Przydomowy ogródek Eweliny, część IV.
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Przydomowy ogródek Eweliny, część IV.
Piękne otwarcie nowego wątku...To i mnie zabraknąć tu nie może...
Czyżbym jeszcze na pierwszej stronie się zmieściła?
Czyżbym jeszcze na pierwszej stronie się zmieściła?
I ja się podłączam Aż się do głogu przekonasz
Ślicznie już się robi! Ale koniec jest daleki, to pewnie wiesz
Ślicznie już się robi! Ale koniec jest daleki, to pewnie wiesz
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Piękne powitanie melduję się
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Witaj Ewelinko
Twój ogród pięknie wygląda, aż trudno uwierzyć, że tak szybko wszystko urosło.
Zawsze zaglądam , chociaż rzadko się wpisuję. Z przyjemnością będę odwiedzała Twój wątek.
Życzę Ci powodzenia w dalszym budowaniu i upiększaniu swojego ogrodu.
Twój ogród pięknie wygląda, aż trudno uwierzyć, że tak szybko wszystko urosło.
Zawsze zaglądam , chociaż rzadko się wpisuję. Z przyjemnością będę odwiedzała Twój wątek.
Życzę Ci powodzenia w dalszym budowaniu i upiększaniu swojego ogrodu.
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Ewelinko szybciutko się wpisuję i idę skończyć mycie ostatniego okna a pózny wieczór rezerwuję na spacer.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tez się melduję w nowej części.
Obejrzałam zdjęcia na poprzedniej stronie i muszę powiedzieć, że jakiś taki angielski klimat się tworzy w Twoim ogrodzie.
Obejrzałam zdjęcia na poprzedniej stronie i muszę powiedzieć, że jakiś taki angielski klimat się tworzy w Twoim ogrodzie.
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Ewelinko szalejesz ,już nowy wątek Cudne róże pokazujesz faktycznie mało żółci i czerwieni u Ciebie Pozdrawiam Ciebie i Twoje Kwiatki najpiękniejsze
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
No to jestem, uff bo coś ostatnio mi wątki zaprzyjaźnione uciekają. Pięknie u Ciebie, lubię taki swojski klimacik. Wszystko mi się podoba, bez wyjątków Ten porządek na rabatach to mnie wpędza w kompleksy.
Ewelinko piękny masz ten ogród! Widać, że bardzo dużo pracy włożyłaś przez te lata
Rośliny czują się dopieszczone i odwdzięczają się swoim pięknem
Rośliny czują się dopieszczone i odwdzięczają się swoim pięknem
Pozdrawiam - Kasia
Dom w Lukrecji z ogrodem
Dom w Lukrecji z ogrodem
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewelina i ja się wpisuje. Ogród młody a już cudny.
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Ewelinko
Taki ostróżkowy widok to dla mnie coś nie do osiągnięcia, brawo więc dla Ciebie!
Oj, te kwiaty przy oknie i ścianie z cegły - zawsze będę u Ciebie chwalić.
Taki ostróżkowy widok to dla mnie coś nie do osiągnięcia, brawo więc dla Ciebie!
Oj, te kwiaty przy oknie i ścianie z cegły - zawsze będę u Ciebie chwalić.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witajcie .
Fajnie, że jesteście . Dziękuję za odwiedziny .
Dzisiaj leniwy dzień . W zasadzie ostatnio to tylko takie dni . Niestety w domu nadal mam szpital i na prace w ogródku po prostu nie mam czasu . Sama też jestem niewyraźna a we wtorek córka zaraziła mnie zapaleniem spojówek . Byłam u lekarza i stosuję jakąś dziwną maść . Dzisiaj jest już lepiej . Weronika niestety musiała zmienić antybiotyk bo tamten nie pomagał i po kilku dniach stosowania zaczęła gorączkować . Jakieś upierdliwe te bakterie złapała . No nic, dosyć tego narzekania czerwiec mamy przecież .
Abraham Darby.
Dominiko bardzo dziękuję za dobre słowo . Niektóre rośliny bardzo ładnie się rozrosły i sama jestem pod wrażeniem . Nie muszę w tamtych miejscach nawet pielić bo rośliny skutecznie zakrywają glebę i chwasty nie mają szans . Wciąż mam jeszcze sporo pustych rabat i czekam aż rośliny podrosną żeby zapełnić luki . Byliny bardzo lubię i nie może ich zabraknąć. Pozdrawiam .
Gizelka w dalszym ciągu czaruje.
Iwonko ta róża do niedawna była jako nn. Kupiłam ją przez internet za śmieszne pieniądze . Cieszę się, że to właśnie Leonardo. Rabata z bodziszkami rozrosłą się od zeszłego roku nie do poznania . Bardzo dziękuję i zapraszam .
Szałwie .
Moniko dziękuję i zapraszam .
Eden Rose w pąkach .
Wiolu dokładnie tak samo czuję, czerwiec jest za krótki. Już mamy połowę miesiąca i tylko patrzeć jak przyjdzie jesień . Mam nadzieję, że do końca miesiąca pojawi się jeszcze sporo kwitnień .
Schneewittchen.
Aneczko kwiatki wyściskane . Bardzo dziękuję za dobre słowo, kibicowanie na pewno się przyda . Powojniki, róże i byliny - och tak, to jest to co i ja uwielbiam. Niech czerwiec trwa jak najdłużej .
