Mój taras tego lata zapraszam
Re: Mój taras tego lata zapraszam
Czy ten Lofos jest przezimowany, gdzie go zdobyłaś?
Hej co do lofosa to ten w wiszącym amplu sadzonki kupiłam na necie a ten drugi duży upolowałam w ogrodniczym
zapraszam do mojego wątku kwiatowego
Zimowałaś je ,czy są tegoroczne?
Witam tegoroczne , ale myślę w tym roku je przezimować. Lofos jest jeszcze mało znany ale powiem szczerze zauroczył mnie bardzo.
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślicznie
A mnie urzekła Twoja zielistka.
A mnie urzekła Twoja zielistka.
Zielistka szczerze powiem była po zimie nijaka , ale pomyślałam przesadzę dam jeszcze jedną szansę. Odwdzięcza się teraz z nawiązką .
To jeszcze dzisiejsze zdjęcia lofosa
To jeszcze dzisiejsze zdjęcia lofosa
- Daniel 1
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 10 cze 2017, o 09:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne i zdrowe rośliny . Gratuluję
- luczek95
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
Ale kolorowo, łądne zadbane rośliny i niektóre ciekawe, szczególnie ten lofos, nawet nie znam tej rośliny
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Łukasz- nick zakładany dawno temu
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Wow....zielistka robi wrażenie
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lofos... hmmm... muszą poczytać na temat tej rośliny. Prezentuje się bardzo ciekawie.
Piękne roślinki!
Lofosa ma moja mama, połączyła w koszu biały z różowym i pięknie to wygląda, jak tak się przewiesza i przeplata. Do ziemi dała torfu, ale zachowując dobrą przepuszczalność, no i chyba roślina za bardzo nie lubi przesuszania...
Lofosa ma moja mama, połączyła w koszu biały z różowym i pięknie to wygląda, jak tak się przewiesza i przeplata. Do ziemi dała torfu, ale zachowując dobrą przepuszczalność, no i chyba roślina za bardzo nie lubi przesuszania...
Antenko, piekny lofos . Na czym on jest prowadzony, na drabince? Możesz podpowiedzieć jak o niego dbasz i czy stoi w pełnym słońcu, bo ja mam 2 kolorki, ale tak bujnie nie rosną, zwłaszcza biały. Z góry dziękuję .
Pozdrawiam Ula
Mój działkowy ogródek
Mój działkowy ogródek
Piękny taras a na nim cudne i zadbane rośliny .Przepiękne fuksje , oleandry , begonie , pelargonie .
Chciałabym Cię zapytać o trawę 'Vertigo', właściwie to dzięki niej do Ciebie trafiłam,miałaś piękny i rozrośnięty okaz .W jak dużej donicy ją miałaś,że tak ładnie Ci się rozrosła?Może mogłabyś podać wymiary? Czy nawoziłaś ją dodatkowo i czym? I czy warto ją było zimować, czy dała radę w kolejnym sezonie?
Chciałabym Cię zapytać o trawę 'Vertigo', właściwie to dzięki niej do Ciebie trafiłam,miałaś piękny i rozrośnięty okaz .W jak dużej donicy ją miałaś,że tak ładnie Ci się rozrosła?Może mogłabyś podać wymiary? Czy nawoziłaś ją dodatkowo i czym? I czy warto ją było zimować, czy dała radę w kolejnym sezonie?