Mój taras tego lata zapraszam
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój taras tego lata zapraszam
Ależ Ci się ta fuksja rozrosła
Moje to jeszcze maluchy...
Pieski słodkie, takie puszyste. Aż się chce wygłaskać
Moje to jeszcze maluchy...
Pieski słodkie, takie puszyste. Aż się chce wygłaskać
- witch
- 1000p
Bardzo fajny ten bordowy powojnik
Dziękuje serdecznie za tak dużo odwiedzin. To dla mnie znak że warto się starać i dbać o wszystkie kwiaty. Dla mnie to ogromna przyjemność w tym co robię.
Patti piękny masz balkon Tunbergia mnie zachwyciła, miałam jednego roku piękną wysianą z nasionek , ale szybko mi zmarniała i trochę zniechęciła do sadzenia , ale w przyszłym sezonie chyba się na nią skuszę . Masz bardzo gustowny ten balkonik. U po kilku dniach pięknej pogody mamy burze i deszcze , więc i fotki trochę bez słońca.
Patti piękny masz balkon Tunbergia mnie zachwyciła, miałam jednego roku piękną wysianą z nasionek , ale szybko mi zmarniała i trochę zniechęciła do sadzenia , ale w przyszłym sezonie chyba się na nią skuszę . Masz bardzo gustowny ten balkonik. U po kilku dniach pięknej pogody mamy burze i deszcze , więc i fotki trochę bez słońca.
zapraszam do mojego wątku kwiatowego
Dziekuje, bylam zachwycona tunbergia w tamtym roku i w tym tez posialam Piekna Twoja surfinia, w tym roku tez sie zdecydowalam na wiszaca w koszu, u mnie niestety nie ma takiego efektu. Co robisz zeby tak bogato Ci kwitla? Chodzi o czeste dozywianie?
Proszę o poprawną pisownię(regulamin).
Iwona
Proszę o poprawną pisownię(regulamin).
Iwona
- witch
- 1000p
Piękne te białe petunie.
A mi się najbardziej podobają oleandry, begonie, petunie, fuksje i niecierpki, jednym słowem wszystko mi się podoba .
Patti, Twój balkonik też był piękny . Co się pięło po dużej pergolce?
Patti, Twój balkonik też był piękny . Co się pięło po dużej pergolce?
Pozdrawiam Ula
Mój działkowy ogródek
Mój działkowy ogródek
To Wilec na pergoli, w tym roku bedzie Tunbergia, wilec nie kwitl tak obficie.
Ale liście piękne! Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Pozdrawiam Ula
Mój działkowy ogródek
Mój działkowy ogródek
Piękny powojnik chyba w przyszły roku kupię sobie takiego do siebie. Powojniki zawsze mi się bardzo podobały , tylko ja myślałam że one do ogrodu do gruntu bardziej ale widze e i w donicach całkiem dobrze sobie radzą . Na bank za rok zagoszczą i u mnie.
A u nas ładnej pogody ciąg dalszy . Minęły nasz rejon ostatnie ulewne deszcze i burze, więc kwity nie ucierpiały na pogodzie z czego się cieszę . Dzisiaj zrobiłam profilaktycznie oprysk na robadztwo , a za kilka dni ponownie na grzyba . Co do nawozów które stosuje bo ktoś z Was pytał to kupuje różne , trochę z substrala , trochę plankton , patrze tylko na zawartość NPK bo to ważne w odpowiednim momencie dany nawóz miał odpowiednie wartości NPK . Nawóz stosuje 3 razy w tygodniu . Ja kocham kwiaty wszystko co zielone i kolorowe , dla mnie to ogromna przyjemność opieka nad tym wszystkim . Ciesze się że sporo osób zagląda na mój wątek. Ja ze swojej strony postaram się jak najwięcej fotek wstawiać. To teraz kilka zdjęć z dzisiaj
-- 7 cze 2017, o 21:38 --
-- 7 cze 2017, o 21:41 --
A u nas ładnej pogody ciąg dalszy . Minęły nasz rejon ostatnie ulewne deszcze i burze, więc kwity nie ucierpiały na pogodzie z czego się cieszę . Dzisiaj zrobiłam profilaktycznie oprysk na robadztwo , a za kilka dni ponownie na grzyba . Co do nawozów które stosuje bo ktoś z Was pytał to kupuje różne , trochę z substrala , trochę plankton , patrze tylko na zawartość NPK bo to ważne w odpowiednim momencie dany nawóz miał odpowiednie wartości NPK . Nawóz stosuje 3 razy w tygodniu . Ja kocham kwiaty wszystko co zielone i kolorowe , dla mnie to ogromna przyjemność opieka nad tym wszystkim . Ciesze się że sporo osób zagląda na mój wątek. Ja ze swojej strony postaram się jak najwięcej fotek wstawiać. To teraz kilka zdjęć z dzisiaj
-- 7 cze 2017, o 21:38 --
-- 7 cze 2017, o 21:41 --
zapraszam do mojego wątku kwiatowego
- witch
- 1000p
Ten powojnik jest cudny
Fajna też ta kompozycja z fuksji.