Witam wszystkich gorąco tak gorąco jak dzisiaj było u mnie ,przyszłam bardzo zmęczona z ogrodu miałam już nic nie pisać ,ale zrobię zaległości ,których potem nie mogę nadrobić ,więc jestem.
Tereniu,zrobię zdjęcia pomidorków to wstawię ,ale nawet nie mam czasu ,a wczoraj zapomniałam o nich ,w ogrodzie wszystko bardzo kwitnie ,biegam z aparatem ,połowę omijam ,trudno ,teraz pogoda nie do ciężkiej pracy ,bo słońce bardzo grzeje i aż mnie głowa rozbolała ,trzeba się osłaniać ,a nie lubię tego ,bo zawsze uwielbiałam się opalać ,pozdrawiam
Bożenko,spodobała mi się ta róża ja lubię wielkokwiatowe róże i kolor niby niebieski ,ale dla mnie to wrzosowy ,piwonie dopiero zaczęły swoje występy więc czekamy na resztę ,na ławeczkach miejsca dużo ,więc zapraszam na malutki odpoczynek pozdrawiam
Jolu,tutaj jest dużo chorób ,ale jeden krzaczek White cap to ci polecam ,jest piękna i pasowała by Ci za ławeczką przy ognisku
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
,jak zakwitnie to ci powiem ,pozdrawiam
Ewciu,dla mnie piwonie to królowe
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
,kocham je najbardziej i nic na to nie poradzę ,irysy też uwielbiam ,ale jakoś mało mi kwitną ,nie wiem co im brakuje ,róża bardzo mi się spodobała i musiałam ją mieć ,pozdrawiam
Eluś,żółta to drzewiasta i w tamtym roku zakwitła powtórnie w końcu lipca,zobaczymy ,czy w tym też tak zrobi ,ta pierwsza rzeczywiście taka makowa ,ale kwiaty ma olbrzymie ,pozdrawiam
Maryniu,cieszę się ,że dobrze czujesz się w moim ogrodzie ,że podobają się kwiatuszki ,bo takie słowa zawsze podnoszą na duchu ,jak już się wydaje ,że i tak jest niefajnie ,pozdrawiam
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)