Ogród Marty - Cz. XI
- mymysteryy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sie 2014, o 07:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty - Cz. XI
Marciu bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się pokazać nam te wszystkie piękności. Dalie przecudnej urody. Mikołajek też pięknie się prezentuje. A na temat pomidorów, to całkiem mi mowę odebrało. Niesamowicie Ci obrodziły. Parę razy przewertowałam zdjęcia w te i wewte. Naprawdę coś NIESAMOWITEGO!!! sposób z wierconymi otworami godny naśladowania. Będę miała do Ciebie pytanie w tej sprawie, ale to już w moim wątku, by tu Ci nie zaśmiecać.
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martuś dalia prześliczna.
Rabaty kolorowe, piękne, ale szpaler pomidorowy to wyjątkowy widok. Wspaniale Ci obrodziły i smak z pewnością mają znakomity. Złe dni mijają, a trochę dobra, które zdarza nam się w życiu, pozwala o nich zapomnieć. Dużo dobrych chwil.
Rabaty kolorowe, piękne, ale szpaler pomidorowy to wyjątkowy widok. Wspaniale Ci obrodziły i smak z pewnością mają znakomity. Złe dni mijają, a trochę dobra, które zdarza nam się w życiu, pozwala o nich zapomnieć. Dużo dobrych chwil.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Marysiu !!!! cieszę się że jesteś ,lepiej się czujesz i pokazałaś ma, takie piękności
Dalie , mikołajek agawo listny , kasztanowiec drobnokwiatowy i wszystkie inne kwiatuszki takie cudowne a pomidorki to juz powalają na kolana tym bardziej że to twój pierwszy raz ależ poletko
Martusiu ja nie byłam ale podobno grzyby się zaczynają jak możesz to wsiadaj w do lasu .
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę samych miłych dni
Dalie , mikołajek agawo listny , kasztanowiec drobnokwiatowy i wszystkie inne kwiatuszki takie cudowne a pomidorki to juz powalają na kolana tym bardziej że to twój pierwszy raz ależ poletko
Martusiu ja nie byłam ale podobno grzyby się zaczynają jak możesz to wsiadaj w do lasu .
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę samych miłych dni
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Martuś witaj!
U ciebie to zawsze ogrom cudnych roślin, cudnych kwitnień.
Jeżówki, śliczne odmiany.
Dalie,piękne, okazałe.Powojnki, floksy
Trytomy piękne.Moje w tym roku jedne odbiły po zimie.A jedne zakupione na wiosnę w tym roku nie zakwitną.Czyli rok bez trytom
Widzisz, roślinki wiedzą,że przychodzi pora i muszą pani się odwdzięczyć za wcześniejsze starania i pokazać swoje piękno i panią nacieszyć
A jeszcze pomidory.
Ale obficie owocują.I tyle odmian.Fiu, fiuu.Te pomarszczone gruszkowe i ciemno-bordowe lśniące wyglądają niesamowicie.Z chęcią kupiłabym takie nasionka.Hmm ???
U ciebie to zawsze ogrom cudnych roślin, cudnych kwitnień.
Jeżówki, śliczne odmiany.
Dalie,piękne, okazałe.Powojnki, floksy
Trytomy piękne.Moje w tym roku jedne odbiły po zimie.A jedne zakupione na wiosnę w tym roku nie zakwitną.Czyli rok bez trytom
Widzisz, roślinki wiedzą,że przychodzi pora i muszą pani się odwdzięczyć za wcześniejsze starania i pokazać swoje piękno i panią nacieszyć
A jeszcze pomidory.
Ale obficie owocują.I tyle odmian.Fiu, fiuu.Te pomarszczone gruszkowe i ciemno-bordowe lśniące wyglądają niesamowicie.Z chęcią kupiłabym takie nasionka.Hmm ???
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś nawet nie wiesz jak Cię rozumiem!
Ogród niech Ci jest teraz ukojeniem a nie obowiązkiem ,widzisz jak Cię zaprasza do swych koronek kwiecistych,mówi : Marto usiądź na ławeczce i podziwiaj nas! Korzystaj upajając się swym dziełem i tak wnet mróz ściśnie gardło kwiatom ,więc ogród poradzi sobie. Troszkę się rozrośnie po swojemu ,ale doda mu to naturalności ,odpocznij!
