Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Marto, Twój ogród robi wrażenie, ta różnorodność roślin, piękne kompozycje. ;:167
Dyniowisko wymiata! Dziękuję za instrukcję jak je wykonać... no i chyba sobie w przyszłym roku coś pokombinuje ;:138 A pomidory.... szooooooook ;:oj Super!
zzzzzz
Miło było Cię poznać! ;:196
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu jak sie czujesz, co u Ciebie w ogrodzie słychać?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich gorąco ,nie było mnie dłużej,ale naprawdę nie mogłam nic pisać ,bo dopadł mnie wielki stres z powodu przykrych wydarzeń i powoli wracam do siebie i do normalnego życia ,może jakoś powoli nadrobię moje wielkie zaległości ,dziękuję ,że jesteście ,martwicie się o mnie i to wszystko dodaje mi sił ,może chociaż trochę dzisiaj odpowiem .

Iwonko,naparstnice rdzawe zakwitną na drugi rok,teraz zrobią solidne rozety liściowe,ja też kocham jeżówki i ciągle powiększam ich kolekcję ,pozdrawiam ;:168

Tereniu byłam w Twoich stronach 9 dni,grzybów nie było bo wielka susza,do Buska pojechałam 30 lipca,już wróciłam ,ale nie mogę wygramotać się ze swoich problemów,pozdrawiam gorąco ;:196

Kasiu Katex,pomidory i mnie zadziwiły urosła ogromna ilość ,mamy co degustować ,jeżówki to bardzo wdzięczne rośliny ,tylko myszy je lubią i czasem mi znikają ,pozdrawiam :wit

Mariolko,moje katalpy są szczepione na pniu na wysokości 220 cm ,żeby tworzyły parasol,ta odmiana ostróżek to moja ulubiona ,a naparstnice rdzawe też piękne ,ja lubię świecowe rosliny,pozdrawiam ;:168

Aniu anabuko1,wszystkie kwiaty maja w sobie tyle uroku,że trudno wiedzieć które najpiękniejsze,dziękuję za życzenia ,bardzo chciałabym wyjść na prostą ,ale musze się ze sobą powoli uporać ,bo jestem w wielkim dołku,pozdrawiam ;:168

Dorota,katalpy cudnie pachną ,naparstnice rdzawe się nie okrywa,one są zimozielone ,na drugi rok zakwitną .pozdrawiam ;:196

Kasiu 100 780,oby ten mój dół minął jak najszybciej ,bo ciężko z nim żyć ,miło,że lubisz spacerować po moim ogrodzie ,pozdrawiam ;:168

Gosiu clem3,problemy niby się skończyły,ale ja nadal w rozsypce jestem i mam problem z pisaniem tutaj ,myślę ,że to minie ,już coś jest lepiej ,ogród też został sam ,chociaż bardzo kwitnie ,pozdrawiam ;:168

Dario,dziękuję za miły wpis,młode sikorki już na pewno sprzątają las ze szkodników,pomidory mam piękne ,dużo i bardzo pyszne ,konstrukcja się przydała,ten wilczomlecz dostałam i nie mam jego nazwy ,ale może ofiarodawca zna ,zapytam ,pozdrawiam ;:168

Bożenko,to moje najulubieńsze ostróżki,pozdrawiam ;:168

Aluś,każdy z nas ma jakieś problemy i lepsze i gorsze dni ,a po tych gorszych czasem trudno dojść do równowagi,ale może będzie już tylko lepiej ,mam taką nadzieję ,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Ewuniu,to nie takie proste pozbyć się problemów,sama dobrze wiesz ,a psychika odgrywa bardzo ważną rolę i z nią najtrudniej się uporać,musi minąć trochę czasu ,pozdrawiam i dziękuję za wsparcie ,nie wiem ,czy miniaturowe Cleome wyjdzie z nasion miniaturowe ,ale zbiorę nasionka to spróbujemy na rok następny pozdrawiam ;:196

Kasiu Kasiula17,miło,że jesteś i dziękuję za miłe słowo,pozdrawiam ;:168

Aniu anabuko1,już się wykurowałam ,ale musze dojść do równowagi,powoli wracam i to dzięki wam i Waszej troskliwości,pomidorków mam mnóstwo i same pyszności,pozdrawiam ;:168

