Roślinnik balkonowy
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Roślinnik balkonowy
Ja też bardzo (nie)cierpliwie czekam na moje pomidory. Mam maskotki. Mają mnóstwo zielonych owoców ( jagód? ) i ani myślą, żeby dojrzewać. A tymczasem na forum pomidorowym czytam, że niektórzy już się zajadają swoimi maskotkami.
Witajcie!
Dziś poweekendowe widoczki z roślinnika, powoli zarastam buszem
Piękna Elodie ma tylko jeden minus, ale dla mnie istotny, nie pachnie poza tym jest idealna
Rumienią się
Powojnik Rubromarginata coś słabo się zieleni, ale cały obsypany pączkami i rozsiewa cudny zapach, za to go lubię
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Dziś poweekendowe widoczki z roślinnika, powoli zarastam buszem
Piękna Elodie ma tylko jeden minus, ale dla mnie istotny, nie pachnie poza tym jest idealna
Rumienią się
Powojnik Rubromarginata coś słabo się zieleni, ale cały obsypany pączkami i rozsiewa cudny zapach, za to go lubię
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Skoanna
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 28 sty 2016, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Widzę Martuniu, że i u Ciebie zrobiło się gęsto I pomidorki juz masz. U mnie w końcu zaczęły też dojrzewać.
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Lubię wszystkie pachnące kwiaty, Twój powojnik do zapamiętania
Aniu, pierwszy dojrzały Micro Tom komisyjnie zerwany w sobotę ręką Starszego Potomka od razu trafił do jego paszczy na szczęście pomidorek był tak duży, że udało nam się Go uprosić, żeby się z nami podzielił - jakoś ten pierwszy wyczekany pomidor najlepiej smakuje
Na pomidorki się już doczekałam, teraz czas na nowość u mnie, którą zaraziła mnie właśnie Ania-Skoanna jedna malutka sadzonka cyklantery próbuje twardo opanować cały roślinnik i ma coraz więcej owocków
Aguś Rubromarginata jest fantastyczna pod względem zapachu, jeśli lubisz słodycz marcepanu, bo to właśnie czuć obok niej, mojemu Ł pachnie ciasteczkami właśnie przed chwilą cieszyliśmy się zieloną herbatką w jej towarzystwie, cudny aromat!
Nieustający zachwyt liliami
I nieliczne inne kwitnące
Słonecznego tygodnia!
Na pomidorki się już doczekałam, teraz czas na nowość u mnie, którą zaraziła mnie właśnie Ania-Skoanna jedna malutka sadzonka cyklantery próbuje twardo opanować cały roślinnik i ma coraz więcej owocków
Aguś Rubromarginata jest fantastyczna pod względem zapachu, jeśli lubisz słodycz marcepanu, bo to właśnie czuć obok niej, mojemu Ł pachnie ciasteczkami właśnie przed chwilą cieszyliśmy się zieloną herbatką w jej towarzystwie, cudny aromat!
Nieustający zachwyt liliami
I nieliczne inne kwitnące
Słonecznego tygodnia!
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Masz niesamowity roślinnik!!
Zarosło cudnie i bardzo ciekawie, lilie i powojnik, dojrzewających pomidorów zazdroszczę ( ) bo u mnie nadal wszystko zielone.
Muszę obejrzeć jeszcze raz dokładnie, zdjęcie po zdjęciu.
Zarosło cudnie i bardzo ciekawie, lilie i powojnik, dojrzewających pomidorów zazdroszczę ( ) bo u mnie nadal wszystko zielone.
Muszę obejrzeć jeszcze raz dokładnie, zdjęcie po zdjęciu.
Grażynko dziękuję za odwiedziny
Dziś rano przywitała mnie taka panna...
...i się normalnie zakochałam nie dość że piękna, to cudownie pachnie! niestety nie pamiętam nazwy a opakowanie wyrzuciłam kupiona razem z Elodie w marcu w ramach przeganiania przedwiośniowych smutków warto było! i jeszcze 2 pączki czekają na rozwinięcie, będzie pachniało
Dziś rano przywitała mnie taka panna...
...i się normalnie zakochałam nie dość że piękna, to cudownie pachnie! niestety nie pamiętam nazwy a opakowanie wyrzuciłam kupiona razem z Elodie w marcu w ramach przeganiania przedwiośniowych smutków warto było! i jeszcze 2 pączki czekają na rozwinięcie, będzie pachniało
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Marto, Twój balkon wygląda teraz nie tylko pięknie ale i smacznie
Bardzo ładna ta biała lilia, moja nie zakwitła.
Bardzo ładna ta biała lilia, moja nie zakwitła.
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Mówiłam że będziesz zachwycona liliami?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Cudna ta biała lilia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2010, o 11:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne lilie! W ogóle widzę, że w tej donicy z liliami jest coś jeszcze, ładnie się z nimi komponuje
Monika
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
Aga, dzięki z balkonu musi być też jakiś pożytek, zwłaszcza z takiego, gdzie nie da się usiąść wygodnie, to chociaż podjemy
Madziu lilie to już od dawna
Grażynko nie mogę się z Tobą nie zgodzić miała jeszcze 2 kwiaty wielkie, ale rozwinęły się, jak byłam na wyjeździe z Potomkami, teraz to już wyglądają smętnie
Moniko, dziękuję za odwiedziny! z liliami jest jeszcze wieczornik damski, tytoń, lewkonie i goździk brodaty, wszystko na biało, niestety, poprzekwitały i teraz cała kompozycja straciła urok, muszę ją przemyśleć
Jeszcze przed wyjazdem załapałam się na pierwszy groszek pachnący i wysyp wilcowych kwiatków, na moim zielonym dachu, więc trudne do uchwycenia aparatem
A teraz jest tak:
Słoneczne pozdrowienia
Madziu lilie to już od dawna
Grażynko nie mogę się z Tobą nie zgodzić miała jeszcze 2 kwiaty wielkie, ale rozwinęły się, jak byłam na wyjeździe z Potomkami, teraz to już wyglądają smętnie
Moniko, dziękuję za odwiedziny! z liliami jest jeszcze wieczornik damski, tytoń, lewkonie i goździk brodaty, wszystko na biało, niestety, poprzekwitały i teraz cała kompozycja straciła urok, muszę ją przemyśleć
Jeszcze przed wyjazdem załapałam się na pierwszy groszek pachnący i wysyp wilcowych kwiatków, na moim zielonym dachu, więc trudne do uchwycenia aparatem
A teraz jest tak:
Słoneczne pozdrowienia
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy