BEATKO brawa dla Alinki i dla Ciebie oczywiście .Kuklik chyba sie przestraszył ,że chcesz mu wprowadzić sąsiada, dlatego zakwitł

Maigold jest cudna lecz to potworek i ,żeby pokazała sie w pełnej krasie trzeba pozwolić jej sie rozrosnąć
KRYSIU mam drugi egzemplarz Allgolda ,ale rośnie w cieniu więc się nie wybarwia to go ścięłam .Teraz kupiłam sobie lekarskiego i mam nadzieję ,ze fajnie się rozmnoży .Fotki nie oddają całego piękna tej róży szkoda ,ze szybko przekwita przy tych upałach.Lepsze to niż miałyby ją pożreć Ogrodnice niszczylistki
WANDZIU kaukaski ma śliczne kwiaty zresztą, Allgold również w trochę innym kolorze, lecz te liście są całą jego ozdobą.
ANIU Maigold skąpo powtarza kwitnienie, bo właściwie kwitnie tylko raz ale jak
MARIUSZU niestety przez te upały wszystkie kwiaty rozkwitają na raz .W ubiegłym roku jej kwitnienie trwało miesiąc, bo paki powoli rozkwitały
BASIU wyczytałam ,że daje się 1-5 czyli na 5 l wody 1l gnojówki
TERENIU szkoda ,ze zbyt szybko w tym roku przekwita mój Maigold .Ma jeszcze sporo pąków lecz na dniach się otworzą i będzie po pokazie

No cóż nic nie trwa wiecznie
IWONKO ja podlewam specyfikami jak sąsiad wyjeżdża na weekend, albo wcześnie rano jak jeszcze nie ma go w ogródku .Achhhh uroczy sąsiedzi
AGUSIU Doktorek ma cudny kolor i aksamitne płatki .Powoli zapełniają się domki bo coraz więcej owadów do nich zagląda .Zresztą dałam ogłoszenie
domki do wynajęcia 
oba te żywokosty dostałam od Marysi [maska] i dopasowałam im miejsce a to najważniejsze