Borówka ma płytki system korzeniowy i taka studnia jej nie potrzebna. Spokojnie wystarczy dołek o głębokości ok 50 cmsailor62 pisze:Dziura w ziemi na głebokość ( tak za przeproszeniem ) pod jaja

Borówka ma płytki system korzeniowy i taka studnia jej nie potrzebna. Spokojnie wystarczy dołek o głębokości ok 50 cmsailor62 pisze:Dziura w ziemi na głebokość ( tak za przeproszeniem ) pod jaja
Dzwoniłem do szkólki pana Ciepłuchy w sprawie Auroty . Temat wygłąda tak . Mają ,sprzedają tylko na plantacje, ,minimalna ilość to 84 sztuki po 14,94 za sztuke . Dodatkowo trzeba podpisać zobowiązanie o nie rozmnażaniu i o nieodsprzedawaniu dalej pod karą 50 000 zł . Tak ,że temat wspólnego zakupu umarł śmiercią licencjonowaną . Chyba ,ze macie jakieś furtki .anulab pisze:Szkółka Ciepłucha koło Łodzi ma ją w swojej ofercie po 11,50 zł . , cena w hurcie .
Ja teraz sadzę Bonusa . Kupiłam kostkę (5m3)torfu białoruskiego i mam przekompostowane
trociny .Na boki dam agrotkaninę . W ubiegłym roku kupowałam póżną Lateblue , jeszcze
nie owocowała , to nie wiem co faktycznie kupiłam . Z wczesnych chcę dokupić Hannahs
Choice .
Dzięki za szczegółową instrukcję .