Skromny początek
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Skromny początek
przelew kosztował ponad 100zł?
To jak Ty to zrobiłeś i gdzie to był przelew?
Kurcze, nie zazdroszczę. Dlatego się panicznie boję wszelkich internetowych transakcji, zakupów, klikania że się zgadzam na cośtam itd. Masakra ,nie wyobrażam sobie czegoś takiego...
To jak Ty to zrobiłeś i gdzie to był przelew?
Kurcze, nie zazdroszczę. Dlatego się panicznie boję wszelkich internetowych transakcji, zakupów, klikania że się zgadzam na cośtam itd. Masakra ,nie wyobrażam sobie czegoś takiego...
PKO, najwidoczniej coś przeoczyłem albo nie doczytałem Człowiek uczy się na błędach Ja również nie przepadam za podawanie danych, płacenie przez internet, ale na poczcie podobno się nie dało, bo nie mieliśmy nazwy pośrednika, czy coś w tym stylu
Mam jednak nadzieję, że kwiatek zrekompensuje poniesione straty i będzie pięknie kwitł i rósł
Super by było, gdyby przyszedł do 6 czerwca, bo 7 wyjeżdżam na tygodniową wycieczkę do Włoch
Mam jednak nadzieję, że kwiatek zrekompensuje poniesione straty i będzie pięknie kwitł i rósł
Super by było, gdyby przyszedł do 6 czerwca, bo 7 wyjeżdżam na tygodniową wycieczkę do Włoch
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
To udanej wycieczki życzę, może uda się coś z niej przywieźć.
Dziękuję bardzo Mam taką cichą nadzieję, że znajdę coś ciekawego
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
A cóż to za kwiatek, jeśli to nie tajemnica pewnie doniczkowy i co za firma ,że trzeba tyle czasu czekać ? Coś naprawdę źle wybrałeś , bądź ostrożny na drugi raz . Na działeczce zacznij raczej od wyrywania chwastów, na pewno nie przesadzaj krzewów, bo o tej porze roku i w te upały raczej się nie przyjmą.
Hibiskus, od osoby prywatnej. Czekać nie trzeba długo, bo już wysłany i powinien przyjść 1-3 czerwca Teraz już wiem, że można porządnie wpaść dzięki kupowaniu przez internet Następnym razem przeczytam wszystko chyba że trzy razy
Na razie nie mam zamiaru nic przesadzać, jedynie wyrywać chwasty, wykonuję niepotrzebne rośliny i wynoszę mnóstwo żwiru Najpierw trzeba mieć chociaż zarys tego, co powinno się tam znajdować, a ja wiem jedynie, czego chce się pozbyć Na chwilę obecną widzę tam skalniak, ale na drodze stoją dwie brzozy i cis Na wiosnę na pewno trzeba będzie przesadzić dwa hibiskusy, które poradziła tam moja babcia. Problemem jest również to, że ten kawałek ogrodu jest od ulicy, nawet dwóch i trzeba będzie go jakoś zasłonić... pytanie, czy lepszy byłby żywopłot, czy może drewniany płot (to chyba parkan)?
Dzisiaj co chwilę pada, więc nic nie porobię w ogródku, zdjec tez nie bedzie, ale jutro postaram się Wam zobrazować, o czym mówię
Na razie nie mam zamiaru nic przesadzać, jedynie wyrywać chwasty, wykonuję niepotrzebne rośliny i wynoszę mnóstwo żwiru Najpierw trzeba mieć chociaż zarys tego, co powinno się tam znajdować, a ja wiem jedynie, czego chce się pozbyć Na chwilę obecną widzę tam skalniak, ale na drodze stoją dwie brzozy i cis Na wiosnę na pewno trzeba będzie przesadzić dwa hibiskusy, które poradziła tam moja babcia. Problemem jest również to, że ten kawałek ogrodu jest od ulicy, nawet dwóch i trzeba będzie go jakoś zasłonić... pytanie, czy lepszy byłby żywopłot, czy może drewniany płot (to chyba parkan)?
Dzisiaj co chwilę pada, więc nic nie porobię w ogródku, zdjec tez nie bedzie, ale jutro postaram się Wam zobrazować, o czym mówię
Mam zdjęcia z ogrodu, ale zastanawiam się, czy nie założyć nowego wątku i tam je wstawić? Tam byłyby rozmowy bardziej ogrodowe, tutaj bardziej doniczkowe.. co wy na to?
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Jeśli masz czas i siłę by prowadzić dwa wątki to jak najbardziej.
Ja chętnie odwiedzę Cię w obydwu
Ja chętnie odwiedzę Cię w obydwu
Agbieszko, jak na razie chyba dam radę prowadzić dwa wątki
Założyłem drugi: Zielony kawałek ogrodu, do którego wszystkich zapraszam
Założyłem drugi: Zielony kawałek ogrodu, do którego wszystkich zapraszam
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
Raczej płot. I ja bym i tak zrobiła jeszcze dodatkowy żywopłot.
Mnie również wydaje się, że płot byłby odpowiedni, w tym czasie może posadzi się żywopłot i jak ten urośnie, to płotu się pozbędziemy
Witam po przerwie, dzisiaj mam dla Was zdjęcia nowego podopiecznego, o którym już tutaj wspominałem
Bardzo się cieszę, bo chciałem sobie dać prezent na urodziny i udało się! Idealnie w dzień urodzin przyszła paczka z Niemiec z moim wymarzonym hibiscus schizopetalus Roślinka bardzo ładnie ukorzeniona, ma dużo listków i mam nadzieję, że będzie się jej u mnie rosło dobrze i niedługo (zdaję sobie jednak sprawę z tego, że moje niedługo może być równie dobrze za rok albo i nawet dwa lata ) odwdzięczy się pięknym kwiatem
Bardzo się cieszę, bo chciałem sobie dać prezent na urodziny i udało się! Idealnie w dzień urodzin przyszła paczka z Niemiec z moim wymarzonym hibiscus schizopetalus Roślinka bardzo ładnie ukorzeniona, ma dużo listków i mam nadzieję, że będzie się jej u mnie rosło dobrze i niedługo (zdaję sobie jednak sprawę z tego, że moje niedługo może być równie dobrze za rok albo i nawet dwa lata ) odwdzięczy się pięknym kwiatem
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Dorodny. Teraz tylko czekać na kwitnienie.