Gosiu Margo2,po sanatorium trochę jeszcze odczuwałam kręgosłup ,teraz jakby się poprawiło,ale doszły kłopoty i psychicznie mnie rozwaliło ,ale staram się z tego wyść,żeby móc z Wami być tutaj ,cieszę się ,ze się do mnie wybierzecie ,floksy nie pięknie zdobią Twój ogród pozdrawiam ;:196

Może jutro dalej odpiszę ,a teraz pokażę mój ogród chociaż troszeczkę :wit
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marta już dziś pisałam post ale został usunięty. Pozdrawiam i życzę cudnych kwitnień.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Zapraszam do ogrodu ,kwitnie bardzo ,chociaż nic w nim nie robię już bardzo długo ,ale takie jest życie ,pełne niespodzianek .

Może pokażę trochę dalii tak pięknie kwitną
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i takie różności
Obrazek

Obrazek

kasztanowiec drobnokwiatowy i żółty krwawnik
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mikołajek agawolistny
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

krwawnik kichawiec
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mydlnica
Obrazek

Obrazek

moje pomidorki,codziennie zbieram parę skrzyneczek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu Twój wpis i zdjęcia to miód na moje serce, jak już się przemogłaś to będzie dobrze ;:196 Odwdzięczają Ci się za opiekę i miłość jaka je darzysz :D Róże zjadły sarny ale pomidorów nie lubią i masz wspaniały zamiennik! dziesiątki urodziwych krzewów pomidorowych :D Ten rok to rok pomidorowy, u mnie bez jednego kropienia pomidorów tak dużo że jemy my i znajomi a i słoików przybywa. Posiałam tylko mało odmian do suszenia :wink: i będę jednak musiała dokupić bo bez suszonych ja ani rusz! Tak się cieszę, ze jutro pochodzę z Tobą po ogrodzie, bo stęskniłam się za tymi widokami ;:173 mocno całuję i tak trzymaj ;:196
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit
Witaj Martuś
Cieszę się, że się odezwałaś,
Pomidorowy raj u ciebie ;:138
Dalie przepiękne ;:108
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

U Ciebie jak zwykle na bogato Martuś nawet pomidory w ilościach i jakości mega-lux! :) ;:138 ;:138 ;:138
Miłego dnia! :wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Martuś wiem jak trudno być aktywnym na fo po dłuższej nieobecności .
Zaległości zniechęcają ,a trudno je nadrobić .
Przepiekne dalie i te inne rózności ,a pomidorki pierwsza klasa ;:333 ;:333 ;:333
Co robisz ,że są takie zdrowe ?
U nas porażka nie dość ,że zaraza to te co zostały słabo dojrzewały i zerwałam resztę .
Zdrówka ;:196
Pozdrawiam Alicja
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś ten kasztanowiec to taki bardziej krzak prawda? ciekawy jest :D Dalie masz jak zwykle cudne ;:167 A i pomidory dorodne - zaszalałaś z odmianami jak widzę :D
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Przykro słyszeć, że miałaś stresujące sytuacje :( ale ogród nieźle sobie radzi ;:333 pomidorki wspaniałe ;:63
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Bardzo fajny ten kasztanowiec drobnokwiatowy i mikołajek agawolistny.
Reszta kwiatów też pięknie kwitnie.
Ja w tym roku mam pełno pomylonych odmian dalii - tak się niektórzy sprzedawcy "popisali". ;:222

No to masz niezłą plantację pomidorów w tym roku! ;:oj Widziałam zdjęcia wcześniej, ale nadal robią wrażenie! ;:63
Chciałam o tę odmianę spytać, czy masz do niej nazwę: http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... vozldt.jpg ? Ślicznie wyglądają te owoce. ;:167

Martuś, przytulam i przesyłam pozytywną energię! ;:168
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto jak to dobrze, że się odezwałaś i pokazujesz nam ogród.
Pomidory obrodziły cudownie, obsypane owocami.
Proszę przypomnij mi nazwę tego kwiatka http://i847.photobucket.com/albums/ab33 ... rh3qgx.jpg
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”