Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Martusiu grzybowy zawrót głowy, ale ja się cieszę że do ogrodu też zajrzałaś ;:215
Zuzia to śliczna panienka właściwie kobietka, a poznałam ją jeszcze taką dziecinną ...czas leci, a dzieci dorośleją tylko my ...stale w ogrodzie :;230 Miło było posłuchać o lesie i chociaż przez telefon zobaczyć co straciłam. Może uda się za rok? ale kto wie co będzie za rok? Asterki cudne, a takiego jaśniutkoróżowego chyba nie mam :;230
No to darz bór! i wracajcie szczęśliwie, pozdrawiam i całuję ;:196
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś cudne prawdziwki.
W ogrodzie kolorowo :)
Białe zimowity robią wrażenie w takiej ilości.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Witaj Martuniu , rabatka biało- czerwona , rewelka ! Masz rację że bardzo rozświetla teraz ogród , wyszła ślicznie ;:63 .Fajnie , że udało Ci się wyjechać na grzybki bo ten rok jest niesamowity i trzeba to wykorzystać .Życzę udanych zbiorów i dobrego odpoczynku .Pozdrawiam ;:167
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Martuniu kochana :wit , najpierw życzenia zdrówka i szczęścia i wspaniałych ludzi w koło dla ślicznej dziewczyny, u Ciebie smacznie i cudownie kolorowo Martuniu, niesamowity widok ślicznych białych zimowitów ;:215
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marto grzybów obfitość, prawdziweczki cudne, będą pyszne obiadki.
Zuzia to piękna uśmiechnięta kobietka, wszystkiego co najlepsze w dorosłości ;:196
Ciesze się, że nam pokazałaś odsłonę jesienną swojego ogrodu, jak zawsze pięknie rabatki wyglądają.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Najlepsze życzenia dla wnusi ;:333
Ta tegoroczna rabata już nieźle zarośnięta ;:oj Ale co się dziwić - przecież kiedy bym do ciebie nie zajrzała, to twój ogród aż bucha kolorami ;:173
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trochę zmartwiłam się Twoim wrześniowym wpisem
Mam nadzieje, że już wszystko w porządku ;:196
Robisz zapasy jak na zime stulecia ;:306
Taką zapowiadają, ale ja czytałam jeszcze inne prognozy, które mówią, że zimy nie będzie
Zawsze któraś się sprawdzi :D
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich gorąco,wróciłam z grzybów z taką ich ilością ,że w domu robiłam z nimi dwa dni ,ten tydzień mam może na ogród bo przyjechało 30 sztuk piwonii i muszę je gdzieś usadowić ,może na drugi tydzień znowu pojadę na grzyby i przy okazji zamkniemy już domek na zimę ,wszystko z grzybkami zrobione to już mnie niesie w las ;:306

Ewciu,w lesie jest super wielka szkoda,że nie możesz po nim chodzić ,ale jak mówisz siła wyższa czasem się nie da ,ja tez zbieram te które znam ,nie jestem żadnym grzybowym bohaterem ,w ogrodzie kwitną pięknie astry jesienne i chryzantemy ,pozdrawiam ;:168

Aniu,białe zimowity cudownie wyglądają jak kwitną ,ale długo trzeba na nie czekać ,marcinki jeszcze dokwitają bo są późniejsze odmiany,grzybobranie bardzo w tym roku udane ,chyba nigdy nie zbierałam tyle grzybków,teraz sypią wszystkie

Marysiu,ogród jeszcze dalej na boku aż zamknę domek w lesie ,właśnie planujemy na przyszły tydzień jechać pozamykać ,ale ja oczywiście muszę na grzybki,tak Marysiu dzieci rosną szybko a nam się wydaje ,że młodzi jesteśmy, ale duchem na pewno jesteśmy :uszy wielka szkoda,że nie mogłaś jechać ale jak to zawsze bywa my swoje a życie swoje ,asterki mogą być i u Ciebie ,żaden problem dla mnie ,wróciliśmy szczęśliwie i znowu chcemy jechać ;:306 ,pozdrawiam ;:196