Tegoroczny debiut Claire Marshall .
CDN
Fajnie, że jesteście . Dziękuję za odwiedziny .
Dzisiaj leniwy dzień . W zasadzie ostatnio to tylko takie dni . Niestety w domu nadal mam szpital i na prace w ogródku po prostu nie mam czasu . Sama też jestem niewyraźna a we wtorek córka zaraziła mnie zapaleniem spojówek . Byłam u lekarza i stosuję jakąś dziwną maść . Dzisiaj jest już lepiej . Weronika niestety musiała zmienić antybiotyk bo tamten nie pomagał i po kilku dniach stosowania zaczęła gorączkować . Jakieś upierdliwe te bakterie złapała . No nic, dosyć tego narzekania czerwiec mamy przecież .
Abraham Darby.
Dominiko bardzo dziękuję za dobre słowo . Niektóre rośliny bardzo ładnie się rozrosły i sama jestem pod wrażeniem . Nie muszę w tamtych miejscach nawet pielić bo rośliny skutecznie zakrywają glebę i chwasty nie mają szans . Wciąż mam jeszcze sporo pustych rabat i czekam aż rośliny podrosną żeby zapełnić luki . Byliny bardzo lubię i nie może ich zabraknąć. Pozdrawiam .
Gizelka w dalszym ciągu czaruje.
Iwonko ta róża do niedawna była jako nn. Kupiłam ją przez internet za śmieszne pieniądze . Cieszę się, że to właśnie Leonardo. Rabata z bodziszkami rozrosłą się od zeszłego roku nie do poznania . Bardzo dziękuję i zapraszam .
Szałwie .
Moniko dziękuję i zapraszam .
Eden Rose w pąkach .
Wiolu dokładnie tak samo czuję, czerwiec jest za krótki. Już mamy połowę miesiąca i tylko patrzeć jak przyjdzie jesień . Mam nadzieję, że do końca miesiąca pojawi się jeszcze sporo kwitnień .
Schneewittchen.
Aneczko kwiatki wyściskane . Bardzo dziękuję za dobre słowo, kibicowanie na pewno się przyda . Powojniki, róże i byliny - och tak, to jest to co i ja uwielbiam. Niech czerwiec trwa jak najdłużej .
Tegoroczny debiut Claire Marshall .
CDN
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Kasiu dzięki .
Pierwsza lilia nieśmiało pokazuje kwiat , jest żółta .
Mariuszu no fakt, najlepsze fotki wybierałam . Dziękuję i zapraszam .
Iceberg Climbing i Niobe.
Lucynko bardzo dziękuję za dobre słowo, zapraszam . Kwiatki uściskane , dziękuję .
Iceberg Climbing.
Olu mam kilka roślin w tych kolorach ale jakoś kusi mnie żeby się ich pozbyć . Zwłaszcza tych letnich bo wiosenne w kolorze słoneczka są mile widziane . Bardzo dziękuję .
LO z Arabellą.
Małgosiu-clem dziękuję .
Bonica.
Leno nazwy pamiętam i mam je z tyłu głowy a w razie czego w pisowni wspomagam się wujkiem google . Nie mam ich dużo więc idzie zapamiętać nazwy odmian. Zapraszam .
Arabella.
Sławku bardzo dziękuję i zapraszam .
Hot Chocolate z jesiennej pomyłki . Ma bardzo trudny kolor, na razie rośnie zadołowana w donicy i nie mam pojęcia co dalej
Olu załapałaś się na pierwszą stronę . Witam i zapraszam .
Abraham.
Mati wiem, wiem . Do głogu kiedyś się przekonam. Czuję to . Zapraszam.
Baronesse ,kolejny debiut.
Dorotko witam i zapraszam .
Stephanie Baronin zu Guttenberg zapowiada się ciekawie .
CDN
Pierwsza lilia nieśmiało pokazuje kwiat , jest żółta .
Mariuszu no fakt, najlepsze fotki wybierałam . Dziękuję i zapraszam .
Iceberg Climbing i Niobe.
Lucynko bardzo dziękuję za dobre słowo, zapraszam . Kwiatki uściskane , dziękuję .
Iceberg Climbing.
Olu mam kilka roślin w tych kolorach ale jakoś kusi mnie żeby się ich pozbyć . Zwłaszcza tych letnich bo wiosenne w kolorze słoneczka są mile widziane . Bardzo dziękuję .
LO z Arabellą.
Małgosiu-clem dziękuję .
Bonica.
Leno nazwy pamiętam i mam je z tyłu głowy a w razie czego w pisowni wspomagam się wujkiem google . Nie mam ich dużo więc idzie zapamiętać nazwy odmian. Zapraszam .
Arabella.
Sławku bardzo dziękuję i zapraszam .
Hot Chocolate z jesiennej pomyłki . Ma bardzo trudny kolor, na razie rośnie zadołowana w donicy i nie mam pojęcia co dalej
Olu załapałaś się na pierwszą stronę . Witam i zapraszam .
Abraham.
Mati wiem, wiem . Do głogu kiedyś się przekonam. Czuję to . Zapraszam.
Baronesse ,kolejny debiut.
Dorotko witam i zapraszam .
Stephanie Baronin zu Guttenberg zapowiada się ciekawie .
CDN