Wiejski po przejściach cz.36
- chinanit
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiejski po przejściach cz.36
Marysiu, no to mnie pochwaliłaś.
Zaraz mnie nie będzie przez tydzień, to potem zupełnie Cię nie odnajdę.
Sadziłam ten żółty bez 3 razy i nie mam. Nie pasują mu widać moje piaski.
Widzę, że Ty też masz pełne czerwone maki. Śliczne są. Już widziałam w innym wątku u kogoś.
Zaraz mnie nie będzie przez tydzień, to potem zupełnie Cię nie odnajdę.
Sadziłam ten żółty bez 3 razy i nie mam. Nie pasują mu widać moje piaski.
Widzę, że Ty też masz pełne czerwone maki. Śliczne są. Już widziałam w innym wątku u kogoś.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zapachniało jaśminem i różami pewnie też, chociaż nie wiem, która pachnie najbardziej
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jakie te kaczuchy fajne Marysiu , róże cudne, a bez prześliczny, mój rośnie, ale coś nie miał zamiaru zakwitnąć jeszcze w tym roku, ale w przyszłym już bedzie na tyle rozbudowany, że zakwitnie na pewno, u nas przechodzą dzis ulewy, burze, Szczecin zalany cały
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Burza przeszła nad moim ogrodem, nie taka groźna ale wiało mocno i zacinało deszczem. Efekt przez otwarte okna miałam sporo wycierania a teraz też suszenia
Misiu dziękuję Jak pisałam początkowo Bonica mnie zawiodła ale teraz jestem z niej zadowolona, widać musi się dobrze zakorzenić żeby była ładna!
Ewelinko dziękuję, dziękuję Przyjrzałam się dzisiaj Twojej nn i chyba to jednak nie GT ale niech eksperci się wypowiedzą Robię sporo zdjęć, ale jakoś wydaje mi się że za dużo wstawiam no i ciągle ktoś narzeka że wątek leci Dzięki zdjęciom i Waszym sympatycznym wpisom wątek żyje i mnie to cieszy
Pozdrawiam Cię Ewelinko
Dominiko a może puchacz zjadł zaskrońce a ślimaków nie jada więc poleciał do lasu Liczę na te kaczuszki ale i tak są pocieszne. Tak kupiłam sobie właściwie dwie rugosy Kórnik i Agnes. jedna bielutka, a druga śmietankowa! Obydwie warte grzechu
Ewciu pytaj do woli, po to mamy FO! To jest bez koralowy 'Plumosa Aurea' i chyba wśród patyczków miałaś i te, ale nie wiem czy się przyjęły bo trudno je ukorzenić. Ja miałam teraz dobre zadatki, ale jak wyjechałam to wyschły Za pochwały duża buźka
Marysiu rzadko bywasz na FO! przynajmniej w sensie pisania Nie ma w tym nic złego, bo każdy jest tu tyle ile chce lub może Być może że bez lubi glinę, bo u mnie po prostu szaleje i muszę go mocno zimą przyciąć...inaczej zasłoni świerka wieloletniego
Maki mam od trzech lat, ale widzę że samosiejki gorzej kwitną niż siane wiosną co roku. Mam nasiona ale podpisane maki to nie wiem czy pełne czy te różniste puste?
Natalko jedno i drugie pachnie tylko różnie, a wybrać nie potrafię tak jak nie potrafię zdecydować się na jeden zapach perfum
Julciu popatrz jak lilia od Ciebie lubi nowe miejsce
a jednak jedna gailardia się uchowała!
i niebo przed burzą!
Iwonko i u mnie burze i mocne wiatry szaleją! po burzy piękny błękit, ale teraz znowu niebo przyjmuje kolor metaliczny. Korzyścią jest podlany ogród Za pochwałę ogrodu dziękuję
...i nie obędzie się bez kaczek, jak widza aparat pozują myjąc się
Dziękuję za odwiedziny!
Misiu dziękuję Jak pisałam początkowo Bonica mnie zawiodła ale teraz jestem z niej zadowolona, widać musi się dobrze zakorzenić żeby była ładna!
