Ogród Marty - Cz. XI
- apus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty - Cz. XI
Marto, Twój ogród robi wrażenie, ta różnorodność roślin, piękne kompozycje.
Dyniowisko wymiata! Dziękuję za instrukcję jak je wykonać... no i chyba sobie w przyszłym roku coś pokombinuje A pomidory.... szooooooook Super!
zzzzzz
Miło było Cię poznać!
Dyniowisko wymiata! Dziękuję za instrukcję jak je wykonać... no i chyba sobie w przyszłym roku coś pokombinuje A pomidory.... szooooooook Super!
zzzzzz
Miło było Cię poznać!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu jak sie czujesz, co u Ciebie w ogrodzie słychać?
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam wszystkich gorąco ,nie było mnie dłużej,ale naprawdę nie mogłam nic pisać ,bo dopadł mnie wielki stres z powodu przykrych wydarzeń i powoli wracam do siebie i do normalnego życia ,może jakoś powoli nadrobię moje wielkie zaległości ,dziękuję ,że jesteście ,martwicie się o mnie i to wszystko dodaje mi sił ,może chociaż trochę dzisiaj odpowiem .
Iwonko,naparstnice rdzawe zakwitną na drugi rok,teraz zrobią solidne rozety liściowe,ja też kocham jeżówki i ciągle powiększam ich kolekcję ,pozdrawiam
Tereniu byłam w Twoich stronach 9 dni,grzybów nie było bo wielka susza,do Buska pojechałam 30 lipca,już wróciłam ,ale nie mogę wygramotać się ze swoich problemów,pozdrawiam gorąco
Kasiu Katex,pomidory i mnie zadziwiły urosła ogromna ilość ,mamy co degustować ,jeżówki to bardzo wdzięczne rośliny ,tylko myszy je lubią i czasem mi znikają ,pozdrawiam
Mariolko,moje katalpy są szczepione na pniu na wysokości 220 cm ,żeby tworzyły parasol,ta odmiana ostróżek to moja ulubiona ,a naparstnice rdzawe też piękne ,ja lubię świecowe rosliny,pozdrawiam
Aniu anabuko1,wszystkie kwiaty maja w sobie tyle uroku,że trudno wiedzieć które najpiękniejsze,dziękuję za życzenia ,bardzo chciałabym wyjść na prostą ,ale musze się ze sobą powoli uporać ,bo jestem w wielkim dołku,pozdrawiam
Dorota,katalpy cudnie pachną ,naparstnice rdzawe się nie okrywa,one są zimozielone ,na drugi rok zakwitną .pozdrawiam
Kasiu 100 780,oby ten mój dół minął jak najszybciej ,bo ciężko z nim żyć ,miło,że lubisz spacerować po moim ogrodzie ,pozdrawiam
Gosiu clem3,problemy niby się skończyły,ale ja nadal w rozsypce jestem i mam problem z pisaniem tutaj ,myślę ,że to minie ,już coś jest lepiej ,ogród też został sam ,chociaż bardzo kwitnie ,pozdrawiam
Dario,dziękuję za miły wpis,młode sikorki już na pewno sprzątają las ze szkodników,pomidory mam piękne ,dużo i bardzo pyszne ,konstrukcja się przydała,ten wilczomlecz dostałam i nie mam jego nazwy ,ale może ofiarodawca zna ,zapytam ,pozdrawiam
Bożenko,to moje najulubieńsze ostróżki,pozdrawiam
Aluś,każdy z nas ma jakieś problemy i lepsze i gorsze dni ,a po tych gorszych czasem trudno dojść do równowagi,ale może będzie już tylko lepiej ,mam taką nadzieję ,pozdrawiam i buziaczki
Ewuniu,to nie takie proste pozbyć się problemów,sama dobrze wiesz ,a psychika odgrywa bardzo ważną rolę i z nią najtrudniej się uporać,musi minąć trochę czasu ,pozdrawiam i dziękuję za wsparcie ,nie wiem ,czy miniaturowe Cleome wyjdzie z nasion miniaturowe ,ale zbiorę nasionka to spróbujemy na rok następny pozdrawiam
Kasiu Kasiula17,miło,że jesteś i dziękuję za miłe słowo,pozdrawiam
Aniu anabuko1,już się wykurowałam ,ale musze dojść do równowagi,powoli wracam i to dzięki wam i Waszej troskliwości,pomidorków mam mnóstwo i same pyszności,pozdrawiam
