Też się pochwalę:)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Saraaa

Post »

Piękności :P Mikołaj rzeczywiście bardzo hojny :P
a gruboszek uroczo wygląda w swoim domku :lol:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

zaaaaszalał ten Mikołaj ,prezenty mniemam utrafione w 10-tkę :lol:
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p
Od: 23 maja 2008, o 22:57

Post »

Witam Madziu,piękne roślinki tu pokazujesz.Lecz paprotki mnie powaliły,ja jakoś do nich ręki nie mam.A mikołaj ślicznie Cię obdarował,difenbafia śliczna ,a gwiazda prawie taka jak moja.
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p
Od: 2 lis 2008, o 13:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

paprotka dostała mały prezent :) tylko teraz pozostaje problem co postawić obok niej...
Obrazek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Saraaa

Post »

Paprotka prezentuje się wspaniale. Ciekawa jestem, jakich będzie miała sąsiadów :P
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Saraaa pisze:Paprotka prezentuje się wspaniale. Ciekawa jestem, jakich będzie miała sąsiadów :P
Z tymi sąsiadami to nie mam zielonego pojęcia... pasowałyby mi tam jeszcze 2 paprotki, albo jakieś hoje... sama nie wiem :cry:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"

?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p
Od: 19 mar 2007, o 19:04

Post »

O rety, jaki kwietnik genialny ;:129 hand made? czy kupiony?
Ja bym tam wstawiła dwie paprotki tylko w innych odmianach, wyglądało by bosko :wink:
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kwietniczek, bardzo orginalny. Dla mnie bomba.
Postawiłabym tam np. syngonium i trzykrotkę, albo jakieś inne pnączaki
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

Hihihi....a ja dołem położyłabym drugą deskę i...zmieściłoby się jeszcze ze 3. :wink:
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Abudabi pisze:O rety, jaki kwietnik genialny ;:129 hand made? czy kupiony?
Ja bym tam wstawiła dwie paprotki tylko w innych odmianach, wyglądało by bosko :wink:
Hand made :) Mój tato robi takie i podobne (większe, mniejsze) na zamówienie :D to jeszcze będę musiała kupić takie paprotki bo mam tylko jedną :lol:

Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Abudabi
500p
500p
Od: 19 mar 2007, o 19:04

Post »

:lol:
na upartego na tych szczebelkach można by jeszcze powieszać "wisioki" :wink:
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

kati-1976 pisze:Kwietniczek, bardzo orginalny. Dla mnie bomba.
Postawiłabym tam np. syngonium i trzykrotkę, albo jakieś inne pnączaki
Poczekam aż trzykrotka mi troszeczkę urośnie i będę sprawdzała :D Dziękuję śliczne za pomysł ;:80

Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Abudabi pisze::lol:
na upartego na tych szczebelkach można by jeszcze powieszać "wisioki" :wink:
No w sumie dlaczego nie :) Pozdrawiam cieplutko :lol:

Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p

Post »

Oto zachód słońca w naszych górach :lol:
Obrazek

oraz zdjęcie zrobione latem tego roku (znalazłam na płycie swoje zdjęcia i postanowiłam przedstawić Wam kilka):
Obrazek

Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zazdroszczę Ci takich widoków Madziu. Piękne :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”