można się nimi nacieszyć u innych. Na swoich jeszcze pąków nie widziałam, ale już tydzień nie byłam na działce, to może już jutro jakiś wypatrzę?
Iwonko, u mnie nie było ciepło, wręcz odwrotnie. Róże te kwitnące są kupione w doniczkach.
Przemarzła mi magnolia, chyba jest do usunięcia
żółta dopiero teraz zdecydowała się
Brylanciki
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Witaj Ewo
Zachwyciły mnie te białe kwiatki na długich łodyżkach, tak wdzięcznie wystawiające główki do słońca
Orliki masz cudne
Miałam w ogrodzie taką różę angielską, w tym samym kolorze co Twoja.
Zapewne już też kwitnie...
Zachwyciły mnie te białe kwiatki na długich łodyżkach, tak wdzięcznie wystawiające główki do słońca
Orliki masz cudne
Miałam w ogrodzie taką różę angielską, w tym samym kolorze co Twoja.
Zapewne już też kwitnie...
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Ewcia Masz piękne kwitnienia... Irysek różowy śliczny, a magnolii daj szanse... też myślałam, że przemarzła a moja wypuściła maleńkie listki... Dokarmiaj ją, podlewaj, zakopczykuj na zimę nasadę od korzenia i może jeszcze da radę
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa