Skromne roślinki deissy
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Cała przyjemność po mojej stronie! Szkoda tylko, że nie możesz tego zobaczyć z bliska...deissy pisze:rastharsis normalnie jestem w szoku .Masz magiczna moc,niema co po prostu śliczna panienka z niej rośnie.Jestem Ci straszniście wdzięczna
Różyczka postanowiła sprawić Ci kolejną niespodziankę i wydała 4 listeczek:
A wywierciłabyś otworki też w moich, bo narzeczony daleko, a tata już ucieka, gdy widzi, że idę w jego stronę z kolejną doniczką - ciekawe czemu...Saraaa pisze:W mojej jednej jedynej ceramicznej doniczce dziurki.. wywiercałam wiertarką :P Nie wiem czy dobrze, ale doniczka przetrwała
Jestem pełna podziwu dla Twej samodzielności.
Różyczka rośnie w oczach. Fajna sprawa oglądać taki rozwój rośliny
Rastharsis Chętnie wywierciłabym otwory i w Twoich donicach :P Majsterkowanie sprawia mi ogromną przyjemnosć... naprawdę! Nie zawsze wychodzi, ale o tym nie będe wspominać :P ciiiiiiii
Swoją drogą, z wypalaniem dziurek w plastikowych doniczkach, też zawsze kieruje sie do kogoś innego, bo nie lubie tego specyficznego zapaszku.....
POZDROWIENIA
Rastharsis Chętnie wywierciłabym otwory i w Twoich donicach :P Majsterkowanie sprawia mi ogromną przyjemnosć... naprawdę! Nie zawsze wychodzi, ale o tym nie będe wspominać :P ciiiiiiii
Swoją drogą, z wypalaniem dziurek w plastikowych doniczkach, też zawsze kieruje sie do kogoś innego, bo nie lubie tego specyficznego zapaszku.....
POZDROWIENIA
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Saro podziwiam Cię ja w plastikowych uwielbiam robić dziurki.Ale do wiertarki ojj nie zbliżę się, boje się strasznie takich urządzeń.Dobrze że mój M lubi takie zabawy już wiem co w sobotę będzie robił bo mam z 6 doniczek do przewiercenia.
rastharsis Strasznie żałuje ze z moich nasionek nic nie wyrosło,bo super jest patrzeć jak roślinka rośnie.A jeszcze różyczka idzie jak burza,oj dobrze jej u Ciebie to widać.Jest piękna po prostu,ciesze się jak dzieciak jak oglądam jej fotki-bardzo Ci za nie dziękuje :P
A w ogóle wiecie chyba mój jeden storczyk z wyprzedaży którego zakupiłam ostatnio po przekwitnięciu,zaczyna coś wypuszczać.Jestem trochę w szoku bo tyle co w sklepie przekwitł i pani powiedziała ,ze trochę potrwa zanim zacznie znowu puszczać.Jak mi się uda zrobić dobre zdjęcie,na pewno zaraz wstawię
rastharsis Strasznie żałuje ze z moich nasionek nic nie wyrosło,bo super jest patrzeć jak roślinka rośnie.A jeszcze różyczka idzie jak burza,oj dobrze jej u Ciebie to widać.Jest piękna po prostu,ciesze się jak dzieciak jak oglądam jej fotki-bardzo Ci za nie dziękuje :P
A w ogóle wiecie chyba mój jeden storczyk z wyprzedaży którego zakupiłam ostatnio po przekwitnięciu,zaczyna coś wypuszczać.Jestem trochę w szoku bo tyle co w sklepie przekwitł i pani powiedziała ,ze trochę potrwa zanim zacznie znowu puszczać.Jak mi się uda zrobić dobre zdjęcie,na pewno zaraz wstawię
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Mam to samo - jesteśmy typowe baby, wiesz deissy?deissy pisze:Ale do wiertarki ojj nie zbliżę się, boje się strasznie takich urządzeń.
Nie ma sprawy! Dla mnie to też frajda sprawić komuś niespodziankę i jeszcze udowodnić przy tym sobie, że wcale nie jest się egoistyczną jedynaczką...deissy pisze:rastharsis Strasznie żałuje ze z moich nasionek nic nie wyrosło,bo super jest patrzeć jak roślinka rośnie.A jeszcze różyczka idzie jak burza,oj dobrze jej u Ciebie to widać.Jest piękna po prostu,ciesze się jak dzieciak jak oglądam jej fotki-bardzo Ci za nie dziękuje :P
deissy, nie będzie mnie przez tydzień w domku, ale mama dostała dokładne "dyspozycje" co do różyczki, poza tym, będę do niej dzwonić i przypominać o tym, co robić z nią trzeba, a czego nie wolno, więc nic się nie martw!
Ostatnie przed wyjazdem zdjęcia dla Ciebie:
Według mnie to pąk jak się patrzy! Ale o storczykach wiem "mniej niż zero", więc lepiej udaj się z tym pytaniem do działu dla orchidomaniaków.deissy pisze:A w ogóle wiecie chyba mój jeden storczyk z wyprzedaży którego zakupiłam ostatnio po przekwitnięciu,zaczyna coś wypuszczać.