Aniu! Nie wszystkie jeszcze kwitną a tym, co kwitną nie zrobiłam zdjęć. Masz rację! Louise Odier będziemy ciąć tak leczniczo i zapobiegawczo! Nie przyginam LO, bo rośnie w sumie obficie i nie trzeba jej zachęcać, ale ten rok to porażka!
Krysiu! Ano zmieniłam! To wszystko przez Siejgieja Karepanowa, który dał mi małą lekcję i czasami jeszcze z nim co nieco konsultuję ( i mam wieczny ochrzan). Chciałam się dawno nauczyć ciekawej fotografii łączącej piękno z możliwością ukazania cech odmiany. Jeszcze muszę się nieco nauczyć, by wypracować swoją rękę, ale ze spokojem.
Eukomisa mam od kilku lat, ale teraz chyba dobre miejsce dla niego wybrałam. Bardzo go lubię, zresztą spodobał mi się właśnie u Ciebie!
Ewelina! Bardzo się cieszę, że Ci się zdjęcia podobają! Cieszy mnie ich robienie i cieszy mnie, że nie robię ich na marne do szuflady, że mogę je Wam pokazać!
Dalie to moja pasja i miłość. Uwielbiam ich różnorodność, ich zimne płatki, ich perłowy połysk! Nie wyobrażam sobie życia bez nich! Fajnie jest, że możemy je sobie nawzajem pokazywać. Wszystkie są piękne, choć ja nie gustuję w tych wielkich okazałych talerzach.
Florku!Wiatraczków mam nieco więcej niż w zeszłym roku. Nawet wróciła do mnie Tahoma Moonshot i Honka Surprise (dzięki Małgosi Kralce), ale też kupiłyśmy w Holandii kilka. VO to jedna z nich
Soniu! Tak! To Cudo! Płatki w początkowym stadium są czarne, by potem zmienić się w bardzo ciemną wiśnię!
Profesjonalista natknął się na uparciucha, który stwierdził , że i tak będzie robił po swojemu, choć uwagi przyjął do wiadomości. Dużo by opowiadać
Kochani! Dziękuję serdecznie za odwiedziny. Weekend upłynął leniwie, bo po tygodniu deszczów byłam spragniona słońca i hamaka. Nawet trochę się poopalałam, pokrzątałam się po ogrodzie jak zwykle, ale bez wyrywania rękawów. Codziennie muszę i tak przejść przez wszystkie dalie i poobcinać przekwitłe więc pracy dość!
Na dziś:
Tahoma Moonshot i Verrone's Obsydian
Jeżówki
Tygrysówka
Sweetheart
Tsuki Yori no Shisha
Pomidorki Aurija, całkiem sympatyczne
Moja krwawnica, szarłat zaczyna dopiero kwitnąć
Złota Miłka
Classic Summertime
Dunaj?
Vigo Super