Większość nasadzeń
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Większość nasadzeń
Ewka dobrego porządkowania, ale znajdź czas na odpoczynek
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Ewuniu widzę że każdy miał przydzielone swoje obowiązki . Jak przystało na porządnej budowie to i dozór musiał być. Mąż dobrą fuchę załapał.... A tak w ogóle miło was widzieć.
Werko, kochana, bardzo dziękuje w imieniu córek. A jakie pracowite Fajne te moje dziewczynybejsonki84 pisze:Świetna fotorelacja - bardzo lubię oglądać jak ktoś pracuje - wtedy ja też dostaję kopa i z podwójną energią działam w ogródku . Masz bardzo ładne córki
Działamy, tą górę ziemi trzeba przesiać i rozwieźć po całej działce.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Dużo pracy z tą ziemią
Ewo, chwilę u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany i takie zdjęcia!
Paź królowej jest taki piękny, ale miałaś szczęście, że udało Ci się takiego gościa zobaczyć Jezówki u Ciebie zawsze mnie zachwycają, wyglądają niesamowicie, są dorodne i mają piękne kolory.
Z rozplantowaniem ziemi będzie trochę roboty (wiem coś o tym, bo latem kupiliśmy 15 ton ziemi i sami taczkami rozwozimy, to tu to tam) - ale potem jaki będzie efekt! Będzie pięknie, zielono, równiutko
Życzę Wam, aby praca Wam szybko i lekko szła
Paź królowej jest taki piękny, ale miałaś szczęście, że udało Ci się takiego gościa zobaczyć Jezówki u Ciebie zawsze mnie zachwycają, wyglądają niesamowicie, są dorodne i mają piękne kolory.
Z rozplantowaniem ziemi będzie trochę roboty (wiem coś o tym, bo latem kupiliśmy 15 ton ziemi i sami taczkami rozwozimy, to tu to tam) - ale potem jaki będzie efekt! Będzie pięknie, zielono, równiutko
Życzę Wam, aby praca Wam szybko i lekko szła
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu sporo pracy przed wami, ale za to potem jaka dumna będziesz z efektów Uwielbiam oglądać powstające ogrody
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- sauromatum
- Od: 18 maja 2010, o 08:54
Rzeczywiście dużo pracy z tą ziemią ale przynajmniej będziecie wiedzieć, że jest ona oczyszczona Ja na ogrodzie gdzie nie wbiję łopaty to mam cegły, gruz, dachówki, płytki, sznurki i inne cuda... Poprzedni właściciele zadbali aby nie było pod ziemią nudno
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Pracy sporo ale pomału i ta kupa ziemi zniknie i jeszcze zdążycie posadzić co nieco.
Ekipa widać i do pracy chętna i do odpoczynku.
Ekipa widać i do pracy chętna i do odpoczynku.
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Ewuniu, i ja jestem zaskoczona, że też pijesz kawkę na budowie Niczym ja
Na pewno macie pomysł na to wszystko i potem realizacja tych przedsiewzięć niech będzie tylko przyjemnością.
A wszelkie nieprzewidywalne zaskoczenia niech bedą dla Was tylko miłe.
Ja stale widziałam już efekt końcowy , i chyba tylko to mnie trzymało, że wytrwałam, że warto było tyle pracować choć oczekiwanych efektów długo nie było widać. Ale zdjęcia mówią same za siebie. Za niedlugo sami nie uwierzycie ile się u Was dobrego podziało. Dopiero fotki ukażą ten przełom.
I tego Wam życzę, by się wszystko udawało krok po kroczku.
Na pewno macie pomysł na to wszystko i potem realizacja tych przedsiewzięć niech będzie tylko przyjemnością.
A wszelkie nieprzewidywalne zaskoczenia niech bedą dla Was tylko miłe.
Ja stale widziałam już efekt końcowy , i chyba tylko to mnie trzymało, że wytrwałam, że warto było tyle pracować choć oczekiwanych efektów długo nie było widać. Ale zdjęcia mówią same za siebie. Za niedlugo sami nie uwierzycie ile się u Was dobrego podziało. Dopiero fotki ukażą ten przełom.
I tego Wam życzę, by się wszystko udawało krok po kroczku.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rzeczywiście prawdziwa budowa u Ciebie Niby o tym pisałaś, ale nigdy nie pokazłaś aż tak dokładnie. Jestem pełna podziwu, że w takich warunkach nie tylko Ci się chce coś tworzyć, ale, że to co stworzyłaś ma naprawdę wygląd ogrodu Fajnie, że nie jesteś z tym sama, masz super pomocniczki
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Ten murek nie będzie murowany?
U mnie też podobnie - dużo pąków na różach, a już jesień niestety. Boję się, że nie zdołają zakwitnąć.
U mnie też podobnie - dużo pąków na różach, a już jesień niestety. Boję się, że nie zdołają zakwitnąć.