BASIU no dziennie odprawiam nad nimi czary

,żeby szybowały w górę

.Zanosiło się po południu na burzę nawet grzmiało i przeszło .Jednak podobno do nocy mają trwać zachmurzenia i burze a jutro ma się ochłodzić
DAYSY dzisiaj po raz pierwszy udało mi sie wywąchać zapach Elżbietki, albo w tym roku róże mocniej pachną bo i Maigol pachniał cudnie juz z daleka .Elżbietka ma zapach herbacianych róż, a ten zapach bardzo mi się podoba jest taki delikatny .Wiesz ,ze nawet na fotkach trudno je zidentyfikować, bo już parę dni temu przyglądałam się Tuscany
JOASIU Doktorek ma im starsze kwiaty tym ciemniejsze, świeże kwiaty są jaśniejsze.Beatko fajne fotki mu zrobiła.Wiesz nie ma to jak widzieć daną róże w realu wtedy wiesz co możesz się po niej spodziewać ,bo nie zawsze fotki oddają prawdę .
NATALKO ten dziwny kwiat ma Naparstnica to taki wybryk natury, lecz mnie się bardzo podoba z tą koroną na głowie
GABI mój ani razu nie miał rdzy, więc wywal starego szkoda nerwów, a zamień na młodszy egzemplarz

Może akuratnie w tym miejscu mu nie odpowiada
BEATKO dziękuje za miłe odwiedziny tylko szkoda ,ze trwało to tak krótko.Fotki zostaw są śliczne ja nigdy z tak bliska nie robiłam fotek bo wolałam szersze ujęcie jak wygląda w całości.Cieszę się ,że spodobał Ci się Doktorek teraz ten drugi na pergoli zaczyna szaleć razem z Parnik Liptov cudnie wyglądają a do tego jeszcze Elżbietka