Ogród niech Ci jest teraz ukojeniem a nie obowiązkiem ,widzisz jak Cię zaprasza do swych koronek kwiecistych,mówi : Marto usiądź na ławeczce i podziwiaj nas! Korzystaj upajając się swym dziełem i tak wnet mróz ściśnie gardło kwiatom ,więc ogród poradzi sobie. Troszkę się rozrośnie po swojemu ,ale doda mu to naturalności ,odpocznij!
Genialne zdjęcia jak i cały ogród
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu bardzo dziękuję (-jemy) za kolejny wspaniały dzień, za pyszne jedzenie, za nowe znajomości i doznania! trochę czas nam za szybko leci, ale i tak ogród zwiedziłam szkoda tylko że sama....ale musiałam Pracuję nad Markiem ...wiem że ma do zrobienia coś w aucie, ale jak już zrobi to mu nie przepuszczę i przyjedziemy tylko na rozmowy i odpoczynek pod katalpami!
Dobrej nocy i mocno całuję
Dobrej nocy i mocno całuję
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marto
Przyszłam z ciekawości i nie zawiodłam się
Rozległy, ciekawy ogród, olbrzymia plantacja pomidorów
Ostróżki faktycznie piękne i zjawiskowe.
Pomidorki to chyba profesjonalnie hodujecie, jestem w szoku ile owoców.
U nas drugi mokry rok i większość zgniła.
Czytam, ze masz różne problemy w tym z kręgosłupem.
Bardzo współczuję, nie dziwię się przy takim areale.
Nam też kiedyś sarny róże wszystkie zjadły na działce, nawet goniłam rozjuszona kozła
Pozdrawiam i życzę lepszego samopoczucia.
Przyszłam z ciekawości i nie zawiodłam się
Rozległy, ciekawy ogród, olbrzymia plantacja pomidorów
Ostróżki faktycznie piękne i zjawiskowe.
Pomidorki to chyba profesjonalnie hodujecie, jestem w szoku ile owoców.
U nas drugi mokry rok i większość zgniła.
Czytam, ze masz różne problemy w tym z kręgosłupem.
Bardzo współczuję, nie dziwię się przy takim areale.
Nam też kiedyś sarny róże wszystkie zjadły na działce, nawet goniłam rozjuszona kozła
Pozdrawiam i życzę lepszego samopoczucia.
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Martusiu mam nadzieję, że twój przepiękny ogród pomoże ci w dojściu do równowagi Jak widać na zdjęciach bardzo się stara Pomidorów to pewnie dla całego wojska by wystarczyło
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Martuś bardzo lubię Twoje "co nieco na ogrodzie" pozdrawiam
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Marcia dobrze rozumiem Twój ogród jest nadal wspaniały... A fotki z krwawcem kichawcem jako tłem są świetne on tak wspaniale rozjaśnia rabatki ... Pomidorów plony imponujące... mój faworyt to czarny pomidor ciekawe jak smakuje
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Martusiu Marysia cudownie pokazała Twój ogród
Gdzie się podziewasz ?? czyżbyś grzyby zbierała ??
Pozdrawiam cieplutko
Gdzie się podziewasz ?? czyżbyś grzyby zbierała ??
Pozdrawiam cieplutko
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam wszystkich gorąco,przyszłam nadrabiać moje zaległości ,dziękuję ,że mimo wszystko jesteście ze mną to mnie na pewno bardzo wzmacnia chociaż mało mnie tutaj .
Oleńko,lifting zrobiony,a po problemach dochodzę do siebie,w ogrodzie kwiatowym nic nie robię bo absorbują mnie pomidory i przetwory,pozdrawiam
Iwonko,odpoczęłam ,ale powalona problemami zbieram się w całość ,nie bardzo widać te doniczki bez dna bo ogórki wyszły z doniczek i zaścieliły wszystko.
