Większość nasadzeń
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Większość nasadzeń
Rozszyfrowałam dwa irysy od mojego ulubionego hodowcy Keitha Keppela chyba tylko raz sądziłam irysy pod koniec września i z tego co pamiętam to wszystkie dały radę zimie, ale jako, że mieszkam w tej mroźniejszej części Polski to wolę je sądzić wcześniej
Domek zapowiada się naprawdę super
Domek zapowiada się naprawdę super
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Ewcia roślinki kwitną w najlepsze i dają czadu...pięknie i kolorowo jeszcze bardzo.
Domek powstaje i będzie piękny...Już niedługo.
Domek powstaje i będzie piękny...Już niedługo.
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Ewka domek a i ogród piękny... fajnie ze jak już domek powstanie to będzie miał piękne otoczenie
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Kawał domu, kto to będzie sprzątał ?? Jesienny ogród pięknie się prezentuje . Ja zdecydowałam się przesadzić irysy wiosną . Twoja rabata będzie prezentowała się bardzo ładnie . Pozdrawiam i słoneczka życzę .
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ewuniu , dom rośnie , ogród pięknieje , możesz być dumna , wysiłek się opłacił .Róże pomimo pogody dają sobie radę , masz piękne odmiany ,dają radość dla oczu .Za rok to będzie już busz , sama się zdziwisz .Pozdrawiam
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo ogród widzę w pełni kwitnienia jeszcze wszystko ładnie się prezentuje bryła domku bardzo fajna myślę, że będzie bardzo ładnie się prezentował jak będzie ukończony
bejka1970, gdyby to było zależne ode mnie to wybrałabym wcześniejszy termin dostawy irysów. Mam nadzieję, że dadzą radę. Ciekawa jestem, czy wszystkie zakwitną wiosną. Coś mi się wydaje, że nie Cieszę się, ze domek się podoba.
Ola2310, kwiaty przekwitają, ale barwę zmieniają liście drzew i krzewów. Dziękuję za miłe słowa.
ewarost, bardzo dziękuję za miłe słowa Najbardziej cieszy mnie fakt, ze kiedy się wprowadzimy (a jeszcze to potrwa) to ogród już będzie i to taki w miarę dojrzały
ewelkacha88, na dole ja będę sprzątała a na górze córka. Damy radę Dostałam propozycję dołożenia mojego zmówienia do irysów i skorzystałam z tego. Jesienny ogród to koniecznie trawy, marcinki i hortensje.
pela11, domek rośnie a nam przybywa siwych włosów. Budowa to udręka spowodowana "fachowcami". Trzeba mieć nerwy na wodzy, żeby to wytrzymać. Mam nadzieję, że za tydzień przyjdzie dekarz i domek dostanie daszek. Wybieranie kolorów, materiałów to też udręka, tyle wszystkiego jest na rynku. U nas ciągle pada i roślinki wyglądają nieciekawie. Ten rok jest trudny zarówno na budowę domu jak i dla roślin
maniolek, ja tez mam nadzieję, że domek po ukończeniu będzie ładnie się prezentował. Szkoda roślinek bo ciągle pada i pada.
Ciągle brakuje mi czasu, żeby zaglądać do Was kochani. Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni i nadrobię zaległości odwiedzając Wasze ogrody.
.
Ola2310, kwiaty przekwitają, ale barwę zmieniają liście drzew i krzewów. Dziękuję za miłe słowa.
ewarost, bardzo dziękuję za miłe słowa Najbardziej cieszy mnie fakt, ze kiedy się wprowadzimy (a jeszcze to potrwa) to ogród już będzie i to taki w miarę dojrzały
ewelkacha88, na dole ja będę sprzątała a na górze córka. Damy radę Dostałam propozycję dołożenia mojego zmówienia do irysów i skorzystałam z tego. Jesienny ogród to koniecznie trawy, marcinki i hortensje.
pela11, domek rośnie a nam przybywa siwych włosów. Budowa to udręka spowodowana "fachowcami". Trzeba mieć nerwy na wodzy, żeby to wytrzymać. Mam nadzieję, że za tydzień przyjdzie dekarz i domek dostanie daszek. Wybieranie kolorów, materiałów to też udręka, tyle wszystkiego jest na rynku. U nas ciągle pada i roślinki wyglądają nieciekawie. Ten rok jest trudny zarówno na budowę domu jak i dla roślin
maniolek, ja tez mam nadzieję, że domek po ukończeniu będzie ładnie się prezentował. Szkoda roślinek bo ciągle pada i pada.
Ciągle brakuje mi czasu, żeby zaglądać do Was kochani. Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni i nadrobię zaległości odwiedzając Wasze ogrody.
.
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Ewcia choć na chwilę taka prawdziwa, kolorowa, typowo Polska Jesień... ze
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Ewuniu , budowa domu to ciężka niestety praca i to nie tylko dla tych co wznoszą mury , ale głównie dla inwestora , trzeba mieć często nerwy ze stali i na postronkach , ale za to jaka potem jest satysfakcja , a i szanuje się to co przyszło z trudem .Dach nad głową to najważniejsza sprawa w życiu i warto wiele dla tego celu poświęcić .Będziesz cieszyła się podwójnie ,bo udało Ci się własnymi rękoma stworzyć całkiem już spory , śliczny ogród .Dni mamy piękne i ciepłe , więc życzę miłego i owocnego pobytu na placu boju .
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z ta jesienią, to niestety prawda Ale u Ciebie jest ona pełna barw, masz jeszcze bardzo kolorowo. U mnie niestety jest już szaro, kwitną tylko pojedyncze kwiaty. Budowa idzie pełną parą, dach nad domem przed zimą, to najważniejsza sprawa. Ciągle jestem pełna podziwu, że na placu budowy tworzysz ogród pełną gębą. Po ukończeniu domu, będziesz miała już uporządkowane otoczenie wokół niego. I nie tylko uporządkowane, ale i piękne. Pozdrawiam
-
- 200p
- Od: 26 gru 2013, o 16:23
Ewa, już nadrobiłam twój wątek Pięknie, jesiennie i kolorowo u ciebie. Dom wygląda bardzo dobrze:) O irysy się nie martw, na pewno dadzą radę i w przyszłym roku zakwitną
Ula
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Ewuniu, ale się dzieje u Ciebie i domek i ogród
Miałaś cudną jesień , slicznie kolorową
Widzę, że domek pnie się w górę, ciekawe czy zdążyliście przed zimą z dachem ? Oj będzie się działo na wiosnę
Ewuniu wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia najskrytszych marzeń , dużo zdrówka , miłości moc pozytywnej energii !
Miałaś cudną jesień , slicznie kolorową
Widzę, że domek pnie się w górę, ciekawe czy zdążyliście przed zimą z dachem ? Oj będzie się działo na wiosnę
Ewuniu wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia najskrytszych marzeń , dużo zdrówka , miłości moc pozytywnej energii !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3