Doniczkowe Jadzi 1
Witam serdecznie ,i dziękuję za odwiedziny oraz miłe słowa
*kati-1976* zapisałam i oczywiście ukorzenię Ci tego pięknisia .
* anoli* myślę ,że masz rację ale sznurek jest naprawdę luźny , jak myślicie co mogę podłożyć aby tak nie było
*effa* obiecuję ,że jak tylko dam radę to zrobię fotki tych maluszków co rosną z dużymi kaktusami
*basga* Dziękuję Ci bardzo ,że nazwałaś moje kaktusy
W piątek zaś jadę do Łodzi .Pan doktor chce zobaczyć jak to wygląda .
Noga spuchnięta i jeszcze trochę boli ale można wytrzymać
Tak wygląda mój spacerek parę kroków z domu i siadam na 30 min aby powdychać powietrza .Gucio wrócił ze spacerku z panem
To zdjęcie z tego lata z czesnych godzin rannych
To maleństwo przywiozłam z Warszawy z jakiegoś dużego sklepu , stała bardzo maleńka i zapomniana , sprzedali mi za bardzo małe pieniądze . W domu przesadziłam ją i co roku latem wystawiam na podwórko i proszę jak się wzięła kobita za rośnięcie
Te maluch dostałam aby zobaczyć czy da się je ukorzenić , myślę ,że się da bo ładnie zaczynają wypuszczać listki
Pozdrawiam
*kati-1976* zapisałam i oczywiście ukorzenię Ci tego pięknisia .
* anoli* myślę ,że masz rację ale sznurek jest naprawdę luźny , jak myślicie co mogę podłożyć aby tak nie było
*effa* obiecuję ,że jak tylko dam radę to zrobię fotki tych maluszków co rosną z dużymi kaktusami
*basga* Dziękuję Ci bardzo ,że nazwałaś moje kaktusy
W piątek zaś jadę do Łodzi .Pan doktor chce zobaczyć jak to wygląda .
Noga spuchnięta i jeszcze trochę boli ale można wytrzymać
Tak wygląda mój spacerek parę kroków z domu i siadam na 30 min aby powdychać powietrza .Gucio wrócił ze spacerku z panem
To zdjęcie z tego lata z czesnych godzin rannych
To maleństwo przywiozłam z Warszawy z jakiegoś dużego sklepu , stała bardzo maleńka i zapomniana , sprzedali mi za bardzo małe pieniądze . W domu przesadziłam ją i co roku latem wystawiam na podwórko i proszę jak się wzięła kobita za rośnięcie
Te maluch dostałam aby zobaczyć czy da się je ukorzenić , myślę ,że się da bo ładnie zaczynają wypuszczać listki
Pozdrawiam
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miło Cię znowu widzieć Jadziu
Świetne zdjęcie pajęczyny ;)
Świetne zdjęcie pajęczyny ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widocznie kaktusik przechyla się na tą stronę, gdzie jesy sznurek. A może dałoby się go przesadzić i wypozimować kamieniami na dole? Oczywiście teraz się za to nie bierz! Papirus absolutnie cudny, strasznie lubię tę roślinę - niestety moja ma całe 6 pędów i stoi jak zaklęta, a szczepki, które niedawno dostałam zmarniały i padły Zdjęcie pajęczyny rewelacyjne. A Gutek bardzo jest serdeczny. Jeszcze troszkę i dojdziesz do siebie, i znów mnie będziesz wpędzać w kompleksy. Sukulenciki super, i to maelństwo również - nie jest to przypadkiem arukaria?
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Anoli tak to arukaria. Wiesz wiosną biorę się do przesadzania z tych dużych mis w osobne doniczki i wtedy coś będę kombinować aby się nie przychylał .
Kochanie ja też uwielbiam papirusy tego mam jakieś 3 lata co roku jest wystawiany na podwórko , wstawiam go do dużej miski na kamienie i pilnuję aby zawsze była woda
I co roku wycinam wszystkie stare liście , jesienią wędruję do pokoju razem z kaktusami i tam ograniczam mu troszeczkę podlewanie
* Myszorku * dziękuję za odwiedziny
Kochanie ja też uwielbiam papirusy tego mam jakieś 3 lata co roku jest wystawiany na podwórko , wstawiam go do dużej miski na kamienie i pilnuję aby zawsze była woda
I co roku wycinam wszystkie stare liście , jesienią wędruję do pokoju razem z kaktusami i tam ograniczam mu troszeczkę podlewanie
* Myszorku * dziękuję za odwiedziny
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu cieszę się że wracasz powoli do kondycji. Gucio widać dba o Panią aby rozchodziła nóżkę i zabiera na spacerki
Papirus rzeczywiście okaz, mój trochę odżył od chwili kiedy w lecie wyniosłam go na balkon żeby słoneczka złapał, ale nawet w połowie nie jest taki jak ten Twój. Również bardzo lubię tą roślinę
Papirus rzeczywiście okaz, mój trochę odżył od chwili kiedy w lecie wyniosłam go na balkon żeby słoneczka złapał, ale nawet w połowie nie jest taki jak ten Twój. Również bardzo lubię tą roślinę
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu Kochana, cieszę się, że wreszcie do nas wróciłas. Właśnie dziś pomyślałam o Tobie i zastanawiałam, się czemu tak długo Cie nie ma.
Rhipsalisik , papirus i Araukaria, świetnie się prezentują. A piesio jest prześliczny, i widzę, że bardzo Cię kocha. Swietnie to okazuje
Rhipsalisik , papirus i Araukaria, świetnie się prezentują. A piesio jest prześliczny, i widzę, że bardzo Cię kocha. Swietnie to okazuje
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Dziewczęta dziękuję za odwiedziny
*kati-1976*kochanie to taki mój prywatny ochroniarz i rzeczywiście świata za sobą nie widzimy
*tija* on bardzo lubi całować się z kobietami córcia nauczyła go ,że jak się powie Gucio daj buziaka to leci z tym dużym pyskiem aby dać całusa
*effa* Ja też już nie mogę się doczekać spacerków ale jeszcze przynajmniej 5 tygodni musze sobie odpuścić
Już mnie wszystko boli od tego leżenia i siedzenia no ale cóż muszę wytrzymać
Pozdrawiam serdecznie
*kati-1976*kochanie to taki mój prywatny ochroniarz i rzeczywiście świata za sobą nie widzimy
*tija* on bardzo lubi całować się z kobietami córcia nauczyła go ,że jak się powie Gucio daj buziaka to leci z tym dużym pyskiem aby dać całusa
*effa* Ja też już nie mogę się doczekać spacerków ale jeszcze przynajmniej 5 tygodni musze sobie odpuścić
Już mnie wszystko boli od tego leżenia i siedzenia no ale cóż muszę wytrzymać
Pozdrawiam serdecznie