Kawon ( arbuz ) - część 8
- dalisbea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2016, o 22:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawon ( arbuz ) - część 8
Wokan zazdroszczę pozytywnie takiego owocka
Ja nie mogę się doczekać na swoje - ale od dwóch dni pada i dziś je już na noc przykryłam bo jest zimno
Ale widzę że dzięki temu deszczowi krzaczki rosną w oczach brak tylko słonka ostatnio
Ja nie mogę się doczekać na swoje - ale od dwóch dni pada i dziś je już na noc przykryłam bo jest zimno
Ale widzę że dzięki temu deszczowi krzaczki rosną w oczach brak tylko słonka ostatnio
Też jestem z południa xd u mnie jutro zapowiadaja 25 stopni w cieniu i bez chmur a w poniedziałek 30 w cieniu może w końcu zaczną się upały:)
- elaos
- 500p
- Od: 10 kwie 2016, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Swoje mam w tunelu z folii perforowanej i nakryłam dodatkowo podwójną włókniną. Nawet nie wiem co tam u nich się dzieje. Jutro ma być upał to będzie okazja, żeby się wygrzały, o ile nie zeżarły je ślimaki. ,
Posypałam wprawdzie wcześniej granulkami, ale jak jest tak mokro to masa ślimaków jest jak inwazja z kosmosu -małe, duże, z muszlami i i bez. Jak nie miałam ogrodu to nie wiedziałam, ze tyle jest gatunków ślimaków.
Posypałam wprawdzie wcześniej granulkami, ale jak jest tak mokro to masa ślimaków jest jak inwazja z kosmosu -małe, duże, z muszlami i i bez. Jak nie miałam ogrodu to nie wiedziałam, ze tyle jest gatunków ślimaków.
Pozdrawiam-Ela
Prawdziwie wielki jest ten człowiek, który chce sie czegoś nauczyć.
- elaos
- 500p
Piękne . Moje są na razie tej wielkości jak na ostatnim zdjęciu. Dziś ciepło to może podrosną.
Pozdrawiam-Ela
Ale duże Ja dziś robiłem dopiero pierwsze zapylanie dwóch żeńskich.
- hanusia19888
- 100p
- Od: 6 kwie 2017, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 22 lip 2015, o 21:39
sky_1989 Matko jedyna... w lipcu masz zbiory! Na jakim południu mieszkasz? Chyba na południu Europy!
Przyznaj się, że to zdjęcia z ubiegłego roku!
Ja wczoraj definitywnie zdjąłem folię z arbuzów i rozebrałem szklarnię z melonów - dość wyręczania pszczół
Przyznaj się, że to zdjęcia z ubiegłego roku!
Ja wczoraj definitywnie zdjąłem folię z arbuzów i rozebrałem szklarnię z melonów - dość wyręczania pszczół
Wokan Jakbyś zobaczył je dzisiaj...one chyba zwariowały.... A mieszkam 30 km od Krakowa w stronę Sandomierza No to masz z głowy.Ja mam folię niestety niezdejmowalną;) i codzień chodzę jak głupek i szukam kwiatków;)
-
- Od: 22 lip 2015, o 21:39
No to pracowita z Ciebie pszczółka i skuteczna
Nowe Brzesko?
Nowe Brzesko?
- elaos
- 500p
Pierwszy, który się zawiązał właśnie mi odpadł. Kwiat już był zasuszony, ale chyba coś było nie tak, bo wcale się nie powiększał. Za to drugi wyraźnie urósł i w niego pokładam nadzieję.
Sporo kwiatów męskich, ale mało żeńskich, ale żeby chociaż doczekać się 1-2 szt to i tak będę szczęśliwa.
Sporo kwiatów męskich, ale mało żeńskich, ale żeby chociaż doczekać się 1-2 szt to i tak będę szczęśliwa.
Pozdrawiam-Ela
Wokandzięki Tak , okolice Nowego Brzeska swoją drogą skąd wiedziałeś?
Ela ten co odpadł pewnie się źle zapylił albo w ogóle. Nie przejmuj się mi chyba już ze cztery odpadły:) Będą następne;)
Ela ten co odpadł pewnie się źle zapylił albo w ogóle. Nie przejmuj się mi chyba już ze cztery odpadły:) Będą następne;)