Gosiu Margo2,po sanatorium trochę jeszcze odczuwałam kręgosłup ,teraz jakby się poprawiło,ale doszły kłopoty i psychicznie mnie rozwaliło ,ale staram się z tego wyść,żeby móc z Wami być tutaj ,cieszę się ,ze się do mnie wybierzecie ,floksy nie pięknie zdobią Twój ogród pozdrawiam
Może jutro dalej odpiszę ,a teraz pokażę mój ogród chociaż troszeczkę
Iwonko,naparstnice rdzawe zakwitną na drugi rok,teraz zrobią solidne rozety liściowe,ja też kocham jeżówki i ciągle powiększam ich kolekcję ,pozdrawiam
Tereniu byłam w Twoich stronach 9 dni,grzybów nie było bo wielka susza,do Buska pojechałam 30 lipca,już wróciłam ,ale nie mogę wygramotać się ze swoich problemów,pozdrawiam gorąco
Kasiu Katex,pomidory i mnie zadziwiły urosła ogromna ilość ,mamy co degustować ,jeżówki to bardzo wdzięczne rośliny ,tylko myszy je lubią i czasem mi znikają ,pozdrawiam
Mariolko,moje katalpy są szczepione na pniu na wysokości 220 cm ,żeby tworzyły parasol,ta odmiana ostróżek to moja ulubiona ,a naparstnice rdzawe też piękne ,ja lubię świecowe rosliny,pozdrawiam
Aniu anabuko1,wszystkie kwiaty maja w sobie tyle uroku,że trudno wiedzieć które najpiękniejsze,dziękuję za życzenia ,bardzo chciałabym wyjść na prostą ,ale musze się ze sobą powoli uporać ,bo jestem w wielkim dołku,pozdrawiam
Dorota,katalpy cudnie pachną ,naparstnice rdzawe się nie okrywa,one są zimozielone ,na drugi rok zakwitną .pozdrawiam
Kasiu 100 780,oby ten mój dół minął jak najszybciej ,bo ciężko z nim żyć ,miło,że lubisz spacerować po moim ogrodzie ,pozdrawiam
Gosiu clem3,problemy niby się skończyły,ale ja nadal w rozsypce jestem i mam problem z pisaniem tutaj ,myślę ,że to minie ,już coś jest lepiej ,ogród też został sam ,chociaż bardzo kwitnie ,pozdrawiam
Dario,dziękuję za miły wpis,młode sikorki już na pewno sprzątają las ze szkodników,pomidory mam piękne ,dużo i bardzo pyszne ,konstrukcja się przydała,ten wilczomlecz dostałam i nie mam jego nazwy ,ale może ofiarodawca zna ,zapytam ,pozdrawiam
Bożenko,to moje najulubieńsze ostróżki,pozdrawiam
Aluś,każdy z nas ma jakieś problemy i lepsze i gorsze dni ,a po tych gorszych czasem trudno dojść do równowagi,ale może będzie już tylko lepiej ,mam taką nadzieję ,pozdrawiam i buziaczki
Ewuniu,to nie takie proste pozbyć się problemów,sama dobrze wiesz ,a psychika odgrywa bardzo ważną rolę i z nią najtrudniej się uporać,musi minąć trochę czasu ,pozdrawiam i dziękuję za wsparcie ,nie wiem ,czy miniaturowe Cleome wyjdzie z nasion miniaturowe ,ale zbiorę nasionka to spróbujemy na rok następny pozdrawiam
Kasiu Kasiula17,miło,że jesteś i dziękuję za miłe słowo,pozdrawiam
Aniu anabuko1,już się wykurowałam ,ale musze dojść do równowagi,powoli wracam i to dzięki wam i Waszej troskliwości,pomidorków mam mnóstwo i same pyszności,pozdrawiam
Gosiu Margo2,po sanatorium trochę jeszcze odczuwałam kręgosłup ,teraz jakby się poprawiło,ale doszły kłopoty i psychicznie mnie rozwaliło ,ale staram się z tego wyść,żeby móc z Wami być tutaj ,cieszę się ,ze się do mnie wybierzecie ,floksy nie pięknie zdobią Twój ogród pozdrawiam
Może jutro dalej odpiszę ,a teraz pokażę mój ogród chociaż troszeczkę
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Marta już dziś pisałam post ale został usunięty. Pozdrawiam i życzę cudnych kwitnień.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Zapraszam do ogrodu ,kwitnie bardzo ,chociaż nic w nim nie robię już bardzo długo ,ale takie jest życie ,pełne niespodzianek .