Ewelinko dziękuję, dziękuję Przyjrzałam się dzisiaj Twojej nn i chyba to jednak nie GT ale niech eksperci się wypowiedzą Robię sporo zdjęć, ale jakoś wydaje mi się że za dużo wstawiam no i ciągle ktoś narzeka że wątek leci Dzięki zdjęciom i Waszym sympatycznym wpisom wątek żyje i mnie to cieszy
Pozdrawiam Cię Ewelinko
Dominiko a może puchacz zjadł zaskrońce a ślimaków nie jada więc poleciał do lasu Liczę na te kaczuszki ale i tak są pocieszne. Tak kupiłam sobie właściwie dwie rugosy Kórnik i Agnes. jedna bielutka, a druga śmietankowa! Obydwie warte grzechu
Ewciu pytaj do woli, po to mamy FO! To jest bez koralowy 'Plumosa Aurea' i chyba wśród patyczków miałaś i te, ale nie wiem czy się przyjęły bo trudno je ukorzenić. Ja miałam teraz dobre zadatki, ale jak wyjechałam to wyschły Za pochwały duża buźka
Marysiu rzadko bywasz na FO! przynajmniej w sensie pisania Nie ma w tym nic złego, bo każdy jest tu tyle ile chce lub może Być może że bez lubi glinę, bo u mnie po prostu szaleje i muszę go mocno zimą przyciąć...inaczej zasłoni świerka wieloletniego
Maki mam od trzech lat, ale widzę że samosiejki gorzej kwitną niż siane wiosną co roku. Mam nasiona ale podpisane maki to nie wiem czy pełne czy te różniste puste?
Natalko jedno i drugie pachnie tylko różnie, a wybrać nie potrafię tak jak nie potrafię zdecydować się na jeden zapach perfum
Julciu popatrz jak lilia od Ciebie lubi nowe miejsce
a jednak jedna gailardia się uchowała!
i niebo przed burzą!
Iwonko i u mnie burze i mocne wiatry szaleją! po burzy piękny błękit, ale teraz znowu niebo przyjmuje kolor metaliczny. Korzyścią jest podlany ogród Za pochwałę ogrodu dziękuję
...i nie obędzie się bez kaczek, jak widza aparat pozują myjąc się
Dziękuję za odwiedziny!
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No jakie modelki z nich świetne
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Urzekł mnie Twój MOzart sliczne . A jak wspaniale kwitnie bez , Twój jeden patyczek się przyjął , b. sie cieszę Kaczuchy łel kam tu ....śliczne
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Kaczuchy bombowe
Jak jest jedna Gailardia to będzie ich duuuuuużo więcej, bo u mnie to się sieją na potęgę. Traktuję je powoli jak chwast i wiosną ograniczam.
Jak jest jedna Gailardia to będzie ich duuuuuużo więcej, bo u mnie to się sieją na potęgę. Traktuję je powoli jak chwast i wiosną ograniczam.
- gabi2059
- 50p
- Od: 30 gru 2016, o 00:14
Piękne te zdjęcia z chmurami .Uwielbiam takie zdjęcia.Zresztą ja wolę chłodniejsze klimaty niż takie upały. U mnie z 8 piętra widać że gdzieś się tam daleko przetaczają czarne chmury ,wieje dość mocno ale nie ma ani burzy ani kropla deszczu już od kilku dni nie spadła.Pewnie to wszystko czeka aż zajadę na działkę ,przebiorę się i wtedy zacznie się nawałnica.Już tak raz było że aż pietra miałam bo tak mocno i blisko trzaskało że aż nieprzyjemnie było.Kusisz Marysiu tymi różami oj kusisz a ja sobie obiecałam że na razie żadnych zakupów .Tyle że aż mnie skręca.Dobrze że tyle u mnie chwastów to mnie to na razie powstrzymuje. .Podobno troszkę drobiu można mieć tak samo jak gołębie tyle że ja mam spory kawałek na działkę i nie zawsze mogę na niej być.Oj pamiętam Marysiu te czasy bo przyjeżdżaliśmy do teściów na działkę .Było bardzo fajnie,ludzie byli tacy życzliwi dla siebie.Spotykali się ,pomagali sobie nawzajem,częstowali się tym co tam akurat przetworzyli.Min jadłam kabanosy z nutrii (smaczna była tyle że nie wiedziałam że to akurat z nutrii )Twoje kaczuchy wyglądają sympatycznie.Widać że są łagodne i wesołe.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ta bordowa róża to doktorek ?? Piękna
Lilie, liliowce,śliczne.Ja też je bardzo, bardzo lubię.
Ale fajne kaczuszki.Suuper.Radochy masz z nimi prawda ??
Widoczki sielskie,aczkolwiek trochę niosące ciemne chmury ale wyglądają tak ładnie.
Lilie, liliowce,śliczne.Ja też je bardzo, bardzo lubię.
Ale fajne kaczuszki.Suuper.Radochy masz z nimi prawda ??
Widoczki sielskie,aczkolwiek trochę niosące ciemne chmury ale wyglądają tak ładnie.
- calka
- Od: 14 paź 2012, o 19:56
Dobry wieczór Marysiu
Miałam rację pisząc o różanym spektaklu, co jedna to ładniejsza. Szkoda tylko, że tak krótko kwitną i padają ofiarami chorób, szkodników, mrozu. Za chwilę będzie czas lilii i liliowców, nie oszczędzaj aparatu
Spokojnej nocy
Miałam rację pisząc o różanym spektaklu, co jedna to ładniejsza. Szkoda tylko, że tak krótko kwitną i padają ofiarami chorób, szkodników, mrozu. Za chwilę będzie czas lilii i liliowców, nie oszczędzaj aparatu
Spokojnej nocy
Ewa
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Marysiu!
ogród kwitnie coraz to nowymi kwiatami i robi się coraz piękniej.
Teraz jeszcze roślinki dostały cieplutkiej wody z nieba, to dopiero będą szalały!
Mimo wszystko jednak, jak widać, kaczuchy robią furorę na FO.
Twoje serce też podbiły, bo wcale nie pokazujesz kurek, a i kurczaczek-jedynaczek poszedł w odstawkę....
Dobrej i spokojnej nocy życzę Bez niespodzianek pogodowych.
ogród kwitnie coraz to nowymi kwiatami i robi się coraz piękniej.
Teraz jeszcze roślinki dostały cieplutkiej wody z nieba, to dopiero będą szalały!
Mimo wszystko jednak, jak widać, kaczuchy robią furorę na FO.
Twoje serce też podbiły, bo wcale nie pokazujesz kurek, a i kurczaczek-jedynaczek poszedł w odstawkę....
Dobrej i spokojnej nocy życzę Bez niespodzianek pogodowych.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- Lisica
- Od: 19 lut 2013, o 19:27
Marysiu!
Zdjęcia chmur rewelacyjne!
Masz Ty oko do zjawisk przyrodniczych
Pozwolisz, że nazwę Cię KRÓLOWĄ CHMUR?
Ciekawa sprawa z tymi zapachami. Mówisz, że nie potrafisz wybrać jednych perfum. Oczywiście, jedne i te same wreszcie by się znudziły. A jakie zapachy perfum generalnie wolisz: świeże, kwiatowe, słodkie, orientalne?
Pozdrawiam Ciebie oraz Twoje kaczki, których szyje śmiesznie się przeplatają i które są bardzo malownicze (w warunkach ogrodowych).
Zdjęcia chmur rewelacyjne!
Masz Ty oko do zjawisk przyrodniczych
Pozwolisz, że nazwę Cię KRÓLOWĄ CHMUR?
Ciekawa sprawa z tymi zapachami. Mówisz, że nie potrafisz wybrać jednych perfum. Oczywiście, jedne i te same wreszcie by się znudziły. A jakie zapachy perfum generalnie wolisz: świeże, kwiatowe, słodkie, orientalne?
Pozdrawiam Ciebie oraz Twoje kaczki, których szyje śmiesznie się przeplatają i które są bardzo malownicze (w warunkach ogrodowych).
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."