Skromne roślinki deissy
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
anoli ja właśnie nie wiem jakie mi się ukorzeniły wiem że jeden na pewno z moich(biały albo fiolet),tego liścia dużego kupiłam na A... zobaczymy też ma być w paski,a ten trzeci nie wiem jaki jest.Przykro mi z powodu koteczka i oczywiście wstrętne ziemióry
Jadziuniu dziękuje za pochwały benek rośnie jak szatan,tyle ma młodych listków ze jestem w szoku.Mikołaj podrapany i w podziękowaniu mruczy leniuszek,już jego pora na spanko.Dziwny kot przychodzi godzinka 21 ,a on jak dziecko kładzie się za plecami na fotelu i lulu.Będę czekać na wiadomości,po wizycie trzymam kciuki.
Jadziuniu dziękuje za pochwały benek rośnie jak szatan,tyle ma młodych listków ze jestem w szoku.Mikołaj podrapany i w podziękowaniu mruczy leniuszek,już jego pora na spanko.Dziwny kot przychodzi godzinka 21 ,a on jak dziecko kładzie się za plecami na fotelu i lulu.Będę czekać na wiadomości,po wizycie trzymam kciuki.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak odnośnie zamiokulkasów jeszcze piszę. Dziś mój synek rzucił na niego piłkę od koszykówki i dwa pędy ułamały się przy samych cebulkach. Będę miała okazję aby wypróbować Twój sposób klaudusiu z ukorzenieniem całej łodygi. Zobaczymy jak mi eksperyment wyjdzie
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
(Nie)dziękuję. Oj z tymi rękoma do zielonych, to przesada, ale jak zawsze dam z siebie wszystko, by się ukorzenił
Moje doniczkowce i sukulenty
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mikołaj jest super pamiętam jak moja była jeszcze taka malutka, to z zegarkiem w ręku można było mierzyć 2 godziny spanie, 2 godziny dzikich harców i tak w kółko. Mi (a raczej mojej mamie) też się kiedyś udało tak ukorzenić zamiokulkasa. Niestety poczekasz jeszcze z rok lub dłużej, aż wytworzy bulwkę i zechce puścić liście. Niemniej gratuluję serdecznie. Oczywiście spóźnione ale szczere gratulacje sreberka
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
To świetną niespodziankę Ci zgotował.treissi pisze:Wcale nie jestem taka cierpliwa. Ale, że z listeczkiem nic się nie działo, to go postawiłam i tak sobie stał. Podlewałam tylko co jakiś czas i właściwie czekałam aż padnie A tu ostatnio patrzę są maluszki.
deissy, jeśli nadal jesteś zainteresowana różą pustyni, to zapraszam do naszego wątku, bo też mam dla Ciebie małą niespodziankę...
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56