U Antooosi :):):)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też nieźle . Witaj w klubie Babskiej majster-klepki , albo złotej rączki, jak kto woli
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrz jakie pazerne .
Swoją drogą, to naprawdę zdolna z Ciebie bestia .
Ja też uwielbiam prace plastyczne. Mam dużą wyobraźnie. Gorzej z czasem. Kiedyś malowałam obrazy, ale teraz moge tylko pomarzyć o tym
Swoją drogą, to naprawdę zdolna z Ciebie bestia .
Ja też uwielbiam prace plastyczne. Mam dużą wyobraźnie. Gorzej z czasem. Kiedyś malowałam obrazy, ale teraz moge tylko pomarzyć o tym
Moje doniczkowce i sukulenty
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No proszę,proszę...widocznie przy kwiatkach macie za mało roboty!
Ja jeszcze w podstawówce uwielbiałam robić tkane gobeliny a siostra robiła cudne obrazy z resztek skór.Teraz to wystarczają mi kwiatki i druty przed TV...a jakbym pokazała swojemu M ,że umiem zbić coś czy przykręcić to bym się chyba od niego pomocy już nie doczekała!
Ja jeszcze w podstawówce uwielbiałam robić tkane gobeliny a siostra robiła cudne obrazy z resztek skór.Teraz to wystarczają mi kwiatki i druty przed TV...a jakbym pokazała swojemu M ,że umiem zbić coś czy przykręcić to bym się chyba od niego pomocy już nie doczekała!
A niech Was wciórności.Kafelkują,kładą gładź,rąbią,tną.O ja nieszczęsny,zawsze myślałem że to typowo męskie zajęcia i kobiety do tego się nie nadają.Pokarzę swojej połowicy co inne potrafią,bo ta to umie tylko prać,prasować,sprzątać,gotować,robić zakupy,bawić się z wnukiem a na dodatek wymyśla sobie jakieś zupełnie zbędne zajęcia jak szycie,cerowanie,przyszywanie guzików itp.zamiast choć trochę wyręczyć ciężko tyrającego,nie mającego chwili czasu dla siebie męża.To że pracuje zawodowo wcale jej nie usprawiedliwia,wiele z Was też pracuje i na dodatek macie jeszcze czas i siły na zajmowanie się kwiatami czego ona nie robi.Leń jeden.Ale zazdroszczę Waszym mężom takich skarbów w domu.
Witam Antoosiu.
Przejrzałem cały Twój wątek i mogę powiedzieć tylko OJEJKU ALE OGROMNE,FANTASTYCZNA FEERIA FENOMENALNYCH FAJERWERKÓW.Podziw budzą nie tylko rośliny,ale głównie ich właścicielka za doprowadzenie ich do takiego wyglądu.Masz dziewczyno talent,tylko pozazdrościć.
Witam Antoosiu.
Przejrzałem cały Twój wątek i mogę powiedzieć tylko OJEJKU ALE OGROMNE,FANTASTYCZNA FEERIA FENOMENALNYCH FAJERWERKÓW.Podziw budzą nie tylko rośliny,ale głównie ich właścicielka za doprowadzenie ich do takiego wyglądu.Masz dziewczyno talent,tylko pozazdrościć.
Pozdrawiam,Władek.
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No super!Patrzcie,jakie z Was/nas cwaniary!Ha!Ciekawe o kim mówić powinni :"słaba płeć". .
Gładź powiadacie....ja mam ochotę stiuk wenecki położyć(Basiu,zachorowałam u Ciebie),a tak to maluję zazwyczaj ściany...jak mi się jakiś kolorek znudzi
A tak na marginesie- wyczytałam gdzieś,że kobiety są lepszymi kierowcami
Co Panowie na to ?
Witaj Władku(skąd taki nick?)!Bardzo mi miło,że do mnie zajrzałeś.Wow,co za porównanie i tyle komplementów .Wiesz,ja po prostu mam niekłopotliwe roślinki .Zaglądaj częściej,będzie mi bardzo miło.
A,no i niecierpliwie czekam na Twój wątek
Gładź powiadacie....ja mam ochotę stiuk wenecki położyć(Basiu,zachorowałam u Ciebie),a tak to maluję zazwyczaj ściany...jak mi się jakiś kolorek znudzi
A tak na marginesie- wyczytałam gdzieś,że kobiety są lepszymi kierowcami
Co Panowie na to ?
Witaj Władku(skąd taki nick?)!Bardzo mi miło,że do mnie zajrzałeś.Wow,co za porównanie i tyle komplementów .Wiesz,ja po prostu mam niekłopotliwe roślinki .Zaglądaj częściej,będzie mi bardzo miło.
A,no i niecierpliwie czekam na Twój wątek
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
matko kochana dziewczyny koniec dyskusji na temat prac remontowo-budowlanych w domu bo Grzdyl Panią Grzdylową batem do kopalni na szychte pogoni coby wszystkim udowodnić ,że też ma "złotą rączkę" w domu i kobitka nas przeklnie jeszcze a co do "słabej" płci ...hmmmm moglibyśmy przedyskutować ten temat