Przydomowy ogródek Eweliny, część IV.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lyanna
1000p
1000p
Od: 5 mar 2013, o 09:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Przydomowy ogródek Eweliny, część IV.

Post »

Pogoda rzeczywiście wiosenna jakby i kusi żeby coś poprzesadzać 8-) . Posprzątałam na balkonie i przesadziłam 3 roślinki do większych doniczek (z całą bryłą ziemi, żeby korzeni nie ruszać), będą mieć cieplej bo grubsza warstwa. Dziś u nas było piękne słoneczko ale już nie ma, wiatr przywiał chmurzyska, pewnie deszczowe. Oby do wiosny, tej prawdziwej. Pozdrowionka w Nowym Roku.
Pozdrawiam,
Asia
Na łące
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewelinko, mocno ściskam Cię w Nowym Roku i życzę jak najwięcej szczęśliwych dni
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cieszę się, że Coben przypadł ci do gustu, ja przeczytałam wszystko co do tej pory napisał i zawsze z wielką niecierpliwością czekam na nowe wydania :D Pamiętam tylko, żeby nie zaczynać czytania wieczorem, bo już nie jedną noc mi ukradł ;:306
Taki wspólny występ z dziećmi z pewnością jest super i będziemy miłym wspomnieniem po latach ;:108
Wiosna na twoich zdjęciach cudna, choć trzeba przyznać, że pogoda za oknem jest ciut myląca :wink:
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Ewelko, Witaj w Nowym Roku, życzę zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń ;:167
Oooo :!: tęsknimy do wiosny ;:3 ale nasze tęsknoty możemy sobie zrekompensować wiosennymi fotkami ;:oj piękną Miałaś wiosnę,
tyle kwitnących kwiatuszków, miło się teraz je ogląda. ;:138
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Ewelinko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! spełnienia najskrytszych marzeń !
Piekną wiosenkę pokazałaś, czy w tym roku będzie podobna ?????
Ściskam ;:168
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Ewelinko, długo nie zaglądałam, ale powoli staram się nadrabiać ;:196 U Ciebie podziwiam piękne wiosenne fotki, na widok których uśmiech pojawia się na twarzy i nastrój o niebo lepszy. Jeszcze trochę i będziemy miały takie widoki na 'żywo' :)
Awatar użytkownika
Carmelka00
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2015, o 14:22

Post »

Dawno mnie nie było na forum :lol: ale witam serdecznie w Nowym Roku z nowymi planami ;:138
Pozdrawiam
Lenka

Leśny zakatek...
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witajcie :wit .

Postanowiłam dzisiaj trochę pobuszować po forum . Mamy już prawie połowę stycznia i podejrzewam, że niektórzy z Was już zrobili plany wysiewowe albo i coś wysiali . Ja póki co nie myślę jeszcze o tym bo prawdę powiedziawszy nie zamierzam wysiewać zbyt wielu roślin. Mam kilka torebek z poprzedniego roku więc chyba nawet nic nie kupię, z naciskiem na CHYBA . Poza tym zimy nie widać i jedynie sterczące badyle i gołe drzewa przypominają mi, że to styczeń . Czas leci bardzo szybko i zanim się obejrzymy będziemy mogli pobuszować w naszych ogrodach :tan . W przedszkolach moich dziewczyn mam bardzo napięty czas bo zbliża się Dzień Babci i Dziadka a w związku z tym planowane są różne występy itd. Emilka uczy się wierszyków a ponad to wystąpi w przeglądzie kolęd i pastorałek , także mam co robić po godzinach .

To był maj ...

Obrazek

Agnieszko jesienią posadziłam sporo cebul i jestem ciekawa tych moich tulipanków . Wprawdzie do wiosny nie odliczam jeszcze bo czas wypełniają mi książki ale podejrzewam, że im bliżej niej tym zacznę się bardziej niecierpliwić. Poczytałam o tych Twoich problemach choinkowym i jest mi przykro, że takie rzeczy się zdarzają. Iglak, który wpadł Ci w oko to miniatura - świerka biały Daisy White . Pozdrawiam :wit .

Ewo oho, faktycznie czas leci szybko i zaraz będziemy mieli takie widoki na żywo, mam nadzieję ;:224 . Ciekawe co urodzi się z moich jesiennych cebul . Pozdrawiam :wit .

Wiolu każdy teraz chyba trochę odpoczywa, chociaż w zeszłym roku o tej porze byłam aktywna i na forum bywałam bardzo często . Tego roku ( a właściwie jesienią 2017 ) odkryłam jak wciągające może być czytanie książek ;:oj . Kryminały, thrillery , sensacje - to jest to ;:215 . Tess Gerritsen jest mi znana i przeczytałam już kilka jej książek . Aktualnie czytam jej Grawitację. Poza tym mam wypożyczone książki Mroza i po raz pierwszy będę czytała coś jego autorstwa. Dziękuję za propozycje i na pewno skorzystam i wypożyczę w najbliższym czasie . Pozdrawiam :wit .

Obrazek

Iwonko masz rację , nie ważne jak ozdoby się u Ciebie znalazły ale ważne, że są . Takie pamiątki są wspaniałe . Szkoda, że ja takich nie posiadam . Mnie również czas leci bardzo szybko więc zanim się obejrzymy będzie nasza upragniona wiosna. Zobaczymy jaka będzie tego roku bo w zeszłym jakoś nie szczególnie udana była w moim rejonie. Masz rację- choroby precz ! Dziękuję i pozdrawiam .

Lucynko jakie długo ?? Toż to prawie połowę stycznia mamy więc do wiosny już z górki . Zleci zanim się obejrzysz . Ja nie przepadam za średniowieczem, ani za filmami ani za książkami ale każdy ma przecież swój gust prawda ?? Chyba wiem o jaki serial Ci chodzi bo widziałam ostatnio reklamę. Bardzo dziękuję i wzajemnie życzę miłego czytania ;:196 .

Marysiu może masz rację . Przed rozpoczęciem sezonu czeka mnie jeszcze wyjazd na turnus rehabilitacyjny z Weroniką więc na pewno siły będą . Wzajemnie i pozdrawiam :wit .

Obrazek

Mariuszu wiesz, to nie to - ja po prostu zatraciłam się w książkach :oops: . Normalnie mogłabym każdego dnia siedzieć na forum ale teraz wolę poczytać trochę . Wiosna już za pasem, mamy połowę stycznia tak więc już bliżej niż dalej. Oby wiosna była piękna i kolorowa czego również Tobie życzę :wit .

Kasiu wiosna już za pasem także na pewno szybko nam zleci. Jestem bardzo ciekawa tych moich cebul . Mam nadzieję, że wiosna będzie piękna a więc tego Ci życzę. Pozdrawiam :wit .

Asiu jeszcze u Ciebie nie byłam ale coś czuję, że powoli zabierasz się za wysiewy a może się mylę ? ;:131 U mnie póki co lekkie przymrozki ale zimy nie widać. W sumie chyba wolałabym trochę śniegu do marca a potem szybką wiosnę. Pozdrawiam .

Obrazek

Ewo bardzo dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego życzę w tym 2018 roku ;:196 .

Małgosiu szalona jesteś ! On ma masę książek ;:oj . Czytam dość szybko ale nie umiem się ograniczyć do jednego autora i ciągle czytam kilku na zmianę. Mimo to wierzę, że kiedyś przeczytam wszyte jego książki . Trzymaj kciuki . O tak, wiosna na zdjęciach poprawia nastrój ale jeszcze chwilę i będziemy cieszyli się obrazami na żywo. Pozdrawiam .

Wandziu masz rację ale wiosna zaraz przyjdzie. Czas szybko leci i zanim się obejrzymy będzie koniec marca . Mam nadzieję, że tegoroczna wiosna będzie u mnie jeszcze ładniejsza niż ubiegła bo posadziłam sporo cebul . Za życzenia dziękuję i wzajemnie wszystkiego co najlepszego.

Obrazek

Asiu ja mam nadzieję, że w tym roku wiosna będzie jeszcze lepsza bo z roku na rok sadzę więcej cebul. Może chociaż połowa zakwitnie . Czas pokaże, pozdrawiam i dziękuję za życzenia .

Dorotko dokładnie tak ! Do wiosny nie zostało zbyt wiele czasu a biorąc pod uwagę, że szybko leci to zaraz będziemy cieszyć się kolorami i poranionymi rękami przy cięciu róż ;:306 . Nie martw się bo ja jesienią też sporo leniuchowałam i mam forumowe zaległości. Nadrobimy ;:196 .

Lenko ja również witam w Nowym Roku i pozdrawiam :wit .

Obrazek

Na koniec niewyraźne selfie z moimi dziewczynami . Pozdrawiamy :wit .

Obrazek
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Ewelinko, miło Cie widzieć :D ;:4
Super fotka!
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Super trzy dziewczyny widać na zdjęciu i wszystkie trzy jak laleczki :tan Miło Was poznać ;:196
I u mnie bardziej wiosennie niż zimowo, dwa dni w nocy trochę przymroziło, teraz znowu jest w granicach zera.Śliczne tulipany miałaś , ciekawe jakie w tym roku nam pokażesz? Ziemia na działce ciągle zalana wodą, na wiosnę zobaczę jak przeżyły to moje tulipany. Na szczęście nie kupiłam dużo jesienią, w większości tylko przesadzałam te co miałam. Może u ciebie nie jest tak mokro?
Awatar użytkownika
Aguss85
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2016, o 18:34

Post »

Witaj Piękna! Super zdjęcie z trzema blondyneczkami! Przeglądałam po kolei zdjęcia i oczy mi się cieszyły do tych tulipanków, irysów, zawciągu, ale ostatnia fotka przebiła wszystkie majowe wspominki :)
Buziaki, szybciutkiej wiosny życzę i ciekawej lektury ;:196
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witaj Ewelinko, miło was zobaczyć. ;:128 O tak, czas szybko leci...zwłaszcza przy czytaniu książek. Ja historyczne. ;:oj . Także postanowiłam nic nie siać, nie bardzo mi to wychodzi. Czekam wiosny i wsadzonych cebulowych, chociaż przy tych ciągłych deszczach mam obawy czy coś z nich wyjdzie. :wink: . Byle nie same zielone. ;:306 . Pozdrawiam. ;:167
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Ewelinko jak miło Was poznać, Ty jak Miss piękności a dziewczynki to śliczne małe księżniczki. ;:167 ;:215 ;:1 ;:79
I ta wiosna w Waszym ogrodzie, aż mi się cieplej na sercu zrobiło. ;:oj ;:138
Kochana, niech Wam zdrówko cały rok dopisuje, książki same się czytają a ogród daje nieustające zadowolenie. ;:cm ;:cm
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”