Może pokażę trochę dalii tak pięknie kwitną
i takie różności
kasztanowiec drobnokwiatowy i żółty krwawnik
Mikołajek agawolistny
krwawnik kichawiec
Mydlnica
moje pomidorki,codziennie zbieram parę skrzyneczek
Może pokażę trochę dalii tak pięknie kwitną
i takie różności
kasztanowiec drobnokwiatowy i żółty krwawnik
Mikołajek agawolistny
krwawnik kichawiec
Mydlnica
moje pomidorki,codziennie zbieram parę skrzyneczek
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu Twój wpis i zdjęcia to miód na moje serce, jak już się przemogłaś to będzie dobrze Odwdzięczają Ci się za opiekę i miłość jaka je darzysz Róże zjadły sarny ale pomidorów nie lubią i masz wspaniały zamiennik! dziesiątki urodziwych krzewów pomidorowych Ten rok to rok pomidorowy, u mnie bez jednego kropienia pomidorów tak dużo że jemy my i znajomi a i słoików przybywa. Posiałam tylko mało odmian do suszenia i będę jednak musiała dokupić bo bez suszonych ja ani rusz! Tak się cieszę, ze jutro pochodzę z Tobą po ogrodzie, bo stęskniłam się za tymi widokami mocno całuję i tak trzymaj
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Martuś
Cieszę się, że się odezwałaś,
Pomidorowy raj u ciebie
Dalie przepiękne
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
U Ciebie jak zwykle na bogato Martuś nawet pomidory w ilościach i jakości mega-lux!
Miłego dnia!
Miłego dnia!
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Martuś wiem jak trudno być aktywnym na fo po dłuższej nieobecności .
Zaległości zniechęcają ,a trudno je nadrobić .
Przepiekne dalie i te inne rózności ,a pomidorki pierwsza klasa
Co robisz ,że są takie zdrowe ?
U nas porażka nie dość ,że zaraza to te co zostały słabo dojrzewały i zerwałam resztę .
Zdrówka
Zaległości zniechęcają ,a trudno je nadrobić .
Przepiekne dalie i te inne rózności ,a pomidorki pierwsza klasa
Co robisz ,że są takie zdrowe ?
U nas porażka nie dość ,że zaraza to te co zostały słabo dojrzewały i zerwałam resztę .
Zdrówka
Pozdrawiam Alicja
Martuś ten kasztanowiec to taki bardziej krzak prawda? ciekawy jest Dalie masz jak zwykle cudne A i pomidory dorodne - zaszalałaś z odmianami jak widzę
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Przykro słyszeć, że miałaś stresujące sytuacje ale ogród nieźle sobie radzi pomidorki wspaniałe
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Bardzo fajny ten kasztanowiec drobnokwiatowy i mikołajek agawolistny.
Reszta kwiatów też pięknie kwitnie.
Ja w tym roku mam pełno pomylonych odmian dalii - tak się niektórzy sprzedawcy "popisali".
No to masz niezłą plantację pomidorów w tym roku! Widziałam zdjęcia wcześniej, ale nadal robią wrażenie!
Chciałam o tę odmianę spytać, czy masz do niej nazwę: http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... vozldt.jpg ? Ślicznie wyglądają te owoce.
Martuś, przytulam i przesyłam pozytywną energię!
Reszta kwiatów też pięknie kwitnie.
Ja w tym roku mam pełno pomylonych odmian dalii - tak się niektórzy sprzedawcy "popisali".
No to masz niezłą plantację pomidorów w tym roku! Widziałam zdjęcia wcześniej, ale nadal robią wrażenie!
Chciałam o tę odmianę spytać, czy masz do niej nazwę: http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... vozldt.jpg ? Ślicznie wyglądają te owoce.
Martuś, przytulam i przesyłam pozytywną energię!
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto jak to dobrze, że się odezwałaś i pokazujesz nam ogród.
Pomidory obrodziły cudownie, obsypane owocami.
Proszę przypomnij mi nazwę tego kwiatka http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... rh3qgx.jpg
Pomidory obrodziły cudownie, obsypane owocami.
Proszę przypomnij mi nazwę tego kwiatka http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... rh3qgx.jpg