Moja odskocznia
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja odskocznia
Lenko, moje ziemniaki są już tak duże jak żywopłot
nie zamierzałam obrywać kwiatów, w ubiegłym roku, kiedy na próbę wysadziłam do doniczki, też nie oberwałam i było ok.
nie zamierzałam obrywać kwiatów, w ubiegłym roku, kiedy na próbę wysadziłam do doniczki, też nie oberwałam i było ok.
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skarpa świetnie się prezentuje
Widoczki z perspektywy też robią wrażenie, nieustannie zazdraszczam Ci tej przestrzeni
Widoczki z perspektywy też robią wrażenie, nieustannie zazdraszczam Ci tej przestrzeni
- Carmelka00
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2015, o 14:22
Ola moje ziemniaki też jakieś wielkie porosły ja na próbę połowie oberwałam kwiaty , potem porównam ziemniaki
Fajna ta rabatka z folią powiedz mi czy ona jest w kształcie księżyca?? ja mam rabatę księżycową
Fajna ta rabatka z folią powiedz mi czy ona jest w kształcie księżyca?? ja mam rabatę księżycową
Olu , warzywnik na 6 . Rabatki masz wypucowane -żadnych chwastów-nic tylko leżeć i patrzeć jak rośnie . A tak poważnie, masz bardzo zadbany ogród.
- wrigley
- 500p
Dziewczyny przepraszam, ale ja już od wczoraj na działce a tu jakoś słabo z zasięgiem.
Aniu cały czas kombinuje jak ta przestrzeń pomniejszyc, ale dzis graliśmy z synkiem w pile, a do tego rozstawialismy namioty bo jutro urodzinowa imprezka i tak sobie pomyślałam, że jak ta przestrzeń zmniejszymy to nie będzie gdzie gości pomieścić
Lenko moje ziemniaczane krzaczory nie mają jeszcze kwiatów , więc nie poobrywam. Ale to dobry pomysł. Skorzystam . A ta rabatka jest półksiężycowa.
Iwciu dziękuję bardzo Co weekend pielę, koszę, pielę, koszę i tak cały czas. Ale lubię to i warto! Potem przyjemnie sobie usiąść i popatrzeć
Aniu cały czas kombinuje jak ta przestrzeń pomniejszyc, ale dzis graliśmy z synkiem w pile, a do tego rozstawialismy namioty bo jutro urodzinowa imprezka i tak sobie pomyślałam, że jak ta przestrzeń zmniejszymy to nie będzie gdzie gości pomieścić
Lenko moje ziemniaczane krzaczory nie mają jeszcze kwiatów , więc nie poobrywam. Ale to dobry pomysł. Skorzystam . A ta rabatka jest półksiężycowa.
Iwciu dziękuję bardzo Co weekend pielę, koszę, pielę, koszę i tak cały czas. Ale lubię to i warto! Potem przyjemnie sobie usiąść i popatrzeć
Świetne te podwyższone grządki, czy one nie schną mocniej niż normalny grunt? chciałabym takie sobie takie zrobić jak już szklarnię zamontuję.
Sandra, Malinkowo
- wrigley
- 500p
Sandro, wszystko zależy jak długo są w słonecznym miejscu. Moje od rana mają słońce, potem niektóre są zacienione a na koniec dnia znowu mają słonko. Dwa lata temu kiedy było baaardzo gorąco - zamontowaliśmy system nawadniający. Włączamy go od połowy maja do końca sierpnia. W bardzo upalne dni podlewa nam rośliny co dwa dni. Ale w tym roku na razie był włączony tylko raz. Wystarcza nam darmowe podlewanie z nieba i moje w weekendy.
Byliśmy na działeczce od środy do dzisiaj. Powitało nas morze pąków na róży pnącej przy tarasie, a pożegnały rozkwitające na niej kwiaty. Za tydzień myślę, że większość będzie już w pełnym rozkwicie. Przez te 4 dni codziennie zaskakiwało mnie cos nowego, coraz więcej barw cieszyło oczy, a na to wszystko w końcu zjadłam dziś pierwsze truskawki, poziomki i borówki
Byliśmy na działeczce od środy do dzisiaj. Powitało nas morze pąków na róży pnącej przy tarasie, a pożegnały rozkwitające na niej kwiaty. Za tydzień myślę, że większość będzie już w pełnym rozkwicie. Przez te 4 dni codziennie zaskakiwało mnie cos nowego, coraz więcej barw cieszyło oczy, a na to wszystko w końcu zjadłam dziś pierwsze truskawki, poziomki i borówki
Olu, masz już borówki? Przyjemnie spędzony długi weekend ,chyba odpoczęłaś ale.mam nadzieję że zrobiłaś jakieś ciekawe fotki. Ciekawa jestem tej różyczki na tarasie.
- wrigley
- 500p
Dookoła,dookoła ,zostawić trawkę pod namioty a reszta na kwiaty . Żartuję, chociaż trawy masz rzeczywiście dużo.
- wrigley
- 500p
To prawda. W tym roku jednak już odpuszczam. Czas na odpoczynek Poza koszeniem i pieleniem, które zajmuje sporo czasu
- Carmelka00
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2015, o 14:22
No to potem porównamy sobie nasze półksiężyce
Widzę ,że masz pole namiotowe opłaty pobierasz?
Moje ziemniaki to nn z biedronki, ale mi smakowały i jestem strasznie ciekawa co wyjdzie z tych moich krzaczorów kwiaty powoli zaczynają ,i przekwitać i kusi mnie aby jeden krzak wykopać
Widzę ,że masz pole namiotowe opłaty pobierasz?
Moje ziemniaki to nn z biedronki, ale mi smakowały i jestem strasznie ciekawa co wyjdzie z tych moich krzaczorów kwiaty powoli zaczynają ,i przekwitać i kusi mnie aby jeden krzak wykopać
- wrigley
- 500p
Podkop i zobaczymy co tam jest. Sama jestem ciekawa Twoich ziemniaczków.
Pole namiotowe . W sumie warto pomyśleć, spokój, ptaszki, kwiaty dookoła, jezioro i nie ma opłaty klimatycznej
Pole namiotowe . W sumie warto pomyśleć, spokój, ptaszki, kwiaty dookoła, jezioro i nie ma opłaty klimatycznej