Zielona chatka Baby Yagi
Ach to całkiem prosta robota, niedługo zrobię.
Pewnie, że najprostsze jest najlepsze. Mnie natomiast czeka robienie tortu na urodzinki synusia (5 lat 23.12), ale mi się nie chce, takiego kulinarnego lenia załapałam, że ledwo obiady robię, a mi dzieci głowę suszą o pierniczki (koniecznie ozdobione) W zeszłym roku ze względu na córcię na choince były pierniczki, ale jakie cudo to było, a teraz z bombkami mi się nie podoba , ale córcia chyba załapała w czym rzecz bo już 1/3 bombek nie ma
Pewnie, że najprostsze jest najlepsze. Mnie natomiast czeka robienie tortu na urodzinki synusia (5 lat 23.12), ale mi się nie chce, takiego kulinarnego lenia załapałam, że ledwo obiady robię, a mi dzieci głowę suszą o pierniczki (koniecznie ozdobione) W zeszłym roku ze względu na córcię na choince były pierniczki, ale jakie cudo to było, a teraz z bombkami mi się nie podoba , ale córcia chyba załapała w czym rzecz bo już 1/3 bombek nie ma
wiem Basia ,ale przy możliwościach wchłaniania pokarmu przez jamę gębową moich facetów to bym się zarąbała na śmierć tymi babeczkami z farszem wolę wtedy piec dużą tartę ze słonymi farszami po jednej dużej na łebka i mam spokój tylko słodkie mogą być mniejsze ,bo to zawsze na deser ,więc już żołądki mają jako tako zapchane
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mniam, mniam.
Pysznie wyglądają te Twoje wypieki Aguniu.
Pysznie wyglądają te Twoje wypieki Aguniu.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mi też Cię Aguś brakuje
Nie wiem co się ostatnio dzieje na tym forum. W sekcji kaktusów zaginął(od świąt się nie odzywa) Tomek(Blabla)
a w naszej nie ma Agi, naszej wesołej gadułki.
Aga wracaj do nas natychmiast, bo mi smutno
Nie wiem co się ostatnio dzieje na tym forum. W sekcji kaktusów zaginął(od świąt się nie odzywa) Tomek(Blabla)
a w naszej nie ma Agi, naszej wesołej gadułki.
Aga wracaj do nas natychmiast, bo mi smutno
Moje doniczkowce i sukulenty