Kasiu,nazbierałam w tym roku ogromne ilości prawdziwków,to jest dopiero radocha aż spiżarnia się przepełniła i brakło miejsca ;:306 jeszcze nigdy tak nie było,ogród kwitnie mimo ,że mnie w nim nie ma ,czasem tylko zdjęcia zrobię ,białe zimowity są śliczne chociaż na chwilkę ,pozdrawiam ;:168

Eluś,na tej rabacie biało czerwonej nic nie było ,bo na wiosnę ją zrobiłam ,a teraz taka jakby zawsze tam była pełna kwiatów ,trzeba przyznać ,ze ten rok jest doskonały grzybowo chyba nie miałam nigdy takiego zapasu i bardzo się cieszę ,bo można z nich zrobić bardzo wykwintne dania ,ciągle mnie dalej ciągnie do lasu ,nie mogę się pozbyć tego odruchu tak uwielbiam być w lesie na grzybkach i mimo wielkiej z nimi pracy nie czuję zmęczenia tylko wielką satysfakcję ,pozdrawiam ;:168

Iwonko,serdecznie dziękuję za życzenia dla Zuzi,białe zimowity już przekwitły ,ale może chcesz jakąś cebulkę ,pozdrawiam :wit

Dorota,tyle dań można wspaniałych zrobić z grzybków myślę ,ze przyjedziecie do mnie jeszcze w tą jesień ,jak zamknę domek w lesie to się umówimy,to zrobię coś pysznego grzybkowego,dziękuję za zyczenia dla Zuzi,oby jej się dobrze wiodło i już nie było przykrych niespodzianek ,rabatki trochę zaniedbane radą sobie same ,ale wrócę do ogrodu ,pozdrawiam ;:196

Gosiu clem 3 dziękuję za życzenia dla Zuzi ,co do biało czerwonej rabaty to sama nie mogę uwierzyć ,że taka rozrośnięta i pełna no i kwitnąca ,chociaż sarny odwiedzają mój ogród i wyjadają co lepsze dla nich ,znajdują wszelkie sposoby ,żeby przejść przez ogrodzenie ,albo przeskakują albo kopią dziury pod siatką ,pozdrawiam ;:168

Gosiu Margo2,sytuacja u mnie się stabilizuje,ale bardzo mnie wytrąciła z życia i bardzo mnie wycofała ,zapasy rzeczywiście mam wielkie ,zawsze lubię mieć pełną spiżarnię,ale tym razem przeładowałam zwłaszcza na koniec z grzybami,nie mam miejsca na wszystko ,przy okazji robię różne porządki ,żeby to pomieścić ,jak na zimę stulecia :;230 ,chociaż lepiej by było ,żeby jej nie było :uszy a zapasy zawsze się przydają ,pozdrawiam ;:196
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Martuś, kolorowo masz w ogrodzie i pięknie. A grzybobranie ;:oj
Gdzie Ty poupychasz te 30 piwonii? Oj miałabym problem niemały ;:223
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47

Post »

Martuś jeśli moje rabaty tak by wyglądały po zjedzeniu przez sarny to z chęcią zaprosiłabym je do ogrodu :;230 ,,grzybków zazdroszcze ale tak pozytywni,serdeczne życzenia dla śliczniutkiej Zuzi.Tak nawiasem mówiąc to pojąć nie mogę jak Ty to wszystko ogarniasz ;:180 ;:180 ;:180 .Serdeczne pozdrowienia :wit
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

30 sztuk piwonii, nieźle zaszalałaś ;:oj życzę powodzenia w sadzeniu ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

To masz wspaniałe zapasy Martuś. ;:215
U mnie grzybów nie było w tym roku za dużo, ale byłam tylko raz i niewiele przywiozłam.
Ale wiem jaka to radocha patrzeć na zapasy grzybowe i zajadać potem zimą te pyszności.
Pewno z pracą w ogrodzie już jesteś za pan brat a ja z doskoku tylko bywam na dwie trzy godziny bo deszcz za mną goni.
Nie mogę się zorganizować jakoś w tym roku a pogoda mi nie ułatwia.
;:3 życzę i zdrówka. ;:196 :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu kiedy Ty wrócisz do ogrodu i do nas na stałe :D Zadzwonię wieczorem i ustalimy termin. Pozdrawiam i całuję ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”