Grażynko,to prawda ,że długo mnie nie było,ale powoli wracam ,pomidory miło mnie zakoczyły,jest ich dużo i są piękne ,ogród pięknie kwitnie tylko chwasty też duże urosły pod moją nieobecność,pozdrawiam
Marysiu,powoli nadrabiam zaległości ,pracy dużo,doszły zbiory i przetwory,ale już jest lepiej bo zabrałam się do pracy,pozdrawiam
Ewa Pashmina,ja też lubię Busko,często spacerowałam po tym parku,a w moim ogrodzie zaległości ogromne ,pozdrawiam
Ewciu ewarost,jestem już w domu od 2 tygodni,teraz odrabiam na forum ,bo małe załamanie mnie zatrzymało,dziękuję za troskę takie wpisy pomagają wyjść na prostą ,upały wytrzymywałam bo jestem ciepłolubna ,pozdrawiam
Tereniu witaj ,tak mnie życie zatrzymało,ale staram się ,żeby znowu iść naprzód,ogród bardzo kwitnie chociaż prawie 2 miesiące nic w nim nie robiłam ,pozdrawiam
Ewuniu,wróciłam 2 tygodnie temu,ale życie pełne niespodzianek i zniknęłam na chwilę ale przecież trzeba pokazać co kwitnie w ogrodzie ,wiec powoli wracam ,pozdrawiam
Gosiu Margo-margo,wracam na prośbę ,dziękuję za miłe słowa to dodaje siły i otuchy,przecież muszę się jakoś pozbierać chociaż to takie trudne,pozdrawiam
Basiu,miło,że jesteś i dziękuję za dobre słowo,pomidorów i dyń dużo,ale i ogród cały w kwiatach ,no i z chwastami,pozdrawiam
Iwona,powoli wracam do ludzi ,już są lepsze dni i wraca chęć do pracy w ogrodzie ,pozdrawiam
Ala dziękuję za życzenia ,ogród kwitnie bez opamiętania mimo,że nie poświęcam mu czasu,ale myślę ,że to się poprawi,pozdrawiam
Oleńko,lifting zrobiony,a po problemach dochodzę do siebie,w ogrodzie kwiatowym nic nie robię bo absorbują mnie pomidory i przetwory,pozdrawiam
Iwonko,odpoczęłam ,ale powalona problemami zbieram się w całość ,nie bardzo widać te doniczki bez dna bo ogórki wyszły z doniczek i zaścieliły wszystko.
Grażynko,to prawda ,że długo mnie nie było,ale powoli wracam ,pomidory miło mnie zakoczyły,jest ich dużo i są piękne ,ogród pięknie kwitnie tylko chwasty też duże urosły pod moją nieobecność,pozdrawiam
Marysiu,powoli nadrabiam zaległości ,pracy dużo,doszły zbiory i przetwory,ale już jest lepiej bo zabrałam się do pracy,pozdrawiam
Ewa Pashmina,ja też lubię Busko,często spacerowałam po tym parku,a w moim ogrodzie zaległości ogromne ,pozdrawiam
Ewciu ewarost,jestem już w domu od 2 tygodni,teraz odrabiam na forum ,bo małe załamanie mnie zatrzymało,dziękuję za troskę takie wpisy pomagają wyjść na prostą ,upały wytrzymywałam bo jestem ciepłolubna ,pozdrawiam
Tereniu witaj ,tak mnie życie zatrzymało,ale staram się ,żeby znowu iść naprzód,ogród bardzo kwitnie chociaż prawie 2 miesiące nic w nim nie robiłam ,pozdrawiam
Ewuniu,wróciłam 2 tygodnie temu,ale życie pełne niespodzianek i zniknęłam na chwilę ale przecież trzeba pokazać co kwitnie w ogrodzie ,wiec powoli wracam ,pozdrawiam
Gosiu Margo-margo,wracam na prośbę ,dziękuję za miłe słowa to dodaje siły i otuchy,przecież muszę się jakoś pozbierać chociaż to takie trudne,pozdrawiam
Basiu,miło,że jesteś i dziękuję za dobre słowo,pomidorów i dyń dużo,ale i ogród cały w kwiatach ,no i z chwastami,pozdrawiam
Iwona,powoli wracam do ludzi ,już są lepsze dni i wraca chęć do pracy w ogrodzie ,pozdrawiam
Ala dziękuję za życzenia ,ogród kwitnie bez opamiętania mimo,że nie poświęcam mu czasu,ale myślę ,że to się poprawi,pozdrawiam